MOR16V Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Szerintem nagyon jó lett.Kicsit magasabb lett mint volt,de az nem baj.Nem ér bele sehol.Képeket a gsi.tomi csinált ha hazaért átküldi és felrakom. pedig már le akartam feküdni de akkor megvárom ezt nem hagyom ki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Szerintem nagyon jó lett.Kicsit magasabb lett mint volt,de az nem baj.Nem ér bele sehol.Képeket a gsi.tomi csinált ha hazaért átküldi és felrakom. És szerintem ne rakj rá kisebb gumikat, mert ezek a Michelin Pilot Sport gumik nagyon jók. :unsure: Ez különösen fékezésnél és kanyarban észrevehetö. És csak kicsivel nagyobbak, mint a gyári méret. Megnéztem, csak 1,4%-al nagyobbak. Az semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Jól lássam vala hogy Albert szülinapot ünnepel máma? Hát legyen bódóg! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 pedig már le akartam feküdni de akkor megvárom ezt nem hagyom ki :unsure: Ilyen korán? :huh: Mi van, ma kimarad a Pókerparty? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 És szerintem ne rakj rá kisebb gumikat, mert ezek a Michelin Pilot Sport gumik nagyon jók. :unsure: Ez különösen fékezésnél és kanyarban észrevehetö. És csak kicsivel nagyobbak, mint a gyári méret. Megnéztem, csak 1,4%-al nagyobbak. Az semmi. Azért gondoltam hogy kisebb gumit kellene rá tenni mert azt hittem elöl bele fog érni,de mivel elég nagy hely van a sárvédő és a gumi között szerintem így marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Hmhm Redi te csak gondolkodsz,elmélkedsz igen, emiatt kicsit kívülállónak is érzem magam a topiklakók közül :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 igen, emiatt kicsit kívülállónak is érzem magam a topiklakók közül :unsure: :huh: most miéééééért??????? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 17-en online, ebből 9-en itt a topikban várják a képeket :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 17-en online, ebből 9-en itt a topikban várják a képeket :unsure: lassan elfogynak a körmeim :huh: Tomi nyomhatná annak a bajor kályhának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 lassan elfogynak a körmeim :unsure: Tomi nyomhatná annak a bajor kályhának :lol: én meg gödröt járkáltam a lamináltpadlóba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Már rég itthon vagyok csak a hatás kedvéért csinálom! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Úgy látom, hogy tényleg elég lassú az a Bömbi..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Köszi srácok hogy segítettetek levinni a téli kerekeket a pincébe :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Szép! Tényleg jól áll alatta! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 nekem továbbra sem igazán tetszik a felni, de annak örülök, hogy végre rendesen le van téve a caravan hátsója :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Az tény hogy nem dob rajta akkorát hátul mint az Azev,ezt a Detti is mondta,de nem férne el olyan széles felni.Nekem nagyon tetszik ez,csak kell majd 1centis nyomtávszélesítő mert hátul eléggé bent van a kerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 na egész jól áll neki! Már csak elöl kellene kicsit lentebb húzni nem? :unsure: de nagyon szép majd azért nappali fénynél is megnéznénk ám :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Jó ez a felgen nagyon tetszik, a caravánon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 igen szép lett :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 na egész jól áll neki! Már csak elöl kellene kicsit lentebb húzni nem? :unsure: de nagyon szép majd azért nappali fénynél is megnéznénk ám :huh: holnap csinálok róla képeket nappal.Kicsit tényleg magas lett az eleje,de most nem bánom Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Legalább nem húzza a seggét minden repedésnél és kiemelkedésnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 És szerintem ne rakj rá kisebb gumikat, mert ezek a Michelin Pilot Sport gumik nagyon jók. :huh: Szeritnem meg igen és a gumikat add oda a Tomnak olcsón, hisz neki ez a váltómérete. :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 És fizeted neki mindíg a görgőzést? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC02945.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC02939.jpg Uhh... Ez szerintem elégkurvajó lett... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts