Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

De nem Te lennél Gabi ha neked nem lenne tényállásod ezzel kapcsolatban :blush:

mit aszondassz? jo cumó?

Nemtom. Személyszerint még sosem érzékelhettem ezt a dolgot. :D

Egyébként meg biztos jó dolog, mert nagyon hasonlót tesznek a 230LE-s krontec C20XE mocikra is. ;)

Megosztás:

Ezt most én miért nem értem??? ;) :blush:

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem nem jók ezek az üvegszálas Powercupok. Én az alumíniumöntvényre esküszök, olyan gumitömítéssel, mint amilyen a gyári SFI-dobozban is van.

Ilyen az Irmscher, a Friedrich-Motorsport és a JF-Motorsport(eBay). Valószínüleg van több is, de olyanom még nem volt... :lol:

Demó!

Nem neked kőő Vectra Digit? Me van egy eladóm... :D

De kell, már csak egy emberi árat kellene mondanod rá... :lol:

Megosztás:

Miért is?

Szerinted,ha egy motor a meleg motortérből szívja be,a motor által felmelegített levegőt,akkor nő hatásfoka?

Csak a hang miatt éri meg,de lóerőt nem szabad várni tőle!

Akkor lenne igazán értelme,ha a tényleg a motortéren kivüli levegőt szívná be!

Megosztás:

ja és ugrókódos a cumó , 6 év garis , 2 db távirányító( 2cm x 3cm !) ...

Központizár vezérlésére jó dolog a riasztó,de védeni nem fog semmit!

Ugyan én lakásriasztókat szerelek minden nap,de egy kérdésem lenne!

Téged mennyire szokott meghatni,ha valahol megszólal egy kocsi riasztója?

Egy maszek immobinak sokkal több értelme lenne,ha végre drága Futó úr elkészítené! :blush:

Megosztás:

Központizár vezérlésére jó dolog a riasztó,de védeni nem fog semmit!

Ugyan én lakásriasztókat szerelek minden nap,de egy kérdésem lenne!

Téged mennyire szokott meghatni,ha valahol megszólal egy kocsi riasztója?

Egy maszek immobinak sokkal több értelme lenne,ha végre drága Futó úr elkészítené! :blush:

Igaz igaz a riasztó maga nem tesz csodát , nem párolog el tőle a csúnya bácsi de az inditásgátló itt ami igazán jó és ér valamit.Tudom én hogy nincs lophatatlan autó viszont védekezni sosem árt!

Amúgy ha a mi környékünkön szólal meg egy riasztó akkor azért ált. kidugom a fejem ablakon.Csak sok a szarul beállított riasztó sajna és túl érzékenyek=macskák , madarak...de gondolom ez nem csak itt van igy....

Megosztás:

Szerinted,ha egy motor a meleg motortérből szívja be,a motor által felmelegített levegőt,akkor nő hatásfoka?

Csak a hang miatt éri meg,de lóerőt nem szabad várni tőle!

Akkor lenne igazán értelme,ha a tényleg a motortéren kivüli levegőt szívná be!

Megoldás: lámpa ki és már áramolik' is a friss hegyi levegő :blush:

Riasztó: Nemrég és sztem többször is volt a tv-ben h a különböző katergóriájú riasztók is csak másodpercekkel hosszabítják meg az autó eltulajdonításának az idejét, de mostanság én is fogok belerakni vmilyen cumót mert azok akik el is tujják vinni az autót azok nem egy 15-18 éves autóval fognak sz@rakodni hanem vmivel aminek ára is van a "piacon", ezek a riasztók kb. a piti tolvajok ellen jók de akkoris megéri márcsak saját magunk megnyugtatására is sztem......

Ismerős ismerősétől hallottam egy igen "vicces" sztorit:Emberke megvette a szalon autót vadi újonnan véletlenül levitte pár nap múlva a tükrét és kiesett belőle egy kulcs ami pont jó volt az autójához, de nincs megszervezve az egész meg bizti a rendőrök sincsenek benne.......

ha vki el akar lopni vmit az el lesz lopva, szerencsére nincs ezen autóknak már akkora kereslete a "piacon".......

Magyarországonélünk.hu

Megosztás:

Igaz igaz a riasztó maga nem tesz csodát , nem párolog el tőle a csúnya bácsi de az inditásgátló itt ami igazán jó és ér valamit.Tudom én hogy nincs lophatatlan autó viszont védekezni sosem árt!

Amúgy ha a mi környékünkön szólal meg egy riasztó akkor azért ált. kidugom a fejem ablakon.Csak sok a szarul beállított riasztó sajna és túl érzékenyek=macskák , madarak...de gondolom ez nem csak itt van igy....

változárat kell belerakatni, az se teszi lophatatlanná, de több szivás van az autoval, így inkább keres másikat amibe nincs.

De ha el akarják lopni akkor kuplung kinyom és elvontatják. De az uj csodában benne van a változár a motortérzár és beesik a kuplung ha benn van a helyén a változár.

Megosztás:

Ez a tükrös sztori ez nagyon régi...de inkább csak mende monda...

Minek kéne azt a tükörborítás mögé rakni...miért nem megy oda vele az ipse, zsebében a kulccsal, kinyit beül elvisz...még buzerálja elötte a tükröt is...na erre a kérdésre még senki nem tudott érdemi választ adni a mende monda mesélői közül... :blush: :D

Megosztás:

Ebben a lopás témában Árpi Senatora a legjobb, szerintem. Azt még ő sem bírta rögtön beindítani! ;) De vicc nélkül: szerintem egy rejtett kapcsoló épp elég. Általában manapság minden túl van bonyolítva, pedig az egyszerű megoldások hatásosabbak.

Szöges deszka, kispárnahuzat ráhúz...és bedob az ülésre...

Csak nem ildomos elfelejteni, hogy ott van... :blush: :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.