uhuhu Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 2: Laci4 hát azt meg hogyan :?: merthogyasztán először be kő lépni ide :!: vagynem :?: :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2004 @Uhuhu: Olvas légyszi itt is figyelmesen: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=19...er=asc&start=45 Laci4 jelentkezet sőt fizetett, csak még nincs hivatalosna kihírdetve. @Mindenki Bármilyen nevű szekció létrehozhetó, 5 ember kell és érvényes MOTE tagság. Bár szerintem ez evidencia. Szóval aki nem klubtag és úgy jelenkezik lehet fizetni:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 1: Atommanó 2: Laci4 3: FBalázs (4: Corsa C GSi de viszont csak az évadzáron fogok jelentkezni és fizetni, addig nélkülöznötök kell :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 @Uhuhu: Olvas légyszi itt is figyelmesen: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=19...er=asc&start=45 Laci4 jelentkezet sőt fizetett, csak még nincs hivatalosna kihírdetve. úúú bazz.... :oops: átsiklottam, pedig alá még irtam is. :shock: :oops: :oops: :oops: bocs....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Ákos! Mert csak írsz, és nem olvasol... :wink: :) :D :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Gyerekek!!! El sem fogjátok hinni, hogy mit tudtam meg pár percel ezelőtt.... De nem lövöm le a poént!!! :) Jó HÍR :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Gyerekek!!! El sem fogjátok hinni, hogy mit tudtam meg pár percel ezelőtt.... De nem lövöm le a poént!!! :) Jó HÍR :wink: Üdv.: Atommanó Mondd L Anti plz :) 1: Atommanó 2: Laci4 3: FBalázs 4: Corsa C GSi de viszont csak az évadzáron fogok jelentkezni és fizetni, addig nélkülöznötök kell :D 5: aztec GSi16V Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Látjátok! Új klubtag! Csak még nem érk. meg a lóvé... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 ne aggódj Anti! oda fog érni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Akkor már csak Corsa C Gsi-nek kell belépnie, és megalakulhat a szekció... ...Aztán munkának látunk, és még sokaknak... Fűzöm Sonique-ot is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október28, 2004 SXP SOnik remélem belép , mert már nagyon régóta hasznos tagja eme Opeles társaságnak. Olyan minta GSI Tomi volt anno, állandóan itt van ,de nem klubtag sehol:)) Sok szerencsét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Akkor már csak Corsa C Gsi-nek kell belépnie, és megalakulhat a szekció... ...Aztán munkának látunk, és még sokaknak... Fűzöm Sonique-ot is... :wink: Üdv.: Atommanó Jajaja rajta vagyok az ügyön! Csak most épp a fejemet veregetem a falba, :Hangman: meg leiszom magam :drinkers: :!: Elgörbült a szekér... :D :) :D :) De ha minden igaz 3 hét mulva kész, szal még odaérek vele az évadzáróra. Köszönet a casco kitalálójának nem kerül sokba. szal így jártam... De viszont mindjárt küldöm a jel. lapot, meg a pénzt, hogy TAG lehessek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Akkor elég szépen alakul... :wink: Húzzatok bele... :wink: Tegnap találkoztam Sonique-kal...még mindig fűzöm... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 én szerintem nem kell őt füzni. ha nem akar akkor ne erőltesd, mert késöbb rádkiabálja, hogy ő nem akarta, de te rávetted. ha neki a fórum fontos, de a klub nem, akkor.......... annyi. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Akkor így állunk: 1: Atommanó 2: Laci4 3: FBalázs 4: Corsa C GSi (Folyamatban...) 5: aztec GSi16V (Folyamatban...) 6: Sonique (Fűzés alatt...) 7: Peti GSI (??????????????? veled mi lesz?) . . . . 101.... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Nem fogalmaztam jól... :oops: Tulképpen csak felvetettem neki a kérdést, hogy eddig miért nem... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 ....6: Sonique (Fűzés alatt...).... És C20LET lesz ? :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Hát még az is előfordulhat... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október29, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2004 Tényleg Ők mért nem írnak ide:)? Hahó GSI-s csávók:)? Hun vagytok:))? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 jelen :) mostmár 11:48 perc óta hivatalosan is :D Ezúton is szeretném megköszönni Atommanónak és Mélykék kollegának a telefonon nyújtott helpdesket a hogyan tölcsük ki a rózsaszín csekket műfajban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Ennek örülünk, és üdv mostmár ténylegesen is a klubban... :wink: A segítség habár apró is volt de nincs mit... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Ha hiszitek ha nem nem komolyabb gondot okozz ez, mint pl egy spanning tree hiba kinyozása.... Kb. így is kellett 5 perc mire két naon kedves hölgy seggítségével sikerült. rengeteg akadályt gördített elém az élet, de a cél érdekében elszánt voltam. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 hehe sok koránkelö itt kukorékol hajnal ota :) na jo én el lépek melozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Este leszel kinn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts