redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Igazatok is van...visszavonom a Milkám...úriember biztosban nem fogad... :blush: :D úriember nem is, de....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 ....Igazatok is van...visszavonom a Milkám...úriember biztosban nem fogad... :blush: :D.... Tenagyonhüle ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gyere velem úszni minden héten kedd és csüt este. Majd kondiba leszel rázva, hogy a lányok nyáron ragadjanak rád! :blush: Szerintem így is elég sokkot okozol a 10-en éves lányoknak...meg a szüleiknek... :D ...hamar elterjedne a legenda, hogy egy fiatalember nem elég, hogy eddig riogatta a fiatal tinilányokat, most már bálnát is sétáltat az uszodákban... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 (vagy lehet, hogy abban a misztikus szakállban van valami....? :blush: ) Norbi...ragadd meg az alkalmat...növessz...kiváncsi lennék...de már most szétröhögtem magam...designed by Bin Laden... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 mire én akár egy minimál bajuszt megnövesztek addigra elrohad az összes autó a klubban :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 nálam elég rendesen el lett tüntetve minden...nemhiába készült a dolog délután fél 7től este 11ig... a pager ér szerintem valamit, meg ha úgy csinálják meg a riasztót, h a riasztó kábelek bekötésekor a kábeleket belerakják a kábelkorbácsba, így kicsit nehezebb dolga van a tolvaj úrnak ( amit felénk 3x e Ft-ért hirdetnek beszereléssel riasztó kb. fél perc alatt hatástalanítható) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 kellene neked csinálni valami normális futóművet meg nem virsli gumikkal menni és aláznál mindenkit Pista :lol: (vagy lehet, hogy abban a misztikus szakállban van valami....? :D ) Áhhh. Vannak sokan, akik sokkal ügyesebbek :lol: Pl: Zima Maradjunk az átlagosnál velem kapcsolatban :lol: Gyári futőműben is van egy csomó tartalék szerintem, még ha 1 kicsit öregecske konstrukció is :blush: Ültetéssel + keményítássel az a gond, hogy majdnem minden "átgázolok", nem szimpi a lelassítunk, átvánszorgunk a villamossínen opció ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Igazatok is van...visszavonom a Milkám...úriember biztosban nem fogad... :blush: :D Ilyen egy jóbarát... megfelelő eszközökkel motiválja az embert még nagyobb teljesítményre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 mire én akár egy minimál bajuszt megnövesztek addigra elrohad az összes autó a klubban :D Bevetted azt a szlogent, hogy: "Jöjjön el és próbálja ki ingyen az örökre szőrtelenítést!"? ;) :lol: :lol: Photoshopot neki!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Csak így gyorsban... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Szerintem így is elég sokkot okozol a 10-en éves lányoknak...meg a szüleiknek... :blush: ...hamar elterjedne a legenda, hogy egy fiatalember nem elég, hogy eddig riogatta a fiatal tinilányokat, most már bálnát is sétáltat az uszodákban... :D Tehetek én arról, hogy tinibálvány vagyok? ;) :lol: :lol: Eszembe jutott a republic egyik száma: "Repül a bálna!" :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 ....Tehetek én arról, hogy tinibálvány vagyok? :blush: :D ;) Megérte az pénz, amit Kozsónak fizettél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Ültetéssel + keményítássel az a gond, hogy majdnem minden "átgázolok", nem szimpi a lelassítunk, átvánszorgunk a villamossínen opció :blush: Jah, Omival is ez a király. :D Átmegy mindenen, szinte észrevétlenül. :lol: Mondjuk annak a lendülete és a tömege is segít a komfortban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gabi! Pityu! Javaslom nektek a szimulátort,(nem játéktermire gondolok) annál egyenlőbb esélyt senki nem teremt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 ....Csak így gyorsban... :blush: :D.... Norni és hangyainvázióóóóóóó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Megérte az pénz, amit Kozsónak fizettél :blush: Mondtam én neked is, hogy ne a Boborjánhoz mennny továbbképzésre... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gabi! Pityu! Javaslom nektek a szimulátort,(nem játéktermire gondolok) annál egyenlőbb esélyt senki nem teremt :D Húúú az nem jóó...ott nincs veszélyérzet...meg Piiistának a simulator nem megy olyan jól, mint a kétkeréken a kanyarban...én az ő mutatványait nem merném bevállalni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gabi! Pityu! Javaslom nektek a szimulátort,(nem játéktermire gondolok) annál egyenlőbb esélyt senki nem teremt :D Nem ér. Mert Gabi maga egy szimulátor :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Csak így gyorsban... :lol: :lol: http://img3.tar.hu/atommano/size2/28633043.jpg Ez kemény lenne. Kicsit rabbis, de jó. :blush: :lol: Az összemérésre meg ott az impreza és az EVO. :D Gabi! Azért egy 130-as BMW szerintem minden tekintetben veri a Vectrát (még a chippeltet is). Meg talán a futóműve is jobb. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Norni és hangyainvázióóóóóóó :blush: Nem...akkora volt a buli, hogy az ebédre kapott mákostészta...mák tartalma...boooooááááffffff.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Javaslom nektek a szimulátort,(nem játéktermire gondolok) annál egyenlőbb esélyt senki nem teremt :blush: Az hogy egy pályán hogy teljesítesz, egyáltalán nem függ össze egy játékgépben elért eredményeddel. :D Én próbáltam a főnököm sokszázezres szimulátorát is (külön neki építették), de egyáltalán nem okozott nagy élményt. Semmi másra nem jó, mint a pálya nyomvonalát tanulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Azért egy 130-as BMW szerintem minden tekintetben veri a Vectrát (még a chippeltet is). Meg talán a futóműve is jobb. :blush: :D Igen, elméletben. A gyakorlat viszont nem ezt mutatta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Mondtam én neked is, hogy ne a Boborjánhoz mennny továbbképzésre... :D ;) De te nem is ismerhetted meg Besenyőőőőőő PistaBácsit :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 De te nem is ismerhetted meg Besenyőőőőőő PistaBácsit :blush: Elég volt a képernyőn, anno így is elég sok hülyeséget tanultam el tőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gabi! Azért egy 130-as BMW szerintem minden tekintetben veri a Vectrát (még a chippeltet is). Meg talán a futóműve is jobb. :blush: :D lehet, h. technikailag meg számszerűsítve igazad van de sofőr, sofőr, sofőr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts