sárgaGSI Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 BBS rs csak az et szám meg az osztókör nem stimmel amúgy már mennék is érte........... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 BBS rs csak az et szám meg az osztókör nem stimmel amúgy már mennék is érte........... :unsure: :huh: :lol: Az ET-n javíthatsz nyomtávszélesítővel. :lol: ;) Ma vezettem GSi-t. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 És ami bitang jól van eltalálva az Ignis sportban is, meg a Swiftnél is, az a váltó...nagyon jó az áttételezése... De persze ezeket sem mindegy, hogy ki vezeti... :huh: Én már vezettem Sport Swiftet nem egyet. A tesztpályán az 1,9-es Diesel SX4-el nagyobb végsebességet lehet elérni mint a Swifttel és szerintem jobban is megy érzetre a nyomaték miatt. :unsure: Pedig az a diesel csak 8-szelepes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Az ET-n javíthatsz nyomtávszélesítővel. :unsure: :D Ma vezettem GSi-t. :huh: :lol: .....nem TOM lennél ha nem tapintottál volna rá a lényegre.... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Mert egy ideje filózgatok,hogy ha már nagyon nem lesz mire költenem, akkor ki kellene próbálni egy 30mmes csüccsentést, és kivi lennék, mennyire lenne lent.. mennyire lehetne még használni a kocsit :unsure: szerintem ezen ne vacakolj, egy 30as rugószett nem annyira drága és szinte alig látszik.....neked meg nincs is nagyon vékony gumid ugyhogy hajrá (én perpill a 40/40-et is keveslem valahogy lejjebb kellene menni :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 szerintem ezen ne vacakolj, egy 30as rugószett nem annyira drága és szinte alig látszik.....neked meg nincs is nagyon vékony gumid ugyhogy hajrá (én perpill a 40/40-et is keveslem valahogy lejjebb kellene menni :unsure: ) Ezekszerint te 40-en vagy :huh: Maga a rugesz tényleg nem drága, csak akkor már normális lengéscsillapító is kellene hozzá valszeg.. A hátsók lövésem sincs mikoriak. lehet még gyári, ezzel vettem. Az elsők meg lassan 3évesek. Sachsok, de sztem valami alap, mert anno volt 26e forint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 mondjuk inkább ugy, hogy elméletileg 40-en....legalábbis én rugón nem láttam anno feliratot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 mondjuk inkább ugy, hogy elméletileg 40-en....legalábbis én rugón nem láttam anno feliratot :unsure: Gyári hosszúságú gátlók vannak benne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 mondjuk inkább ugy, hogy elméletileg 40-en....legalábbis én rugón nem láttam anno feliratot :unsure: Jaa.. te vetted meg annó Rapitól a rugókat..?! és asszem lengővel együtt adta... :huh: Amikor elhoztam tőle a gumikat, már akkor is filóztam rajta, hogy kéne még kölcsönkérni valakitől és esetleg mevenni.. csak féltem a -40mm től.. no meg az adóságtól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Gyári hosszúságú gátlók vannak benne ? gondolom a Konik azok ugyanolyan hosszúak mint a gyárik bár nem mértem tolómérővel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 bár nem mértem tolómérővel :lol: Elég szomorú... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 gondolom a Konik azok ugyanolyan hosszúak mint a gyárik bár nem mértem tolómérővel :unsure: Van belőle rövidített szárú is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Egész éjjel egy klubtársunk lopott GSI-jét keresgéltük,de legalább Anti GSI-jére is figyeltem,még 3kor is kúton volt.mondjuk én mindíg beálltam a kútra középre,ha ott álltam.Szar világban élünk baassza meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Köszi Tom a ráncigálást...csak legközelebb üljön még be valaki, mert picit sem érzetem hogy Tom ott volt mögöttem... :huh: Egy fogat már találtunk...de úgy tűnik a ház nem tört...a többit még nem tom, mert el kellett jönnöm...pedig pont a kettesem volt a király...jó hosszú... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 kiét lopták el??? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Kinek és milyen autóját vittek el Robi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Egész éjjel egy klubtársunk lopott GSI-jét keresgéltük,de legalább Anti GSI-jére is figyeltem,még 3kor is kúton volt.mondjuk én mindíg beálltam a kútra középre,ha ott álltam.Szar világban élünk baassza meg. Köszi! Ott álltam a kút bejárata mellett...meg amúgy is csak feltűnt volna valakinek, ha elkezdik tologatni, majd vontatni... :huh: Milyen GSI-t looptak el???? Én azt hittem ezeket már nem lopják...mert kinnt fillérekeért van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 ....Egész éjjel egy klubtársunk lopott GSI-jét keresgéltük.... Albert kocsiját ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 egy teljesen gyári piros Kadett GSI volt,külsőre teljesen gyári benne volt pár cucc pantop,gps...az a vicc,hogy soha nem hagy benne semmit meg kb fél óránként kinéz az autóra.hat után nézett rá utoljára,aztán kilenckor már nem volt ott.. Fiatalkorúak börtönében dolgozik a srác,meg polgárőr is,tuti,hogy valami rosszakarója volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Micsodaaaaa??? Hol mikor??? :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Mondd még 1x,hogy el akarom adni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 egy teljesen gyári piros Kadett GSI volt,külsőre teljesen gyári benne volt pár cucc pantop,gps...az a vicc,hogy soha nem hagy benne semmit meg kb fél óránként kinéz az autóra.hat után nézett rá utoljára,aztán kilenckor már nem volt ott.. Fiatalkorúak börtönében dolgozik a srác,meg polgárőr is,tuti,hogy valami rosszakarója volt. Ez kemény... :unsure: :huh: Remélem azért meglesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 egy teljesen gyári piros Kadett GSI volt,külsőre teljesen gyári benne volt pár cucc pantop,gps...az a vicc,hogy soha nem hagy benne semmit meg kb fél óránként kinéz az autóra.hat után nézett rá utoljára,aztán kilenckor már nem volt ott.. Fiatalkorúak börtönében dolgozik a srác,meg polgárőr is,tuti,hogy valami rosszakarója volt. :unsure::(:huh::(:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Ami a legjobban bánt pl engem is,hogy keres 57ezer forintot mindezzel és egyedül él.Mindíg is Kadettet szeretett volna szó szerint benne volt az élete.csak részletre tudta megvenni,így most még egy évig fizetheti a havi 25ezret a semmire.Azt kívánom ennek az embernek,hogy azt veszítse el ami a legfontosabb neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Nem semmi... majd figyelünk jól, hátha valahol felbukkan. :huh: Az édes jó anyukáját ennek a kiszabott időjárásnak! Úgy látszik idén megint traktorosbérletet kell váltanom... Valahogy mindig akkor lesz esős idő, amikor el kéne hoznom a versenyautót a műhelyből. Pedig most direkt ezért akartam elhozni vasárnap este, erre akkor kezdett el esni... és egész hétre esőt mondanak. Pedig szombaton lesz a gépkönyvezés, úgyhogy mindenképp ki kell rángatni azon a 300m földesúton. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts