Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Inkább vegyél ki egy sört a hűtőből, vagy csörögj a nagyinak, hogy hozzon be egyett, aztán kússzál át megkérdezni a szomszédot pls... :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 ezek bújkálnak elölem a sörből csak 1 db volt :D legközelebb 3 év múlva iszom újra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Na majd hozok neked Prágából... :wink: csak ásd már elő a szomszédokat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 :smt003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Peti Te már megint nagyon örülsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Sziasztok! Nem tudja valmelyik gsi tulaj esetleg hogy mennyibe fáj egy féltengely a Gsi-hez? nem cserélt vlki mostnaság.,ja és még egy szélvédö ár is érdekelne, ha valki tud informáciot adni azt megköszönöm.. :roll: Vagy az eladok-keresek be kellet volna be csapnom a kérdést... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 idegi gyengyeség ,kínomban vigyorgok. Azt hittem,hogy ma má autó van én meg gurulgatok vele valamerre. Nah erre nagy semmi. Picit ideg vagyok,hogy most mi van :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 ádám új árak kellenek vagy bontott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 ádám új árak kellenek vagy bontott? Hát ujat kellene vennem féltengelyből,de a szélvédö az jól lesz használtan, is azért ennyire nem vagyok tele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 www.opelbonto.hu -> f astra szélvédő 8 dodó, astra f féltengey 6e új árak nemtom merre :idea: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 www.opelbonto.hu -> f astra szélvédő 8 dodó, astra f féltengey 6e új árak nemtom merre :idea: :roll: Köszönöm szépen :wink: Ha minden jó lesz akkor egy gsi talin összefutunk 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 merthogy? autó projekt hol tart? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Hy Goofy! Csak egy ötlet: Ha cserére szorul a adolog, akkor miért nem cslibra féltengelyt raksz bele a hosszú helyett... :roll: Nem fog úgy elpörögni a kereked.. :wink: F20-as váltóval egyben tudok most éppen eladót... Hívd, fel aztán beszéljetek (Hivatkozz rám: Virágh Antal - hátha kapok majd belőle jutalékot... :D ) Kiss Lajos : 06-209-122967 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 merthogy? autó projekt hol tart? Ott hogy azt az az auto lesz az enyém ami abban a bizonyos m3 as bmw videoban szerepel csak kicsit redbe kell hozzni+meg le kell vizígásztatni De amugy 5 ős powered by jerry :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Hy Goofy! Csak egy ötlet: Ha cserére szorul a adolog, akkor miért nem cslibra féltengelyt raksz bele a hosszú helyett... :roll: Nem fog úgy elpörögni a kereked.. :wink: F20-as váltóval egyben tudok most éppen eladót... Hívd, fel aztán beszéljetek (Hivatkozz rám: Virágh Antal - hátha kapok majd belőle jutalékot... :D ) Kiss Lajos : 06-209-122967 Üdv.: Atommanó Kösszönőm majd meghivlak egy csokira :P :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Goofy! Megbeszéltük... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 [Ott hogy azt az az auto lesz az enyém ami abban a bizonyos m3 as bmw videoban szerepel... az nem jerryé volt? mégse lesz bömbi? amúgy 12.-én az előző vasad szép kis műsort adott elő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 "...amúgy 12.-én az előző vasad szép kis műsort adott elő..." Meg úgy minden pénteken... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 az nem jerryé volt? mégse lesz bömbi? amúgy 12.-én az előző vasad szép kis műsort adott elő :D Hát ugy nézki,hogy nálam lesz 1,5 hét mulva,de rendbe kell rakni rendesen 3 hónapja be se volt inditva,meg kicsit le van amortizálva,de zsir a gép.. Nem lesz Bmw egynlőre ,mert ami nekem kéne coupe az 1.8 millio és nem adok ennyit egy 10 éves autoért akkor inkább egy Gsi ugy is hiányzik az érzés mikor lefektetem a bal oldali kicsi órát :P Igen itt lakik a srác melletem,hát sajnálom a kis gépet mostanra már teljesen szét küldék pedig nálam semmi baja nem volt,de azért jó érzés láttni a régi vasat :wink: De ahogy olvasgatom itt a forumot neked sem mükszik rendesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 hát kapja az ex rendesen az ívet az biztos... :wink: Jelen pillanatban sajnos tööb nem műxik mint ami igen... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 hát kapja az ex rendesen az ívet az biztos... :wink: Jelen pillanatban sajnos tööb nem műxik mint ami igen... :roll: Üdv.: Atommanó Na akkor lassan megálapithatjuk,hogy ez tipushiba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Na meg hát egyik sem mai csibe.. :wink: Pont most nézik a fleniket lennt a garázsban.. :roll: Kiváncsi vagyok... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 na most aakor hova viszed kalapálni a verdát?? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Még nem tom.. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Na a kerekek még megmaradtak... :roll: A pacáknak tetszett a nőcinek meg nem... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts