streetraci Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Azért szomorú nem voltam... :blush: Azért logj el és nézz ki. Legyen röhögés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Bálna a jégen? :blush: :D Akár. Ellenben ha kérek egy vodkadzsúzt, tőlem nem kérik el a személyit, veled ellentétben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Akár. Ellenben ha kérek egy vodkadzsúzt, tőlem nem kérik el a személyit, veled ellentétben :D Feltéve ha egyáltalán beengedik... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Feltéve ha egyáltalán beengedik... ;) Na jol van lépek shopingolni!hehe :blush: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Na jol van lépek shopingolni!hehe :blush: :D ;) :lol: :lol: Műjégpályán ? Mit veszel ? Citromos teát ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Na jol van lépek shopingolni!hehe :blush: :D :lol: :lol: :lol: Csoki kicsit megváltoztál... ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Na jol van lépek shopingolni!hehe :blush: :D ;) :lol: :lol: Ahelyett, hogy a hullaszálítót szögelnéd...aztán meg jön a sírás, hogy "Neeeeem...brühühüüüü...lett....kész...brühüühüüüü..." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Te ismerősöd... :lol: bár van egy tippem, hogy a Senire gondolt... :lol: naaaa azért ez túlzás, csak a bátyjával jártam egy osztályba,Ő kicsit kultúráltabb volt....... :blush: :D ;) monjuk abba "én sem ülnék be" add el, monjuk kilóért???? akkor megveszem :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 naaaa azért ez túlzás, csak a bátyjával jártam egy osztályba,Ő kicsit kultúráltabb volt....... :blush: :D ;) Nem kell magyarázkodni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Nem kell magyarázkodni... :blush: :D monja ezt az áruló "GSI-s" ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 naaaa azért ez túlzás, csak a bátyjával jártam egy osztályba,Ő kicsit kultúráltabb volt....... :D ;) :lol: monjuk abba "én sem ülnék be" add el, monjuk kilóért???? akkor megveszem :lol: :lol: :lol: és nem tudod h milyen a GSi-je ? ha már leszólja más kocsiját :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 és nem tudod h milyen a GSi-je ? ha már leszólja más kocsiját :D Biztos turbó, összkerék, 6os váltó... :blush: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 és nem tudod h milyen a GSi-je ? ha már leszólja más kocsiját :blush: Meg tod nézni a profiljában... :D De nemrég járt erre, de nem írt most sem...korrekt csávó... ;) :lol: Sárga Te meg ne keress kibúvókat... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Meg tod nézni a profiljában... :blush: Oda bármit föl lehet tölteni...nézd meg az enyémet :D De nemrég járt erre, de nem írt most sem...korrekt csávó... ;) :lol: nem mindenki tud egész nap a fórumon lógni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 egész szép karrier amúgy. a fórumon regeléstől a másiknak való beszólásig alig pár órát várt csak. Hogy ez mire jó, azt ő tudhatja. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ellenben ha kérek egy vodkadzsúzt, tőlem nem kérik el a személyit, veled ellentétben :lol: Borotválkozz meg, aztán próbáljuk el úgyis a dolgot. :blush: :D ;) Amúgy meg nem iszom vodkát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Feltéve ha egyáltalán beengedik... :blush: Már megint ez a téli depi... :D Amúgy köszönöm a bókokat, éppen tegnap hangzott el egy leányzó szájából, hogy egy tizest simán letagadhatnék külsőre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Amúgy köszönöm a bókokat, éppen tegnap hangzott el egy leányzó szájából, hogy egy tizest simán letagadhatnék külsőre. :blush: és ez biztos hogy jó dolog ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 és ez biztos hogy jó dolog ? :D Nekem yo :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Nekem yo :D ahogy érzed az tuti h nálam neccesebb lenne :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Nekem yo :blush: Legilásan mehetnél oviba csajozni... :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Meg tod nézni a profiljában... :D De nemrég járt erre, de nem írt most sem...korrekt csávó... ;) :lol: Haggyuk ezt a témát... Nem akartam senkira semmi rosszat mondani,de igy alakult... ELNÉZÉST kérek!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Legilásan mehetnél oviba csajozni... :lol: ;) :lol: 19 éves ovis csak feltűnne. :D De legalább csakis az enyém lehetne a kisvasút! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 De legalább csakis az enyém lehetne a kisvasút! ;) Vagy a versenyautó. :blush: (nekem meg majdnem hibátalnul sikerült leírni a hosszú és bonyolult "legálisan" szót... :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Vagy a versenyautó. :blush: (nekem meg majdnem hibátalnul sikerült leírni a hosszú és bonyolult "legálisan" szót... :D ;) ) Az mostiiiiis, böbőőőőő! :lol: Korán van még a bonyolult kiejtésű szavakhoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts