Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 ja jövő hétvége, az nekem nam frankó, de én max utána hétfőn viszem.... és végül mennyi lett a vége a felninek??? egyébként rohadtul érdekelne, hogy hogy néz ki a 7.5 195/45 meg a 9 215/40, csak mert nekem is a párosítás lesz fent :D aztec köszi, de már megcsináltam és frankón müxik a moci is, már csak be kell húznom 12Vot és be kell kötnöm, de ezt hétvégén megcsinálom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Vagy egy 100-as vagy elboltoljuk a felnimre... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 az király :D de arra nem válaszoltál, hogy anyagában akarod-e szélesíttetni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Ívcserés lesz a dolog, mert amúgy is rohadnak, és nem akarok kókányolni, viszont egyenlőre nem lesz fényezve... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 khmm tehát az a kérdés, hogy az ív kihúzatásával pótlás nélkül akarod cseréltetni, vagy nem?? ez nem anyagában van szélesítve: http://www.tuningscene.org/pictures_tscars...03/P1010219.jpg ez pedig anyagában (csak ki van kicsit nyomatva az ív): http://www.or1-astra.de/Bilder/image17_JPG.jpg bocs a nagy képekért :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Levettem őket linkre... :wink: Szóval a 2. verzió... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 na én is erre gondoltam, nekem is ilyen kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Akkor majd gépsoron gyártják nekünk a szélesítőivet... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 egyébként nekem azt mondták vidéken, hogy úgy csinálják, hogy kinyomatjk a régi ívvel és utána kivágják és berakják az újat, majd hozzáhegesztik a doblemezt... ha esetleg mész ívet venni vmikor, akkor lécci nekem is vegyél 2db hátsót. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Még azon dondolkoztam, hogy kell e ehhez az újat megvenni, vagy majd a lakatos kreál hozzá megfelelőt... :roll: Na meg sok lakatos nem dolgozik hozott cuccból... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 na igen itt a bibi koma... délután mondom,h mit mondott a szomszéd, amúgy meg azért nem mind1 ki csinálja, ha már én keresek neked lakatost öcsse,me' utána engem fogsz baszogatni, ha nem jön össze a dolog.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Tavalyi Blitzes képek a magazin oldalon a galériában! Szilágyi Tamás képei alatt több mint 300db kép! De ki az a Szilágyi Tamás? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Tavalyi Blitzes képek a magazin oldalon a galériában! Szilágyi Tamás képei alatt több mint 300db kép! De ki az a Szilágyi Tamás? :roll: Á csak egy senki... :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Ömberek egy kérés. Ez mi a túró? Hang imitátor? :roll: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7964118331&rd=1 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Igen! Olyan mint régen a síp a kipuffban... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Igen! Olyan mint régen a síp a kipuffban... :wink: nem olyan, hanem ez az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 És ezt hova kell szerelni? :D A kipuffba????! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 ez egy hülyeség szvsz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 HÁT EZ LOL :D Parasztvakítás :P Migyá veszek 1et és kimegyek infóhoz. (igaz,hogy per pill.még kocsim sincs :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Oda hát...gagyettó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 már múltkor linkeltem róla egy oldalt :D asszem itthon 4 e és ha nem kell kifordíthatod a kipuff külső részére akkor csak sima szivó hngja lesz a vasnak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 és mivan a dévó csomitartómocikkal?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Türelem... Aztec nem kapkodja el soha a dolgokat...majd szól ha lesz valami... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 és mivan a dévó csomitartómocikkal?? negatív elkülted a tökbe,h ilyennel nm foglalkoznak különben sincs nekik daewoo alkatrész katalógusuk... marad: bontó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts