Tápiószecső Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Ebben igazad van teljessen,csak hogy én kb max 60-nal kanyarodom városban és talán nem lehet akkora baj belőle,mintha valaki 140-nel tép keresztül szűk utcákon!Az való igaz,hogy a város nem versenypálya,de azért valljuk be,mindegyikünkben ott bujkál a kisördög.azért az ésszerűség határain belül kell maradni és talán egy picivel csökkenthető a veszély.De ettől még ez veszélyes üzem. OKs. Én a tempósabb kanyarokra gondoltam, nem városban. (100<<) Szerintem megérné a fiatalok számára jogosítvány megtartásának feltételeként előírni (mondjuk 25. betöltött életévig), hogy minden két hónapban el kell mennie a multiplexbe, és egy órán át ilyen videókat mutogatni nekik szélesvásznon. Valszeg erősen redukálódna a barmok száma. És multiplex kapacitás van rá.... Ennél sokkal értelmesebb lenne, ha a jogsihoz kötelezően meg kellene csinálni egy vezetéstechnikai tréninget. Akár néhány éves rendszerességgel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 A felni is rá tud gyógyulni az agyra. A megoldás: zsír :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=21759 :blush: mijaza alumínium ablakterelő? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Hát skacok ez a mai este,nagyon ott volt... :blush: :lol: Lehetne mindíg ilyen.... :lol: Jó éjt! pontosan :D naonjóvolt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 OZ Superturizmohoz csak fém van és a műa. nem is pattan bele rendesen a kiképzése miatt viszont ha a felnihez gyártják akkor szttem bele fog pattani mi bajod van a gyári fémmel? nem irnám le harmadszor :blush: ha esetleg nem csak write-only módban használnád a fórumot látnád....1-2 oldallal ezelőtt ott az info Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 mijaza alumínium ablakterelő? :D Talán az az ótvar-ronda valami a motorháztetőn.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 a jogsihoz kötelezően meg kellene csinálni egy vezetéstechnikai tréninget. Akár néhány éves rendszerességgel. Bizony ez hatalmas fegyvertény lenne, de ehhez pl. az kellene, hogy ne csak a Ringen, vagy hol lehessen horror pénzért ilyesmit csinálni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Bizony ez hatalmas fegyvertény lenne, de ehhez pl. az kellene, hogy ne csak a Ringen, vagy hol lehessen horror pénzért ilyesmit csinálni. :blush: Szerintem itt egyik dolgból következik a másik. Ha ekkora igény lenne tuti, hogy lenne egy csomó hely és a versenyhelyzet miatt jönnének a jobbnál jobb árak. Azt sajnos nem várhatjuk reálisan, hogy megfelelő kereslet nélkül túlkínálat legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Szerintem itt egyik dolgból következik a másik. Ha ekkora igény lenne tuti, hogy lenne egy csomó hely és a versenyhelyzet miatt jönnének a jobbnál jobb árak. Azt sajnos nem várhatjuk reálisan, hogy megfelelő kereslet nélkül túlkínálat legyen. Kereslet lenne rá, és tervek is vannak itt Kméten is, csak egyenlőre a kivitelezés költségeiről megy a huzavona.Dáága......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 de mi van, ha simán betekersz egy tőcsavart, oszt utána arra anyázol? Meglazul, és jó esetben csak a felni csavarlyukat veri szét, rosszabb esetben eltörik. A tényleg jó tőcsavar ott kezdődik, hogy van egy kúpos kialakítása az agynál levő csavarrész végénél, amit az agyba is bele kell marni. Aztán az agy másik oldalán egy ellenanyával lehet rögzíteni, ennek a menete M6-os, és valami rugalmas de erős anyagból készítik a széleskarimás ellenanyát. A hegesztés sem megoldás (én először erre gondoltam), mert eltörik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 pontosan :D naonjóvolt ;) Főleg azután, miután elmentél... :blush: :lol: (tényleg túl korán mentél el, akkor indult csak be igazán a dolog) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Főleg azután, miután elmentél... :blush: :D (tényleg túl korán mentél el, akkor indult csak be igazán a dolog) Ez már 18+ téma... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Ez már 18+ téma... :blush: :D Legalább mi beszámolhatunk ilyenekről is... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Legalább mi beszámolhatunk ilyenekről is... ;) :lol: :D Hát én meg inkább a lányoknál maradnék... :lol: :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Hát én meg inkább a lányoknál maradnék... :lol: :lol: ;) Kinek a pap, kinek a papné... :lol: (voltak lányok is... :blush: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Kereslet lenne rá, és tervek is vannak itt Kméten is, csak egyenlőre a kivitelezés költségeiről megy a huzavona.Dáága......... :D Biztos vagy benne? Te milyen rendszerességgel járnál ki, ha megépülne? Nem hiszem, hogy évente 1-2 alkalomnál többet. Egy idő után unalmas lenne, mint a hullámvasút a vidámparkban. :blush: Ha jogsihoz írnák elő, akkor viszont folyamatosan lenne forgalom, nem is kevés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Biztos vagy benne? Te milyen rendszerességgel járnál ki, ha megépülne? Nem hiszem, hogy évente 1-2 alkalomnál többet. Egy idő után unalmas lenne, mint a hullámvasút a vidámparkban. :D Ha jogsihoz írnák elő, akkor viszont folyamatosan lenne forgalom, nem is kevés. Ezt a dolgot a helyi jónevű autósiskolák kezdeményezték, és pontosan a jogsihoz lenne kikötés.Ha pedig megfizethető áron kínálnák ezt a dolgot, bizony nem csak én, de többen is sűrűbben kijárnánk mint évi 1-2 évi alkalom.Nem beszélve a különböző autósklubokról............ugye........ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 ....indult csak be.... Melyik kocsival volt megint gond ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Kinek a pap, kinek a papné... :blush: Nekem inkább a lányuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 viszont ha a felnihez gyártják akkor szttem bele fog pattani nem irnám le harmadszor :blush: ha esetleg nem csak write-only módban használnád a fórumot látnád....1-2 oldallal ezelőtt ott az info nem fog, de majd rájössz :D amúgy a rézspray csodákra képes, csak jó helyen kéne csináltatni a kerékcserét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Ezt a dolgot a helyi jónevű autósiskolák kezdeményezték, és pontosan a jogsihoz lenne kikötés.Ha pedig megfizethető áron kínálnák ezt a dolgot, bizony nem csak én, de többen is sűrűbben kijárnánk mint évi 1-2 évi alkalom.Nem beszélve a különböző autósklubokról............ugye........ :blush: Hát nemtudom, én magamat vettem alapul. Akármennyire is szeretek vezetni, tuti hogy megunnám pár alkalom után. És hiába kerülne csak 5-10 ezer forintba, egy idő után inkább másra költeném. Euroring is nagyon jó volt mégsem fogok sűrűn odajárni. Inkább felmegyek autókázni a Mátrába. Szerintem kevés területe van a piacnak, ami csak pénzhiány miatt lefedetlen. És ehhez nem kellene sok más. Persze csak ha megvan mellé a haszon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Főleg azután, miután elmentél... :blush: :D köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 csak jó helyen kéne csináltatni a kerékcserét :blush: konkrét címet mondj akkor, ne ilyen sz@r általánosságokkal gyere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 köszi miután én elmentem találkoztam a piros asconás márkatárssal...integettünk :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 konkrét címet mondj akkor, ne ilyen sz@r általánosságokkal gyere norauto.hu :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts