Atommanó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Hát gondolom beleesett ugyanabba a bibibe amibe én... Megjött a kraft...a kuplung meg elég sovány...és nem bírta a kraftot...meg-megcsúszik... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Hát gondolom beleesett ugyanabba a bibibe amibe én... Megjött a kraft...a kuplung meg elég sovány...és nem bírta a kraftot...meg-megcsúszik... :D Drágák lesznek ezek az új lóerők! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 jah mindegyik kerékhez kaptam egy csavart csak annak olyan furi alakja van közepén egy tű szerűséggel, néhányan szelepnek is szokták becézni, de az sztem ott van a felnin most is....... Hát, pedig nekem volt az RH-khoz komplett csavargarnitúrám, amit oda is adtam... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Hát, pedig nekem volt az RH-khoz komplett csavargarnitúrám, amit oda is adtam... :blush: Biztos el akarja sumákolni :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Nem baj majd csütörtökön leverjük róla! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Na kimostam a direktszűrőt... Úgy nézett ki a pénteki "offroad" után...hogy pff...mint amire egy vödör homkot ráöntöttek... :blush: De most már megint szép tiszta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Már ideje volt :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Azóta nem is használtam... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Azt a szürőt azóta ki kellett volna tisztítani mióta benne van a turbos moci :blush: Valamit ki kellene találni,hogy ne tudjon oda befolyni a víz,mert ez így elég necces ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Azért ugye nem gondolod, hogy azóta nem volt kitisztítva... kb 4 hónapja volt utoljára, meg elötte is nem sokkal... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Valamit ki kellene találni,hogy ne tudjon oda befolyni a víz,mert ez így elég necces :D :blush: Az a pocsolya szerű Tó az akkora volt, hogy ez hacsak nem csónakkal vagyok akkor elkerülhetetlen volt... hömpölygött a víz a kocsin...durva volt...benéztem...de Piiista is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Valamit ki kellene találni,hogy ne tudjon oda befolyni a víz,mert ez így elég necces :D :blush: Lehet lesni a megoldást a versenygépsasból. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Lehet lesni a megoldást a versenygépsasból. :lol: Nem gányolni akarnak! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Nem gányolni akarnak! :blush: :D ;) Nekem is ki kell majd találni valamit, mert így meleget tud csak szívni. Csak nálam elég korlátozottak a lehetöségek a kevés hely miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Nálam minden meg lett oldva egy csapásra. ;) És nem gányolva. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Nekem is ki kell majd találni valamit, mert így meleget tud csak szívni. Csak nálam elég korlátozottak a lehetöségek a kevés hely miatt. Ha versenyzel ki kell kapni a fényszorót oszt jó van. Utcán úgy sincs racsing. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Hát, pedig nekem volt az RH-khoz komplett csavargarnitúrám, amit oda is adtam... :blush: Na ez az ami ki van csukva, én nem kaptam semmit a felnikhez....... nem hinném h Dinynek annyira kéne pár csavar,sztem van neki elég!!!!!!! :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Na ez az ami ki van csukva, én nem kaptam semmit a felnikhez....... nem hinném h Dinynek annyira kéne pár csavar,sztem van neki elég!!!!!!! :blush: :D ;) Pedig egy kb 10cmx10cm-es dobozban vittem azokat is. A Dobozon egy alufelni mintázatú óra volt. Ez tuti. 16db alufelnicsavar, külön az RH-khoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Lehet én bsztam el és amikor sötétbe pakoltam az ott maradt a fűben és csak a felniket raktam be. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Lehet én bsztam el és amikor sötétbe pakoltam az ott maradt a fűben és csak a felniket raktam be. :D Ááááá, a f@sza felnicsavarok! Bár nem tudom, amikor bepakotam a kocsiba, szerintem észre kellett volna vennem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Akkor már csak arra lennék kiváncsi hogy a sárgának milyen csavarokkal volt felrakva.Gyárival?????? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Kockás tükreid lesznek? :blush: Jó ez a sárga-fehér konináció. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Akkor már csak arra lennék kiváncsi hogy a sárgának milyen csavarokkal volt felrakva.Gyárival?????? :blush: Igen gyárival,és tényleg nem rázott.Én is mentem vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Coupe! Nem jött ma össze a fotózás. :D Holnap orvosolom. Bocsi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 QP, van nagy képed hogy hogy néz ki a kocsiverdád most? És akkor telibe lesz fújva az egész? Nagyon kivi vagyok hogy hogy sikerül meg mennyibe kerül, mert nekem is le kell köpetni a talicskát. Tükröket mér cserélted le? Fűthető elektromos került be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts