Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Az nekem még sok mindennel kibővűlni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 a falazás? de ha jól emléxem neked már nincs is fenn a fekete műanyag hátul..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 balos ajtó, tető, küszöbök, hátsó ajtón az ablaktörlő, stb.. Aztán mocitető, tükrök, maszk, ivek, hátsó ajtó, meg tulképpen telifény... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 akinek tellik így könnyű :D moci ügyben sztem bontó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Hát ezt most hagyjuk... Már én is lassan az a kategória leszek, hogy inkább nem eszek csakhogy az autóra költsem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 balos ajtó, tető, küszöbök, hátsó ajtón az ablaktörlő, stb.. Aztán mocitető, tükrök, maszk, ivek, hátsó ajtó, meg tulképpen telifény... :wink: ezt mind lakatolni kell?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Tényleg a fehér festék a legócsóbb? Szerintetek mennyi lehet egy teli fény? (külső) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 a fehérből a nem metál a legolcsóbb a telifény meg attól függ, hogy pl színváltás lesz-e vagy sem, de 1ébként kb 2-250e körül mozog, bár már hallottam 110ér is Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 nekem sima fehér kellene :D Semmi extra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Valaki keressen már egy lakatost meg egy fényezőt... :wink: ..és akkor tisztában lehetnénk az árakkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 nekem van megbízható fényezőm, de lakatosom nincs :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Norbi G ha szólsz ídőben,h 7főn mikor mész akkor mehetünk! ha napközben akkor tudod hol találsz :wink: persze mert a tulajjal is mindenképp egyeztetek előtte ha napközben du. 3kor indulunk az neked naon gáz? holnap meg valszeg kinézek egy telepre, mert ott is van egy jonak mondott járgány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Redi! Lóvéd megvan már rá??? Vagy még csak nézelődsz... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 ....Tom is rájött, hogy nem éri meg tunyingolni, inkább kéne vennie egy GSI-t... :roll:.... Ejjjj no, WW batátunkat se felejtsd el :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Redi! Lóvéd megvan már rá??? Vagy még csak nézelődsz... persze, egyben van a $ 8) nem szeretnék bankkal meg hitelekkel bibelődni arra most télleg nincs erőm & idom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 gyerekek nincs kedve vkinek kiruccanni Balassagyarmatra megnézni őt ? vagy van vkinek arra ismerős szerelő? jaa és ápr. 4.-én tudnánk menni mert a tulaj Kori kollégája :D és csak akkor ér rá Ja és holnap egy kereskedésben is áll egy verda azt is meg szeretném nézni. Vki? :roll: Ákost kérdezted, hogy nem ér-e rá ?????? :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 ha napközben du. 3kor indulunk az neked naon gáz? zsír! mehetünk max korábban koccolok bentről :D Anti én itt keresem a szomszédom 1 doboz sörrel a kezemben de csak nem bújik elő 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Azért ne idd meg... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Azért ne idd meg... :wink: már majden betermeltem :oops: tudod optimista vagyok bármekkora szar van keresem jót, aminek örülni lehet na ez 1 olyan kudarcdús 7 volt,h az 1etlen jó dolog ami történik velem,h megiszom ezt a sört :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Most az összes héten ért kudarc ellenére irígyellek... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 tudod optimista vagyok bármekkora szar van keresem jót, aminek örülni lehet hogy én mennyire irigyellek ezért..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 hogy én mennyire irigyellek ezért..... ne irigyelj nekem ez autó protect from all da hülyeség és tsai... úgy sincs más választásom vagy évi 365 napi depi vagyy szarok az egészre na én a B megoldást választottam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Az én drága oszt.főnököm annó azt mondta nekem: "Virágh 2 út áll előtted az egyik az alkoholizmus a másik járhatatlan..." :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 én erre avval a 21. századi közmondással reagálnék, mely szerint a mai fiatalok 50%a optimistán látja jövőjét, a másik 50%nak meg nincsen pénze kábítószerre :D Virágh Úr úgye mennyire jár6atlan ez az út? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Hát nehezen döcögök rajta, néha pofára is esek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts