coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Döntsd el, mert ha neked nem kell, lehet hogy én is rámozdulok. :unsure: Mozdulj rá nyugodtan.Én most 17est szeretnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Próbáljuk rá csütörtökön az RH-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Próbáljuk rá csütörtökön az RH-t. De minek rápróbálni?Ott van a Demo autóján,a szín már mindegy.Sárga azt mondta átgondolja a 130as ajánlatot,ha odaadja annyiért akkor megveszem.Demó caravanján jól mutat,a vectrán nem tetszett annyira :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Na de az nincs így leültetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Na de az nincs így leültetve. Az mindegy,elfér az biztos bár a pontos számokat nem tudom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 De minek rápróbálni?Ott van a Demo autóján,a szín már mindegy.Sárga azt mondta átgondolja a 130as ajánlatot,ha odaadja annyiért akkor megveszem.Demó caravanján jól mutat,a vectrán nem tetszett annyira :unsure: Jó az az RH nekem is tetszik,a caravánon is jót mutat. 120at én is adnék érte :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Jó az az RH nekem is tetszik,a caravánon is jót mutat. 120at én is adnék érte :unsure: gondolom a combora :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 István, hallom lesz rövidebb váltó? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 István, hallom lesz rövidebb váltó? :huh: Van rá esélyem :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Van rá esélyem :lol: :unsure: Nekem azt mondta, hogy nekedadta... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Nekem azt mondta, hogy nekedadta... :huh: Nekem is azt mondta :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Sziasztok! Még új vagyok (1 napja F astra gsi tulaj). Tudtok nekem jó opel, illetve jó gsi szerelőt mondani Bp-n? (a kettő nem ugyanaz) Ha gyújtást ráadod, hány lámpának kell égni normális esetben? (megködzönném ha valaki küldene róla egy képet is a tomy-g@freemail.hu címre) Bp-n melyik a jó és olcsó opel bontó? Előre is köszi a segítséget! Tomcsy tomy-g@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 ezerhála :huh: a gsi felnijeimet fel tudom ajánlani cserére ha érdekli :lol: rá is fizetek ha kell (bár hogy miből azt még nemtudom :unsure::D:D) Holnap megkérdem tőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Tyűha...jókat kértél...www.patacsi.hu ez talán egész tűrhető bontó, de igazából van midenhol jó cumo csak szét kelll "dikkhászni" :unsure::D:D én speckó ugy vagyok a szerelő témával hogy inkább drága legyen de megbízható szoval a legközelebbi ismerőst kell megtalálni...mégha nem is kifejezetten 'gsi szerelő' ... Sziasztok! Még új vagyok (1 napja F astra gsi tulaj). Tudtok nekem jó opel, illetve jó gsi szerelőt mondani Bp-n? (a kettő nem ugyanaz) Ha gyújtást ráadod, hány lámpának kell égni normális esetben? (megködzönném ha valaki küldene róla egy képet is a tomy-g@freemail.hu címre) Bp-n melyik a jó és olcsó opel bontó? Előre is köszi a segítséget! Tomcsy tomy-g@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 gondolom a combora :unsure: :huh: :lol: Igen még azon nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Szerintetek rámegy a faceliftes F astrára a facelift előtti gyári gsi hűtőmaszk simán? Vagy van kicsi eltérés valamiben valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Sziasztok! Még új vagyok (1 napja F astra gsi tulaj). Tudtok nekem jó opel, illetve jó gsi szerelőt mondani Bp-n? (a kettő nem ugyanaz) Ha gyújtást ráadod, hány lámpának kell égni normális esetben? (megködzönném ha valaki küldene róla egy képet is a tomy-g@freemail.hu címre) Bp-n melyik a jó és olcsó opel bontó? Előre is köszi a segítséget! Tomcsy tomy-g@freemail.hu Bontóban tudok segíteni. :unsure: Vagy jobban mondva ismerek valakit aki GSI-ket bont. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Bontóban tudok segíteni. :unsure: Vagy jobban mondva ismerek valakit aki GSI-ket bont. :huh: Elérhetőség?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Elérhetőség?:huh: 06 20 3268-966 dinyrattesid@freemail.hu :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Ez már kimeríti a fizetett hírdetés fogalmát! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Reklámozod magad? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Közben meg nem tud nekem szerezni 2 db elektromos tükröt :huh: :lol: :lol: Viszont az első müanyag dobbetét amit adtál az hibátlan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Ez már kimeríti a fizetett hírdetés fogalmát! :unsure: Én csak segíteni próbálok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Közben meg nem tud nekem szerezni 2 db elektromos tükröt :lol: :lol: :lol: Viszont az első müanyag dobbetét amit adtál az hibátlan :unsure: Kedden meg lesz a tükröd is ha addig tudsz várni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Szerintetek rámegy a faceliftes F astrára a facelift előtti gyári gsi hűtőmaszk simán? Vagy van kicsi eltérés valamiben valahol? Nem passzol, mert mások a lámpák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts