sárgaGSI Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 De egy polír azért kéne annak a felninek... Meg azért azt is mondtam, hogy ennyiért nagyon jó vétel volt...és kevésbé jó eladás... :unsure: :huh: Hát van ez így de én ma meg ezt vettem meg nagyon szépek több kép este lesz majd ami normális is....... jah nem tökéletes a garnítúra de azt személyesen kell látni bár úgy sem észrervehető Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ezeket mikor is akarod eladni nekem? :huh: Tudod, mivel ojan jó feltételekkel megvehetted az RH-kat így remélem majd azért idöben szólsz! :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Hát van ez így de én ma meg ezt vettem meg nagyon szépek több kép este lesz majd ami normális is....... jah nem tökéletes a garnítúra de azt személyesen kell látni bár úgy sem észrervehető Megvetted Fazitól?? Látod nem rinyálni kell hogy eladta bizti hanem felhivni és megkérdezni. Csak Fazi mindennek rendesen megkéri az árát, nekem még sose sikerült semmit sem vennem tőle, pedig már akartam eztazt. Nekem annyira nem tetszik ez a felni, szerintem a fekabelű polirperemes meg a nekemeladottPettingernéllévőRonal sokkal jobban állt rajta. Mondjuk eddigi tendenciádat nézve tökmind1 mert nem lesz még 2 hónapnál tovább :unsure: Bazz ez a 4. garnitúra alufelnid a gép alatt az elmúlt egy évben :huh: Ja nekem az RH sem teccett a tied alatt QP-jé alatt viszont frankó! Mégvmi. Ha be tudnád cserélni a gizda elsőlökőst egy gyári elsőhátsó sárgára az jót tenne még a gépnek szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Hát van ez így de én ma meg ezt vettem meg nagyon szépek több kép este lesz majd ami normális is....... jah nem tökéletes a garnítúra de azt személyesen kell látni bár úgy sem észrervehető Szép az a felni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Szép az a felni :unsure: Ne dícsérjétek annyira, mert még a végén nem fogja eladni nekem! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ne dícsérjétek annyira, mert még a végén nem fogja eladni nekem! :unsure: :lol: bár az RH jobban állt neki :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 bár az RH jobban állt neki :unsure: :huh: :lol: köszi, így gondoltam! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 bár az RH jobban állt neki :unsure: :huh: :lol: Neki... :lol: Már Te is kezded belátni... :lol: de még magadnak sem mered bevallani... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 :unsure: :huh: :lol: :lol: lehet nem engednek fel de én legalabb fel tudok menni ;) :lol: :D jah és már nem ér bele 1 személlyel.... Mit csináltál vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Neki... :lol: Már Te is kezded belátni... :lol: de még magadnak sem mered bevallani... :lol: Nekem nagyon tetszik az autóm,a többi nem érdekel ;) :D és indul minden reggel... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Indulni az enyim is indul...ezzel sose volt gond a Gsi-nél... A Seni meg más tészta...20 éves ennyit már megengedhet magának... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Hát van ez így de én ma meg ezt vettem meg nagyon szépek több kép este lesz majd ami normális is....... jah nem tökéletes a garnítúra de azt személyesen kell látni bár úgy sem észrervehető hogy ez mennyire kurv@jól néz ki :unsure: :huh: :lol: :lol: ha ezt is leszeded és eladod egy állat vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Jobban is áll a Sárgának mint az RH-k...már csak tényleg a lökössel kéne kezdeni valamit... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ááááá nem bírom kihagyni... :unsure: No comment... Egy bögrével kérek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Azt már el sem mondom, hogy állítólag 16 éves...szal még fejlődésben... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 :lol: :lol: és indul minden reggel... :unsure: :huh: És napközben sem kell szerelni sose. Nem feltétlenül hátrány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Majd kiderül mennyi pénzbe lesz a fény meg a többi,és mennyi marad meg... Ha mondhatok ötletet akkor szerintem ezzel a szinnel és a felni polírozva akkorát ütne, hogy mindenki hanyat b@aszná magát a járdán amikor arra mész. Tudom nem olcsó az a szín de a Csoki valami olyasmit mondott, hogy 300 - 350-ből lefújná neki (ennyi lenne a sárga is) a fényező az autóját de nincs erre ennyi pénze. Ráadásul levadászták melyik ez a szín. Azért bátorkodtam ezt javasolni mert amúgy is telifényt akarsz, akkor meg én tuti erre színre fújnám és ez tényleg nem jön szembe velem a Vácin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 És napközben sem kell szerelni sose. Nem feltétlenül hátrány... És mi abban a kihívás? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Azt már el sem mondom, hogy állítólag 16 éves...szal még fejlődésben... :unsure: Jackpot Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Demó! Jó az avatarod, de nem szép a mentőt be előzni! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Jackpot :huh: :lol: :lol: Az az igazi lazaság! :lol: Ma éppen láttam egy ilyet.A nagyobbik lányom jó helyre jár oviba..........az óvónőképző gyakorlóovijába.........gyerekek...... mik vannak ott!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ezt mondom, hogy ha már úgy is telifény...én egy kicsit megbolondítanám... :unsure: :huh: vagy lakk, vagy picit a bázist... :lol: Ugye Demo! A kispolákom sem kellett szerelni...nem is ment sehogy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 :huh: :lol: :lol: Az az igazi lazaság! :lol: Ma éppen láttam egy ilyet.A nagyobbik lányom jó helyre jár oviba..........az óvónőképző gyakorlóovijába.........gyerekek...... mik vannak ott!!!! :unsure: Hát azért, hogy ha otthon már fogytán a tejcsi, azért ne vesszenek éhen szegények... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Hát azért, hogy ha otthon már fogytán a tejcsi, azért ne vesszenek éhen szegények... :unsure: Gimis tesitanárnak akkoris jobb lenni :huh: Na mentem pókerezni kocsmába be csaó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Na mentem pókerezni kocsmába be csaó kemény vagy, Csoki :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts