Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Sziasztok!

Még új vagyok (1 napja F astra gsi tulaj).

Tudtok nekem jó opel, illetve jó gsi szerelőt mondani Bp-n? (a kettő nem ugyanaz)

Ha gyújtást ráadod, hány lámpának kell égni normális esetben? (megködzönném ha valaki küldene róla egy képet is a tomy-g@freemail.hu címre)

Bp-n melyik a jó és olcsó opel bontó?

Előre is köszi a segítséget!

Tomcsy

tomy-g@freemail.hu

Megosztás:

Tyűha...jókat kértél...www.patacsi.hu ez talán egész tűrhető bontó, de igazából van midenhol jó cumo csak szét kelll "dikkhászni" :unsure::D:D

én speckó ugy vagyok a szerelő témával hogy inkább drága legyen de megbízható szoval a legközelebbi ismerőst kell megtalálni...mégha nem is kifejezetten 'gsi szerelő' ...

Sziasztok!

Tudtok nekem jó opel, illetve jó gsi szerelőt mondani Bp-n? (a kettő nem ugyanaz)

Ha gyújtást ráadod, hány lámpának kell égni normális esetben? (megködzönném ha valaki küldene róla egy képet is a tomy-g@freemail.hu címre)

Tomcsy

tomy-g@freemail.hu

Megosztás:

Sziasztok!

Tomcsy

tomy-g@freemail.hu

Bontóban tudok segíteni. :unsure: Vagy jobban mondva ismerek valakit aki GSI-ket bont. :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.