redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Egy turbós összkerekes Cali gond nélkül kitépte volna... :blush: Sőt ha Elvisnek turbós, összkerekes Calija lett volna még ma is élne! És Neo sem tudott vona szabadulni a Mátrix elől, ha turbós, összkerekes Calival üldözték volna :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gabi lapozz vissza egyet... :blush: Jah, hogy nem mákos babot akartam csinálni ebédre... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Jah, hogy nem mákos babot akartam csinálni ebédre... :D ;) Inkább gyűjtsd a csíííííííííít estére...Mr Versenyző... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Inkább gyűjtsd a csíííííííííít estére...Mr Versenyző... :blush: Elhupállak, Mr Hitetlen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Elhupállak, Mr Hitetlen! :D pfffffffffffffff...meg hehehehe...meg lol...meg úúúúcccccccssssssssseeee... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Igaz igaz a riasztó maga nem tesz csodát , nem párolog el tőle a csúnya bácsi de az inditásgátló itt ami igazán jó és ér valamit.Tudom én hogy nincs lophatatlan autó viszont védekezni sosem árt! Amúgy ha a mi környékünkön szólal meg egy riasztó akkor azért ált. kidugom a fejem ablakon.Csak sok a szarul beállított riasztó sajna és túl érzékenyek=macskák , madarak...de gondolom ez nem csak itt van igy.... a pager ér szerintem valamit, meg ha úgy csinálják meg a riasztót, h a riasztó kábelek bekötésekor a kábeleket belerakják a kábelkorbácsba, így kicsit nehezebb dolga van a tolvaj úrnak ( amit felénk 3x e Ft-ért hirdetnek beszereléssel riasztó kb. fél perc alatt hatástalanítható) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 pfffffffffffffff...meg hehehehe...meg lol...meg úúúúcccccccssssssssseeee... :blush: Félsz, mi? :D Hiába a bulljaid, az én taktikázásom fog győzedelmeskedni! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Én már voltam pályán (euroring), és nem is ment rosszul... :lol: Úgyhogy sokakkal ellentétben nekem vannak már ilyen téren tapasztalataim. :blush: További fikázást csak attól tartok életszerűnek, aki szintén bizonyított már pályán. :D Add kölcsön a kocsidat és akkor össze lehet mérni az időket a Ringen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Add kölcsön a kocsidat és akkor össze lehet mérni az időket a Ringen :D Na erre kiváncsi lennék, hogy Piiistának sikerülne e tetőre rakni a becsövezett Astra WRC-t, az őrűlt kanyartempókkal... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Na erre kiváncsi lennék, hogy Piiistának sikerülne e tetőre rakni a becsövezett Astra WRC-t, az őrűlt kanyartempókkal... :blush: ;) Kiváncsi vagyok mennyivel lenne gyorsabb Futó Úr :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 :lol: Kiváncsi vagyok mennyivel lenne gyorsabb Futó Úr ;) Mondjam a választ...inkább nem...mert ebből megint sértődés lenne... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Piiista! De Te csak lehúzott ablakkal, cigivel a szádban indulhatsz... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Add kölcsön a kocsidat és akkor össze lehet mérni az időket a Ringen :blush: Nem is férsz bele. :D Amúgy meg a Vectrával voltam a ringen. :lol: Azzal teljesen együtt tudtam haladni a WRX imprezával, egyébként meg minden más autót előztem (Fabia RS, BMW 130, stb). Egyszer biztos benne lennék egy ilyen időmérőben, amikor ugyanolyan autókkal megyünk. ;) (lehetne akár gokarttal is kezdeni mondjuk itt a Budaringen :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Mondjam a választ...inkább nem...mert ebből megint sértődés lenne... :blush: :D Miért sértődne meg Píísta? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Miért sértődne meg Píísta? :D Mondjad nyugodtan Anti :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Van egy tábla Milkám, hogy Piiista jobb időt menne... :blush: Gokart nem ér, mert Piiista nem igazán az a light, áramvonalas típus...és nagy lenne a hátránya a lendületgokartokkal... Meg hülyén is néz ki benne ahogy ül abban a pöttöm masinában... legyen kocsi... akár egy széria...valami meghatározott útszakaszon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Pista a gokartot nem is vállalná be mert nem tudja kilógatni a kezét meg a cigijét az ablakon :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Van egy tábla Milkám igy beszél egy kőkemény hazárdjátékos :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Van egy tábla Milkám, hogy Piiista jobb időt menne... :blush: Gokart nem ér, mert Piiista nem igazán az a light, áramvonalas típus...és nagy lenne a hátránya a lendületgokartokkal... Meg hülyén is néz ki benne ahogy ül abban a pöttöm masinában... legyen kocsi... akár egy széria...valami meghatározott útszakaszon... :D Azért legyünk reálisak Gabi biztos gyorsabb. Kecskeméten örültem, hogy a pályán maradtam ;) Csak az ténylegesen érdekes lenne, hogy pár kör után mennyi lenne különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Pista a gokartot nem is vállalná be mert nem tudja kilógatni a kezét meg a cigijét az ablakon :D ;) Gokart kapcsán az a gond, hogy nincs semmi kondim :blush: Ja és boyler is vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 :lol: Gokart kapcsán az a gond, hogy nincs semmi kondim :blush: Ja és boyler is vagyok. De a fekvőizmaid biztos bírják a strapát... :D Igazatok is van...visszavonom a Milkám...úriember biztosban nem fogad... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Van egy tábla Milkám, hogy Piiista jobb időt menne... :blush: Ezt mire alapozod? :D Ügyeskezű gyerkőc a Píísta, jól terelgeti a karavánkocsit, de pályán még nincs sok tapasztalata. Majd ha egyszer sikerül összemérni a fent említett kondíciók szerint a dolgot, tartom a milkát. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gokart kapcsán az a gond, hogy nincs semmi kondim :blush: Ja és boyler is vagyok. Gyere velem úszni minden héten kedd és csüt este. Majd kondiba leszel rázva, hogy a lányok nyáron ragadjanak rád! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Amúgy a gokartot komolyan gondoltam, amint tavaszias idő lesz, én bizti megyek majd ki. Agressorékkal már voltunk itt többször is, és nagyon tecc a pálya, és a gokartok sem gyengék. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 kellene neked csinálni valami normális futóművet meg nem virsli gumikkal menni és aláznál mindenkit Pista :D (vagy lehet, hogy abban a misztikus szakállban van valami....? :blush: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts