sárgaGSI Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kepek.auto?hirk...rtnerkod=902996 jáááááááááááááááj :unsure: sztem nagyon sok igényességgel vehette kb '79-ben a ladájára ezeket a matrinyákat csak megmaradt és inkább felrakta minthogy kidobja, megértem :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Nadon szééép... :lol: Olyan mintha véres lenne a pedál... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kepek.auto?hirk...rtnerkod=902996 jáááááááááááááááj :huh: akkor az igazi ha az árát is látod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Nem erem megnézni...a múltkori után... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Nem erem megnézni...a múltkori után... :lol: :lol: csak nyugodtan :unsure: És ha ügyes vagy láthatsz egy 1.4 es gsi-t is a vége felé. :huh: kicsit segítek nehogy elfáradj a keresésbe ...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Elég érdekes gépek vannak fent, elég érdekes árakon... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 nem mintha a 8 henger csúnyán dalolna :unsure: Jah, nagyon szépen dalolászik a nyóchenger. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Jah, nagyon szépen dalolászik a nyóchenger. :lol: de egy fantasztikus air intake-el még jobb lenne? kevesebb ló,kevesebbet kell etetni? :lol: nem értem egy v8ra minek ilyen hülyeség :unsure: halk talán neki gyári állapotban,vagy mi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Pont itt van a példa arra miért nem akarok a sárgán kivül más színt.A sárga csak nekem tetszik.Blitz-en láttál sárga caravant vagy astrát ? Csinálok egy olyan bordót 400ért és 1év múlva lesz belöle 3.Akkor meg minek?Nekem tényleg tetszik a sárga :unsure: sztem a sárga nagyon jó :lol: bár vmi effektel ha meg lehet bolondítani akkor lehet mégjobb...nem láttam még olyat :huh: most le lehet szólni de sztem egy astra esetében elég "nehéz" h egyedi autót csináljon az ember...a részletekben lehet az de az összhatásban sztem nem...főleg ha tunningról van szó...elöb utóbb mindennek lemegy az ára és tömegcikk lesz... kétszínű fényezésnél is Raptor (?), Anti és a Hernád volt az elsők közt ( vagy nem ? ) most meg már a mezei családi astrákon is látni ( a legdurvább az volt h alul meghagyták a sima bordót felül meg ezüst volt :D ) Turbóból is elég sok épül.... :lol: na most jól megbántottam mindenkit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Szerintem ez mindent visz, a hátsó feliratával főleg.... kinek mi jut róla eszébe...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Szerintem ez mindent visz, a hátsó feliratával főleg.... kinek mi jut róla eszébe...? nana! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kepek.auto?hirk...rtnerkod=902996 jáááááááááááááááj :unsure: nahát neki is van hátsó fejtámlája :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Nah CS-en megint 1.4 16v astra 0-100 9.9s, megint kapja az ívet. :unsure: vicces oldal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Ez is jó cserealap...de lehet elég lenne a műszerfalegységet megszerezni tőle, hogy jobban gyorsuljon a GSI... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Nah CS-en megint 1.4 16v astra 0-100 9.9s, megint kapja az ívet. :unsure: vicces oldal mert szerinted valós a 9,9? :huh: a legkorszerűbb 1,6ok mennek ennyit,vagy közelítik... bár csak annyi kell,hogy jókor indítsd a stoppert :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 LegoNinja! Találtam neked egy eladó autót ha megszabadulsz gyorsan a GSI-től meg is veheted! :unsure: :lol: :huh: Szerintem nem néz ki rosszul ahhoz képest, hogy nagyon Off autó. Bár hátul azt a két lób@szó kipuffot lerugnám róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Azt a mocira augusztusig garit azért az én esetemben hááááát.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 jo kis vasaló dekka a Hondán... izé ... kis astrácskámról kiderült pár dolog...azért kalimpál a benzin mutató mert a műszer a rossz nem a tank szintjelző uszóka...állítolag van ilyen műszerész aki ilyet javitgat...ti ismertek efféle embört? und a fényezö el van havazva...és 2 hét mulva fényezné lé a visszpilljeimet meg vonoszem takaromat...olyan személy létezhet aki ezt hamarabb produkálja és kevesebb mitn 1 Millio ft-ért? jah és persze a toronycsapágyaim miatt nyikorog az autó orra...valami szett létezik amit érdemes ilyenkor venni...valakinek tapasztalat erről esetleg? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Én 900-ért lefújom neked...de ismerek olyat is, aki ingyen megfújja...tőled... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 XII Alig u. valamennyi szám (nem túl hosszú utca) a rendelővel szemben van. Pince szinten van egy műszer javító! Torony csapágyhoz nem kell szett hanem csak jobb bal 1 1 csapágy pár ezer forint a kettő. De ha a Gumi szilentet is ki akarod cserélni (mert esetleg nagyon ki van, azt látni rajta) az már emeli az összeget passz mennyivel. Fényezésre mennyit szánsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 LegoNinja! Találtam neked egy eladó autót ha megszabadulsz gyorsan a GSI-től meg is veheted! :unsure: :lol: :lol: Szerintem nem néz ki rosszul ahhoz képest, hogy nagyon Off autó. Bár hátul azt a két lób@szó kipuffot lerugnám róla. Rájöttem, azért ajálgattok Hondákat mert akkor azt hiszitek eladom az autóm és megtudjátok venni...mert tudom mindenkinek ez az álma :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Rájöttem, azért ajálgattok Hondákat mert akkor azt hiszitek eladom az autóm és megtudjátok venni...mert tudom mindenkinek ez az álma :huh: Nem is alszunk régóta... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Brock B2 9X16 115-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Köszi Anti a megfújom-os dolgot még egyelőre visszautasítom :unsure: Fényezésre? nos..nemtom :huh: ha Anti 900-as ajánlata áll akkor 800-at :lol: Amúgy nemtudom de reméltem hogy egy hátsó v.szemtakaró meg 2 visszpill borítás megáll 2-3-4 ftból...vágod Te Tom hogy gyűjtögetek a kuplungra szoval csekély az anyagi forrásom most :lol: XII Alig u. valamennyi szám (nem túl hosszú utca) a rendelővel szemben van. Pince szinten van egy műszer javító! Torony csapágyhoz nem kell szett hanem csak jobb bal 1 1 csapágy pár ezer forint a kettő. De ha a Gumi szilentet is ki akarod cserélni (mert esetleg nagyon ki van, azt látni rajta) az már emeli az összeget passz mennyivel. Fényezésre mennyit szánsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 XII Alig u. valamennyi szám (nem túl hosszú utca) a rendelővel szemben van. Pince szinten van egy műszer javító! Torony csapágyhoz nem kell szett hanem csak jobb bal 1 1 csapágy pár ezer forint a kettő. De ha a Gumi szilentet is ki akarod cserélni (mert esetleg nagyon ki van, azt látni rajta) az már emeli az összeget passz mennyivel. Fényezésre mennyit szánsz? XIII kerülten nem XII :unsure: én is csak ezt ismerem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts