coupe Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 pff... Megeszem... :D ;) :blush: Már csak azt kellene megtanulnod hogy zöldre el kell indulni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Már csak azt kellene megtanulnod hogy zöldre el kell indulni :lol: Hát ez a szopás az összkerékkel... ;) Ilyet az nem tud a 5500 miatt... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Hát ez a szopás az összkerékkel... ;) Ilyet az nem tud a 5500 miatt... :blush: :D pénteken mikor jöttünk haza akkor is lemaradtál mindig az M3 mellett,pedig ha jól rajtoltál volna legalább neked lett volna esélyed Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Tom! Ugye nem vert el egy M3...szégyent hozol a Calibrás társadalomra...az oké, hogy szép, szép...de hogy ilyen szarul megy.... :D :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 mondjuk ahhoz képest hogy ha tényleg M3as bmw volt elég gyengén szerepelt,vagy pont annyira nyomta a fickó hogy ő legyen elől.Azért kanyarban elvertem a felüljáró alatt,ott már fékezett :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 pénteken mikor jöttünk haza akkor is lemaradtál mindig az M3 mellett,pedig ha jól rajtoltál volna legalább neked lett volna esélyed Miután lekanyarodtál volt egy kerszteződés ahol piros volt. Ott a villamos lámpáját néztem és amikor annak sárga lett akkor feltettem 5500-re és 2 mp mulva nekünk is zöld lett. Akkor le tudtam nyomni. De ott is csúnyán utolért 3ban. Ez az indulás tényleg necc, 5500ön meg nem tarthatom fél percen keresztül... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Látom megint volt némi nemü hoka-móka :D És mit-kit kellett szerelni a kúton fél 1kor? ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Csak nem turbós istenkirály vderdát...az utak ékkövét? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Statisztikailag fogadni mertem volna rá. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Csak nem turbós istenkirály vderdát...az utak ékkövét? :blush: :D Nem tudom.. azért kérdezem.. MSN-en látok valakinél egy ilyen commentet ;) Azé kérdem :lol: Te nem voltál kint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 itt az új távirányítóm: számomra szimpatikus a mérete :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Látom megint volt némi nemü hoka-móka :D És mit-kit kellett szerelni a kúton fél 1kor? ;) :blush: Volt valami szerelgetés?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 És mit-kit kellett szerelni a kúton fél 1kor? ;) :blush: Leszedtem az elsö és a hátsó lököst,és elöre vissza raktam a gyárit.Holnap viszem is öket a müanyagoshoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Csak nem turbós istenkirály vderdát...az utak ékkövét? :blush: :D Statisztikailag fogadni mertem volna rá. :lol: Ezt szerintem csúnyán benéztétek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Ezt szerintem csúnyán benéztétek... :blush: Ők még nem sejtik, hogy a Cali egy hibátlan konstrukció :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Leszedtem az elsö és a hátsó lököst,és elöre vissza raktam a gyárit.Holnap viszem is öket a müanyagoshoz :lol: Ahol agazdagság ott van a tunning is!!! ;) Készülj arövid váltóra is csoki mert lassan neked adom :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Ők még nem sejtik, hogy a Cali egy hibátlan konstrukció ;) :lol: Köszönöm, látom azért van aki figyel és tanul. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Ahol agazdagság ott van a tunning is!!! ;) Készülj arövid váltóra is csoki mert lassan neked adom :blush: :D Hogy áll a kocsid ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Hogy áll a kocsid ? Megjöttek a Solexeim. Elvileg az elsö Tököl bemutatkozok mint szivó :blush: De tele lesz okosággal az auto! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 De tele lesz okosággal az auto! Beültetsz magad mellé? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Beültetsz magad mellé? :lol: :lol: Hogy a viharba ne. Söt megyünk is majd egymás ellen!! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Sziasztok! Hétfőn viszem az első lököst műanyagoshoz, mert a télen a egy patka lehúzta letolatáskor. Ki lesz vágva a közepe és a ködlámpa helyek el lesznek tünteve, meg apróbb javítások. A kérdésem az lenne vagyis a véleményetekre lennék kíváncsi, meg lehet e oldani azt hogy a lököst és a hűtőmaszkot egybe hegeszteni mint a Mattig féle lökösnél. Elegem van a hülye hézagokből és ha már ráköltök erre akkor legyen normálosan megcsinálva, vagyis úgy álljon ahogy gyárilag kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Sziasztok! Hétfőn viszem az első lököst műanyagoshoz, mert a télen a egy patka lehúzta letolatáskor. Ki lesz vágva a közepe és a ködlámpa helyek el lesznek tünteve, meg apróbb javítások. A kérdésem az lenne vagyis a véleményetekre lennék kíváncsi, meg lehet e oldani azt hogy a lököst és a hűtőmaszkot egybe hegeszteni mint a Mattig féle lökösnél. Elegem van a hülye hézagokből és ha már ráköltök erre akkor legyen normálosan megcsinálva, vagyis úgy álljon ahogy gyárilag kell. Seva. Persze ,hogy össze lehet de én azt javasolnám h ugy müanagozátok össze hogy rajta van az auton és csak utána hegeszétek le mindenhol. Nehogy elálljon miután felrakod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Beültetsz magad mellé? :blush: :D Na most menj ki a Vácira és enged, hogy legyorsuljon egy Trabi ;):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Hogy a viharba ne. Söt megyünk is majd egymás ellen!! :blush: :D ;) Jól hangzik!!! :lol: De ígérd meg hogy nem versz el nagyon... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts