Tom Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Aztán ő is beléphet a Váltókiller Team-ba, amit a Laliiiival alapítottunk...majd gyártatunk matricát... Ő is a 3-dik váltóját fogyasztja... :lol: Úgy látszik hogy túl jól sikerült a T3/T4 turbó... :blush: ;) És még össze sincs rakva igazán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 De állítólag nagyon brutál lett...de ő legalább kihasználja, hogy kovi dugó...stb...viszont innentől jön a probléma majd a hajtás és váltó téren... :D ...sosincs vége... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Főnixnél 44 az Angel március 14.-ig....de ahogy látom kép alapján, ez nem a full fekete (Sonar?) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Tényleg István, mingyárt kész a Caraván külsőre. Lassan kezdhetsz foglalkozni a mocival is... :D ;) Mire eljutsz a phase3 ig addigra rég bent lesz a váltóm és ütöm a calidat. :lol: Szeretem ám hogy minden reggel indul és nem hagy cserben :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nekem is bajom van a máv-al :D megnyitották a kirendeltségüket a házunk mellett(thököly strasse) és most a nyugis környékünk hátsó parkolóját 10-20 máv dolgozó autója lepi el de nem gáz végül is csak a játszótérre meg az újonnan ültetett fűre parkolnak... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Főnixnél 44 az Angel március 14.-ig....de ahogy látom kép alapján, ez nem a full fekete (Sonar?) :blush: De ugyanaz.Vegyét egyet Te is,úgysincs még mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 kép alaján úgyse tudok semmit eldönteni,kell és kész :blush: Ok azért küldök pár képet,meg megmérem pontosan hogy milyen mert rég nincs már rajta. Remélem jól emlékszem hogy 1centisek. Beszéltem egy haverommal ő jövőhét szerdán jön haza és szombaton vagy vasárnap megy vissza Pestre. Ő az aki felvinné neked. A XVIII-ba vagy a XIX-be kellene menni érte.Az 1ikbe melózik a másikba lakik. Majd dobok számot is ha már tuti a dolog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Az nem baj ha nagyobb 1centinél :blush: .Mindkét kerület közel van azzal nincs próbléma,és az időpont is jó.Várom a képeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Mire eljutsz a phase3 ig addigra rég bent lesz a váltóm és ütöm a calidat. ;) Kihasználom, hogy még megy... :lol: :D Egyébként azért igyekezz... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Kihasználom, hogy még megy... ;) :D Egyébként azért igyekezz... :blush: Nekem elég ennyi ló a kocsiba,ez legalább biztos,ráadásul nem igazán szeretnék már sokkal több pénzt bele ölni az autóba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Főnixnél 44 az Angel március 14.-ig....de ahogy látom kép alapján, ez nem a full fekete (Sonar?) :blush: Szerintem ez inkább a Raid féle. Én Fk-t vettem kb.1hónapja zsír újonnan 40ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nekem elég ennyi ló a kocsiba,ez legalább biztos,ráadásul nem igazán szeretnék már sokkal több pénzt bele ölni az autóba Ezzel én is így vagyok 2 éve... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Szerintem ez inkább a Raid féle. Nincs Fk vagy Raid gyártmány... Mindkét cég árulja, a csehek gyártják, és nagyban megy az átcsomagolás... (Amúgy Sonar van beleírva...) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Kihasználom, hogy még megy... :lol: :lol: Egyébként azért igyekezz... :blush: Na pénteken már várhatom, hogy elpicsázol??? :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Na pénteken már várhatom, hogy elpicsázol??? ;) :lol: :lol: Hát eddig minden pénteken kaptál tőlem a szigeten, szóval ez a része nem lesz újdonság. :blush: :lol: De egyébként remélhetőleg igen, bővül addigra a ménes, de már nem akarok semmit elkiabálni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Azért felvilágosítalak, hogy haló...össz vissz 1X mentünk... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 megnyitották a kirendeltségüket a házunk mellett(thököly strasse) és most a nyugis környékünk hátsó parkolóját 10-20 máv dolgozó autója lepi el És még panaszkodnak, hogy nincs elég mávos ügyintéző... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nincs Fk vagy Raid gyártmány... Mindkét cég árulja, a csehek gyártják, és nagyban megy az átcsomagolás... (Amúgy Sonar van beleírva...) :blush: Ennyire nem vagyok benne.Biztosan így van. :D Nekem a külön indexes van és én azt hittem azt csak az Fk csinálja. Coupe! A fater megmérte most otthon a cuccot 9,3mm a vastagsága. 1es anyagból csinálták csak utánna fel lett síkolva és elszállt az a 7tized. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Azért felvilágosítalak, hogy haló...össz vissz 1X mentünk... :D ;) 2x :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Ennyire nem vagyok benne.Biztosan így van. :D Nekem a külön indexes van és én azt hittem azt csak az Fk csinálja. A külön indexesre az FK megvette a licencet...azt csak ők árulják, de azt is a csehek rakosgatják össze... Az egybe indexest mindkét cég árulja, de közük ehhez sincs gyártás terén... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Coupe! A fater megmérte most otthon a cuccot 9,3mm a vastagsága. 1es anyagból csinálták csak utánna fel lett síkolva és elszállt az a 7tized. Akkor már csak egy 10ért érdekel :D ;) Jó lesz az,max hátra berakom a kettöt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Akkor már csak egy 10ért érdekel ;) :lol: Jó lesz az,max hátra berakom a kettöt :blush: Csak legyen elég hosszú a csavar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Hát eddig minden pénteken kaptál tőlem a szigeten, szóval ez a része nem lesz újdonság. :blush: ;) De egyébként remélhetőleg igen, bővül addigra a ménes, de már nem akarok semmit elkiabálni... :D Nagy dicsőség a szigeten elverni az Antit.Ott nekem is mindig sikerül,igaz hogy csalok de a végeredmény számít :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 2x :blush: De egy napon....igen kétszer...de hát a feltételek nem voltak túl ideálisak... :D Majd a Hungárián villants...már ha nem túl göröngyös az út váltani... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Majd a Hungárián villants...már ha nem túl göröngyös az út váltani... :blush: :D Hát voltál aszfaltozni? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts