Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Igen, elméletben. A gyakorlat viszont nem ezt mutatta. ;) Én is legyorsultam 2x egy Impreza WRX-et mégsem vonom le azt (az egyébként téves) következtétést hogy jobb az autóm és jobban vezetek a másik soförnél... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Én is legyorsultam 2x egy Impreza WRX-et mégsem vonom le azt (az egyébként téves) következtétést hogy jobb az autóm és jobban vezetek a másik soförnél... :blush: :D Ellenben a subarus levonta azt, hogy az ő autója jobb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Igen, elméletben. A gyakorlat viszont nem ezt mutatta. :blush: Biztos volt valami BMW nyíltnap kutyáknak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Én is legyorsultam 2x egy Impreza WRX-et mégsem vonom le azt (az egyébként téves) következtétést hogy jobb az autóm és jobban vezetek a másik soförnél... :blush: :D Én sem ilyet mondtam. Akkor és ott jobb voltam. Ennyi. :lol: Egyébként jól látszott, hogy a vectránál jobb autókat a hátsó gyors-technikás részen nyomtam le, főleg annál az S kanyarnál, amit senki nem mert elvállalni, pedig 3 telin át lehetett rajta vágni teljesen jól. :lol: Egyébként a bömös a vezess.hu srácoké volt, baromi jó fejek voltak, sokat bandáztunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Te Gabi! Mi az ami még nincs a főnöködnek? és hogy lehet hogy te mindent kipróbálhatsz ami az övé? :D A magad főnöke vagy?:blush: Az hogy egy pályán hogy teljesítesz, egyáltalán nem függ össze egy játékgépben elért eredményeddel. ;) Én próbáltam a főnököm sokszázezres szimulátorát is (külön neki építették), de egyáltalán nem okozott nagy élményt. Semmi másra nem jó, mint a pálya nyomvonalát tanulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Biztos volt valami BMW nyíltnap kutyáknak :blush: Köszönöm ezt a sok bizalmat és tiszetelet, amit ma belém helyeztek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Köszönöm ezt a sok bizalmat és tiszetelet, amit ma belém helyeztek. ;) Igyekszik az ember... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Mi az ami még nincs a főnöködnek? és hogy lehet hogy te mindent kipróbálhatsz ami az övé? ;) Áááááh, közel sem... csak néha belekóstolok a jó dolgokba. :D Pl a repülőjét meg a corvette-jét még nem próbáltam. De az új M5-ös bömösét sem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Köszönöm ezt a sok bizalmat és tiszetelet, amit ma belém helyeztek. :D Jóóóóóóóóóóóóó. Akkor lehet rosszul emlékszem és macskás nyíltnap volt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 nálam elég rendesen el lett tüntetve minden...nemhiába készült a dolog délután fél 7től este 11ig... a pager meg azért jó, mert csendes... volt olyan, h látta az ismerős a távirányító visszajelzőjén h éppen lopják a kocsit, a tolvaj meg kapott beutalót a kórházba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 a pager meg azért jó, mert csendes... volt olyan, h látta az ismerős a távirányító visszajelzőjén h éppen lopják a kocsit, a tolvaj meg kapott beutalót a kórházba Hát én nemtudom. Szerintem gyakoribb hogy nem a tolvaj, hanem a tulaj kap beutalót ilyen esetben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 ....legyorsultam.... Benyanyomásszabályozót leltél már ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Benyanyomásszabályozót leltél már ? Nem. De láttam a linkeket, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 btw hátsó lámpához csavarja nincs valakinek (2db)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 btw hátsó lámpához csavarja nincs valakinek (2db)? a kötegelőtől jobb megoldás nem létezik a problémádra. max. a ragasztó :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Én mindkettő utóbbival rendelkezem...a csavar meg hülyeség... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 bíztam benned! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Én mindkettő utóbbival rendelkezem...a csavar meg hülyeség... :D Ragasztó miatt majd szólj Tom :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 btw hátsó lámpához csavarja nincs valakinek (2db)? Mi van leesett a sárvédő és a doblemez legaljára? Mondtam, hogy szólj és viszek rendes szerszámot hozzá meg hozzá értő kezet. Ha beesett a csavar ki kell egy mágnessel vagy azzal a hosszú karmos valamivel halászni de ha jól emlékszem kárpit le és akkor már leér a kis kacsód az aljára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 csak 1 esett le....de valami ármánykodás lesz, mert a bal oldaliban csak 3 csavar volt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 csak 1 esett le....de valami ármánykodás lesz, mert a bal oldaliban csak 3 csavar volt :blush: Lehet, hogy azért megy ilyen jól az autód... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Van csavar 1000,-/db áron 2 is itt a szerszámos ládámban! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 csak 1 esett le....de valami ármánykodás lesz, mert a bal oldaliban csak 3 csavar volt :blush: Korábban azt is szerelted ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Korábban azt is szerelted ? :D :lol: Kiszedte, hogy ne tudják ellopni az autót... :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Kiszedte, hogy ne tudják ellopni az autót... :blush: ;) Most ménnn buktatod le ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts