Atommanó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 ...én két éve így nyomom...és semmi bajom... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 itt is látszik a slick hiánya...kevés a rajt...és a 60feet... :unsure: Nem slick kell, hanem összkerék... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 meg futóművesnél voltam vele ma és mit mondjak elég direkt lett a kormányzás ezzel a futival :huh: JA jut eszembe nem tud valaki egy toronymerevítőt nekem, mert amit rendeltem az AP Design-nál már kib...ott 4 hónapja, még mindig nem jött meg. :unsure: Az olaszokra fogják hogy nem szállítanak időben. Na de 4 hónapig??? Please ha tud valaki egyet mert most akkor már nagyon kellene. Nem lenne baj ha nem alumínium lenne. THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu milyen szép is :unsure: Tényleg nem csúnya. :huh: De csak maxon lehet használni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Kopppra tekerni..... :unsure: Az volt az elsö, amit csináltam, de el kellett volna dugni a tekeröket is. :huh: Úgyis vissza fogja állítani, mert bele fog érni különben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 na jó berakom ezt is :unsure: url=http://kepfeltoltes.hu/view/070226/Koni_008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 na jó berakom ezt is :lol: url=http://kepfeltoltes.hu/view/070226/Koni_008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu de miért csak a kis képeket rakod be? :unsure: Nem megy a linkelgetés? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Az volt az elsö, amit csináltam, de el kellett volna dugni a tekeröket is. :unsure: Úgyis vissza fogja állítani, mert bele fog érni különben. most kicsit visszatekertem belőle, de bukkanóknál beleütött 2 személynél, úgyhogy elől kopp, hátul kicsit vissza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Az volt az elsö, amit csináltam, de el kellett volna dugni a tekeröket is. :unsure: Úgyis vissza fogja állítani, mert bele fog érni különben. Nem ér az bele...egy GSI-nél nem létezik... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 de miért csak a kis képeket rakod be? :unsure: Nem megy a linkelgetés? :huh: minek takarja be az egész képernyőt??? Meg lehet nézni az oldalon aki kíváncsi az önelégült arcomra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Látom összemaszatoltad magad... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 na látod ezért jobb kicsiben nem látszanak az apróságok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Látom összemaszatoltad magad... :unsure: http://kepfeltoltes.hu/070226/Koni_008_www...ltoltes.hu_.jpg Hogy csillognak a szemeid... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Hogy csillognak a szemeid... :huh: szerelmet ne vallj :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Hogy csillognak a szemeid... :huh: na ni kóstolgatunk? :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Na tud valaki toronymerit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 szerelmet ne vallj :unsure: :huh: Nana, azért annyira nem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Tényleg, Pé, mi van a lengökarjaimmal? Meg kellene mérnem a furatot a szilentek miatt, mert különben nem tudják megcsinálni. Ha holnap nem lesznek készen, lemérnéd a nagy fuaratot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 http://kepfeltoltes.hu/view/070226/Koni_01...ltoltes.hu_.jpg milyen szép is :unsure: Jaja.. tényleg szép.. bár nagyon elüt a kocsi többi részétől :huh: :lol: :lol: Te! ha tudsz, csinálj már egy olyasmi képet mint annó asszem corsawolfi, vagy demo? de szerintem wolfi. a lényeg, hogy látszodjon milyen magasan van a lökös alja, illetve esetleg az olajteknőd... Mert egy ideje filózgatok,hogy ha már nagyon nem lesz mire költenem, akkor ki kellene próbálni egy 30mmes csüccsentést, és kivi lennék, mennyire lenne lent.. mennyire lehetne még használni a kocsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Tényleg, Pé, mi van a lengökarjaimmal? Meg kellene mérnem a furatot a szilentek miatt, mert különben nem tudják megcsinálni. Ha holnap nem lesznek készen, lemérnéd a nagy fuaratot? kész lesz. Egy már megvan csak időhiányban szenvedtünk. 3ra kész van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Jaja.. tényleg szép.. bár nagyon elüt a kocsi többi részétől :unsure: :lol: :lol: Te! ha tudsz, csinálj már egy olyasmi képet mint annó asszem corsawolfi, vagy demo? de szerintem wolfi. a lényeg, hogy látszodjon milyen magasan van a lökös alja, illetve esetleg az olajteknőd... Mert egy ideje filózgatok,hogy ha már nagyon nem lesz mire költenem, akkor ki kellene próbálni egy 30mmes csüccsentést, és kivi lennék, mennyire lenne lent.. mennyire lehetne még használni a kocsit :huh: hogyne lehetne, Anti most akar 70est rakni elöre mert nagyon franciás a futómű :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Jaja.. tényleg szép.. bár nagyon elüt a kocsi többi részétől :unsure: :lol: :lol: Te! ha tudsz, csinálj már egy olyasmi képet mint annó asszem corsawolfi, vagy demo? de szerintem wolfi. a lényeg, hogy látszodjon milyen magasan van a lökös alja, illetve esetleg az olajteknőd... Mert egy ideje filózgatok,hogy ha már nagyon nem lesz mire költenem, akkor ki kellene próbálni egy 30mmes csüccsentést, és kivi lennék, mennyire lenne lent.. mennyire lehetne még használni a kocsit :huh:Oksa meglesz. Hát használni 9x16-tal elöl szinte csak koppra tekerve lehet, legalábbis erre mifelénk. Hátul meg nálam ki van peremezve meg szélesítve, így nem érne bele még ha teljesen puhára állítanám akkor se. De lesz kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Na tud valaki toronymerit??? probald meg a Incontrolnal .. én naluk vettem Lexmault .. olyan 25 korül van nem alu .. és passzolt is rá .. nem ugy mint amit elöször akartam a www.sparcocucc.hu -s emberkénél egyik sem ment fel a kocsimra de ha valoban sparcot tud akkor ezt is érdemes meg kérdezni ha meg foglalkozik vele igy nez ki csap épp piros Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Oksa meglesz. Hát használni 9x16-tal elöl szinte csak koppra tekerve lehet, legalábbis erre mifelénk. Hátul meg nálam ki van peremezve meg szélesítve, így nem érne bele még ha teljesen puhára állítanám akkor se. De lesz kép. Köszke.. nekem nincs ilyen baj.. csak 5"5x15 gyári felni. :huh: Ezért nem is ez izgat, hanem a "hasmagaság".. pontosabban olajteknő magasság :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 probald meg a Incontrolnal .. én naluk vettem Lexmault .. olyan 25 korül van nem alu .. és passzolt is rá .. nem ugy mint amit elöször akartam a www.sparcocucc.hu -s emberkénél egyik sem ment fel a kocsimra de ha valoban sparcot tud akkor ezt is érdemes meg kérdezni ha meg foglalkozik vele igy nez ki csap épp piros undefined Ok köszönöm utánanézek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts