J0hnny Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 :huh: :lol: :lol: Az az igazi lazaság! :lol: Ma éppen láttam egy ilyet.A nagyobbik lányom jó helyre jár oviba..........az óvónőképző gyakorlóovijába.........gyerekek...... mik vannak ott!!!! :unsure: Oszt nekem meg nem is szólsz!Mehetnénk együtt a gyerekért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Oszt nekem meg nem is szólsz!Mehetnénk együtt a gyerekért! :huh: Egyik kezemben a gyerek, a másikkal meg téged húzlak vissza..........f @xa lenne! :lol: :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Oszt nekem meg nem is szólsz!Mehetnénk együtt a gyerekért! :unsure: Ezeket a segítökész embereket... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ha mondhatok ötletet akkor szerintem ezzel a szinnel és a felni polírozva akkorát ütne, hogy mindenki hanyat b@aszná magát a járdán amikor arra mész. Tudom nem olcsó az a szín de a Csoki valami olyasmit mondott, hogy 300 - 350-ből lefújná neki (ennyi lenne a sárga is) a fényező az autóját de nincs erre ennyi pénze. Ráadásul levadászták melyik ez a szín. Azért bátorkodtam ezt javasolni mert amúgy is telifényt akarsz, akkor meg én tuti erre színre fújnám és ez tényleg nem jön szembe velem a Vácin. Ehhez ki kell szedni a motort,mert elég hülyén néz ki ha az sárga marad,úgy már 400 lenne az ára.Abból veszek még1 astrát.Örülök ha ezt ki tudom majd fizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ezt mondom, hogy ha már úgy is telifény...én egy kicsit megbolondítanám... :unsure: :huh: vagy lakk, vagy picit a bázist... :lol: A lakk az alap,de a lilás beütést kihagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ezeket a segítökész embereket... :unsure: A barátság mindenek előtt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Van itt segítőkész társadalom a motor kiszedésre és még fizetni sem kell érte. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ehhez ki kell szedni a motort,mert elég hülyén néz ki ha az sárga marad,úgy már 400 lenne az ára.Abból veszek még1 astrát.Örülök ha ezt ki tudom majd fizetni. Elég drágák felétek a fényezök.... :unsure: Nem érné meg inkább errefelé csinálni? Szerintem akár 100e-et is spórolhatnál. Van egy nagyon korrekt festönk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Van itt segítőkész társadalom a motor kiszedésre és még fizetni sem kell érte. :huh: Szerintem ő is ettől fél :unsure: egyébként nekem nem tetszik az a szin Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Van itt segítőkész társadalom a motor kiszedésre és még fizetni sem kell érte. :unsure: Jó ott a amotor ahol van.Nincs 350-m egy telifényre,+ 100 lakatolásra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Szerintem ő is ettől fél :unsure: egyébként nekem nem tetszik az a szin A kép nem adja vissza a tényleges színét,ott nagyon ütős volt.Messziről látszott a tömegben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ha mondhatok ötletet akkor szerintem ezzel a szinnel és a felni polírozva akkorát ütne, hogy mindenki hanyat b@aszná magát a járdán amikor arra mész. Tudom nem olcsó az a szín de a Csoki valami olyasmit mondott, hogy 300 - 350-ből lefújná neki (ennyi lenne a sárga is) a fényező az autóját de nincs erre ennyi pénze. Ráadásul levadászták melyik ez a szín. Azért bátorkodtam ezt javasolni mert amúgy is telifényt akarsz, akkor meg én tuti erre színre fújnám és ez tényleg nem jön szembe velem a Vácin. Engem viszont érdeklene melyik is ez a szín :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Jó ott a amotor ahol van.Nincs 350-m egy telifényre,+ 100 lakatolásra.... Ennyi pénzt csak akkor adnék a fényért,ha tényleg olyan kamrában fújják,ami olyan mint egy patika és legalább egy hétig csiszolják és készítik elő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ennyi pénzt csak akkor adnék a fényért,ha tényleg olyan kamrában fújják,ami olyan mint egy patika és legalább egy hétig csiszolják és készítik elő! utána meg garázsba tartod és csak nézegeted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 utána meg garázsba tartod és csak nézegeted. De szép is marad! :huh: Amúgy tényleg csak úgy lehet igazán igényes föstést csinálni.Csak az ilyennek ára is van.........fentebb le is van írva... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 utána meg garázsba tartod és csak nézegeted. de miért? nincs ebben semmi rossz....nem kell elitélni azokat akik ezt csinálják :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Engem viszont érdeklene melyik is ez a szín :unsure: Na persze! Így születik a tömeg fényezés. Igaz, Tom? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Jó ott a amotor ahol van.Nincs 350-m egy telifényre,+ 100 lakatolásra.... Akkor nincs mit tenni tömeg színe lesz az Caravánnak. Igaz még mindíg nincs belölle sok de hát a Lambo narancs fekete sem volt az. :unsure: :huh: Akkor meg mi lesz? Lekaparod és eladod a sárga színt, hogy vehess egyedit? A fényezéssel nem szabad sporolni ezt te is tudod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Akkor nincs mit tenni tömeg színe lesz az Caravánnak. Igaz még mindíg nincs belölle sok de hát a Lambo narancs fekete sem volt az. :unsure: :lol: Akkor meg mi lesz? Lekaparod és eladod a sárga színt, hogy vehess egyedit? A fényezéssel nem szabad sporolni ezt te is tudod. :lol: Pont itt van a példa arra miért nem akarok a sárgán kivül más színt.A sárga csak nekem tetszik.Blitz-en láttál sárga caravant vagy astrát ? Csinálok egy olyan bordót 400ért és 1év múlva lesz belöle 3.Akkor meg minek?Nekem tényleg tetszik a sárga :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Oszt nekem meg nem is szólsz!Mehetnénk együtt a gyerekért! :unsure: Mit szólnának a kis óvónőcskék, ha beállítana a fél opelklub a gyerekért? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Nekem tényleg tetszik a sárga :unsure: Nekem is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 nekem is tetszik a sárga! de a caraván nem :huh: Pont itt van a példa arra miért nem akarok a sárgán kivül más színt.A sárga csak nekem tetszik.Blitz-en láttál sárga caravant vagy astrát ? Csinálok egy olyan bordót 400ért és 1év múlva lesz belöle 3.Akkor meg minek?Nekem tényleg tetszik a sárga :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 te nyertél :huh: Nekem is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Sárga Opelt mindenkinek!!! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 elég ha csak lesz pesten 10 , Coupe akkor is kitépné a haját szerintem :lol: én megsem sugom milyen fényezést szánok a sajátomra nehogy valaki lecsapjon rá :lol: Sárga Opelt mindenkinek!!! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts