redline Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 http://www.hwguru.hu/pic005.jpg Ő az. Egyszerű, de én pont ezt szeretem. :D Megvan a közepe is, szép Opel emblémával! (70K-ért kapnám) Megéri szerintetek? ha nagyon nem megy fel féláron átveszem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Kupé utánozod a jó SárgaGSIZolit??? ő szereti ezt a színösszeállítást :D én meg a kék feketét :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nagyon szép cumó! [link]http://www.hwguru.hu/pic005.jpg[/link] Ő az. Egyszerű, de én pont ezt szeretem. :blush: Megvan a közepe is, szép Opel emblémával! (70K-ért kapnám) Megéri szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nagyon szép cumó! Nekem is nagyon tetszik. Lehet, hogy még is peremeztetek? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 ha nagyon nem megy fel féláron átveszem :blush: Az tetszene, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Egykuty linkelte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Egykuty linkelte. "jól" sikerült... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Egykuty linkelte. kemény :blush: viszont a Future nagyon korrektul áll hozzá, respect neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Egykuty linkelte. Ez kemény... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Egyre jobb híreket kapok ma.egy haverom összetörte magát,abba most nem menjünk bele,hogy hülye volt-e vagy sem (tudjuk,hogy igen,de ki nem volt az közülünk sokszor) az nem változtat a dolgon :blush: GSI Devilsre felírták Több infót a lurdynál,ha valakit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 ez elég durva... de a srác most egy életre megtanulta az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Egyre jobb híreket kapok ma.egy haverom összetörte magát,abba most nem menjünk bele,hogy hülye volt-e vagy sem (tudjuk,hogy igen,de ki nem volt az közülünk sokszor) az nem változtat a dolgon :blush: GSI Devilsre felírták Több infót a lurdynál,ha valakit érdekel. Ki volt az és hol történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nemtudom,hogy Devilsen,hogy van fent... Erzsébeten történt ott ahol lakom,vagyis ahol felnőttem.Pont ebben a kereszteződésben haltak meg már 2en. régóta ismerem,halál jó gyerek,de most nagyott hibázott vagy NEM VOLT SZERENCSÉJE...haveromék most mentek be hozzá a kórházba,délután mi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 gondolom a srác aki ott volt, vagy akivel történt, vagy akinek az autóját összetörte az látta a matricát felment az oldalra és felrakta....szerintem elég korrekt hangnemben írt Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Egykuty linkelte. Ez gáz.Főleg, ha esetleg nem is volt klubtag............ :blush: De ennyi erővel bármelyik másik fórumra is be lehetne írkálni, hogy a pözsó, rönó, Suzuki, Lada BMV v. mittomén............. Le kell vonni a konzekvenciát, és tovább lépni.Sztem nem ez a GSi-s srác volt ebben az életben az egyetlen, aki rossz döntést hozott.Tanulni azt biztos fog belőle és remélem én is, hogy aki megsérült a balesetben, az gyorsan felépül. Az autóért pedig nagyon kár. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Ez gáz.Főleg, ha esetleg nem is volt klubtag............ :blush: De ennyi erővel bármelyik másik fórumra is be lehetne írkálni, hogy a pözsó, rönó, Suzuki, Lada BMV v. mittomén............. ???? :D Az emberke semmi sértőt nem mondott, nem jómagyar szokás szerint anyázva őrjöngve ment oda, hanme felrakott 4 képet és annyit kért, hogy óvatosabban. Szóval nem értem mi a gáz ebben. Kulturáltan beszélt. Más. Kellene fix hely ahol kapok műanyag tehermentesítőt. Google ebben nem sokat segít mert mindenféle bojlers oldalak meg hasonlók jönnek ;) Esetleg konkrét cím vagy telszám ahova most el tudok ugrani. Kérem az általános "bemész egy gumishoz és ott biztos van" jellegű okoskodásokat mellőzzük :lol: (addig is bőszen keresek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 gondolom a srác aki ott volt, vagy akivel történt, vagy akinek az autóját összetörte az látta a matricát felment az oldalra és felrakta....szerintem elég korrekt hangnemben írt És teleirta a kipörgésgátló topikot :blush: Főleg, ha esetleg nem is volt klubtag............ Szerintem aki nem tag, az nem hord olyan matricát a szélvédőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Más. Kellene fix hely ahol kapok műanyag tehermentesítőt. Google ebben nem sokat segít mert mindenféle bojlers oldalak meg hasonlók jönnek :blush: Esetleg konkrét cím vagy telszám ahova most el tudok ugrani. Kérem az általános "bemész egy gumishoz és ott biztos van" jellegű okoskodásokat mellőzzük :D (addig is bőszen keresek) Nekem anno a Szentmihályin a nonstop gumisnál lemérték legyártották, meg is várhattam. Megvártam és el is hoztam. Hívd fel őket... asszem ez a számuk (1) 307 3537 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nekem anno a Szentmihályin a nonstop gumisnál lemérték legyártották, meg is várhattam. Megvártam és el is hoztam. Hívd fel őket... asszem ez a számuk (1) 307 3537 jah a fémet én is ott csináltattam tavaly, 3 napig tartott és még meg voltak sértődve, hogy rá mertem kérdezni :blush: de azt nem tudtam, hogy műanyaggal is foglalkoznak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 jah a fémet én is ott csináltattam tavaly, 3 napig tartott és még meg voltak sértődve, hogy rá mertem kérdezni :blush: de azt nem tudtam, hogy műanyaggal is foglalkoznak :D ja, nekem műanyagból csinálták anno és 15-20 perc alatt kész volt a 4 db. Amúgy nem ők csinálják hanem közvetlen mellettük van valami esztergályos műhely vagy mi, ők is velük csináltatják. Egy idősebb ######i gyártja le a dolgokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Fehérvári út eleje felé van egy gumis műhely és nagy felni bolt, ott nagyon sokféle műanyag gyári tehermentesítő van, szinte minden méretvariációt tudnak adni. Sajnos a nevet és címet nem tudom, de nem lehet eltéveszteni, ha elindulsz kifelé a fehérvárin, jobboldalon lesz. A MÁV biztosítós leszólásokról annyit, hogy tavaly mindkét autómmal ott voltam. Mindig rendben és időben küldték a csekket, sosem volt bajom velük semmi. Amikor a motorossal kiegyeztem tavaly ősszel, neki is rendben fizettek kártérítést. Jelenleg a K&H biztosítónál vagyok, és már az év elején anyázni kellett a csekkért, most meg a bónuszbesorolásom cseszték el az omegánál. :blush: Szal nem kell anyázni a MÁV-ot, mindegyik biztosító egy kaptafa! Vagy szerencséd van velük, vagy nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 ....Ez gáz.Főleg, ha esetleg nem is volt klubtag............ :blush: De ennyi erővel bármelyik másik fórumra is be lehetne írkálni, hogy a pözsó, rönó, Suzuki, Lada BMV v. mittomén............. Ha egy ilyen balestet átélnél/látnál/értesülnél róla, látnál egy ilyen matricát a kocsin, mondandód lenne, akkor te nem oda írtad volna ? Mielőbbi jobbulást mindenkinek, aki megsérült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 ja, nekem műanyagból csinálták anno és 15-20 perc alatt kész volt a 4 db. Amúgy nem ők csinálják hanem közvetlen mellettük van valami esztergályos műhely vagy mi, ők is velük csináltatják. Egy idősebb ######i gyártja le a dolgokat igen most beszéltem velük, köszi a tippet :blush: ha "ráér" a tag akkor tényelg gyorsan megvan, de egyébként ki tudja mikor.....asszem igy ma nem lesz fölrakva a felni de még megpróbálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Kár, az ilyen esetekért, kár a kocsiért, és kár az indulatokért. :D Központosítót meg tessék beszerzni Redi! Mielőbb ragyogjon a "csapásmérő"! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 ....Szerintem aki nem tag, az nem hord olyan matricát a szélvédőn.... Szerintem meg páran opelklubos rendszámkerettel és /vagy matricával adták el a kocsijukat és az új gazdi nem klubtag. Vagy ott van BW-s matrica, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts