adorjant Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 most olvasgatok egy autós újságot, grand cherokee srt8 teszt, 4,8mp százra :D ;) :lol: hogy mehet így egy ekkora dög :blush: szal engem meglep,ha lépést tudtál vele tartani jó rajttal,Anti :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ügyi vagy... :blush: Viszont tanultam töled és eltüntettem a bizonyítékokat :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Viszont tanultam töled és eltüntettem a bizonyítékokat :blush: :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 A bbs felnit akartam linkelni,csak a norauto linkjét raktam be :D .Már kijavítottam jah ugyanazt linkelted mint én de ez nemtetszik :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 most olvasgatok egy autós újságot, grand cherokee srt8 teszt, 4,8mp százra :D ;) :lol: hogy mehet így egy ekkora dög :blush: szal engem meglep,ha lépést tudtál vele tartani jó rajttal,Anti :P :lol: Én 5-öt meg 5.2-t találtam... De amúgy nem tudtam... :lol: Rajtnál kaptam, és utána mentünk ugyan azzal a távolsággal közöttünk...egyszer sikerült egy-egyet menni vele, gurulásból 40-ről... ;) Rajttal esélyem sem volt... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 jah ugyanazt linkelted mint én de ez nemtetszik :blush: Jó reggeltet mindenkinek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Jó reggelt???? :blush: Hát már lassan délután van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Jó reggeltet mindenkinek!! azt hittem csak én kelek ilyenkor :blush: jóreggelt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Hétalvó banda... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Jó reggelt???? ;) Hát már lassan délután van... :lol: Bameg akkor még vissza fekszek :blush: :lol: :D Jöttök ki a müjégre?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Hétalvó banda... :D :blush: bazz ez az aláírás ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Hétalvó banda... :D :blush: Mondja ezt a naplopok vezére. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ilyen Opellel ki sem merek menni az utcára...:-) :D ;) ami meg az ébrenlétet illeti, lehet én nyertem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Mondja ezt a naplopok vezére. :D Na persze...még a jégre sincs időm kimenni... :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 bazz ez az aláírás :blush: :D ;) Hát Dávid feltette a kérdést...én visszakérdeztem...azóta nem írt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Jöttök ki a müjégre?? Nem tudok korcsolyázni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Egy gyors kérdés: A diag stekker melyik lábait kell összekötnöm, hogy kivillogtassam a hibakódokat? (kadettből származó moci, 10 pólusú a csati) A-B pontokat kéne. Ha írsz egy emailt, válaszban küldök hozzá képet is. gabor@opel16v.hu Működik már a sárga pilács? (indításkor világítania kell, majd a motor beindulása után alszik el) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Nem tudok korcsolyázni... :blush: Azért még kimehetsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Azért még kimehetsz :D Piiista is volt kinnt anno... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 bazz ez az aláírás :blush: :D ;) :lol: :lol: :lol: melyikről is van szó???? Én azért bármibe betenném a seggem ha azt Opelnak hívják, jah és ez itt télleg nem a carstyling...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Piiista is volt kinnt anno... :blush: Én tudok korcsolyázni. Csak a jég nincs ezzel tisztába :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Azért még kimehetsz :D Ott fogok szomorkodni a pálya szélén, mint Anti a gyorsulásokon fél 11 után... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Én tudok korcsolyázni. Csak a jég nincs ezzel tisztába ;) Bálna a jégen? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 :blush: :D ;) melyikről is van szó???? Én azért bármibe betenném a seggem ha azt Opelnak hívják, jah és ez itt télleg nem a carstyling...... Te ismerősöd... :lol: bár van egy tippem, hogy a Senire gondolt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ott fogok szomorkodni a pálya szélén, mint Anti a gyorsulásokon fél 11 után... :blush: Azért szomorú nem voltam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts