Atommanó Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 ööö nem a 14 kerben csücsül ez az auto többnyire? bububu-s kereskedés elött?! igy rémlik nekem , mindig jol meg néztem magamnak ezt az autot...ha mindne igaz... Na én mentem evvel tegnap egy karikát...nagyon egyben van, jól megy, csak nekem személy szerint a lökösök nem jönnek be... de belseje patent...és gyors kis kocsi... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Nekem se tetszik az első lökös,meg a hátsó szárny se,de a többi szép :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 nagyon szép és jó autó. a Redi biztosan öngyilkos lenne, mert ez annyiba kerül, mint amennyiért az övét vette, ez klimás, és asszem egy picit jobb mint az övé.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 nagyon szép és jó autó. a Redi biztosan öngyilkos lenne, mert ez annyiba kerül, mint amennyiért az övét vette, ez klimás, és asszem egy picit jobb mint az övé.... :huh: Amikor Redi vette még kicsit magasabbak voltak a gsi árak.Szerintem ennek elég jó az ára :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Amikor Redi vette még kicsit magasabbak voltak a gsi árak.Szerintem ennek elég jó az ára :unsure: Hát én biztos a sárga-fekete klímásat vettem volna 850ért... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Na kinn voltam ma a ringen. Sajnos a nyílt nap nem azt jelentette amire én gondoltam, így beneveztem 6-ért egy órára. Elég jó a pálya, csak sajnos egy BMW driftelgetett előttem és vagy 4-5 kanyarban felhordta a földet meg a kavicsot a pályára. :unsure: A konikkal feltekerve is billegtem össze-vissza, de nagyon jó volt. Gumiknak inkább csak a széle kopott, igaz a teljes menetidőm max. fél óra lehetett. Tovább nem is volt kedvem kínozni az autót. Lényegében csak a 2-est és 3-ast tudtam használni, természetesen csak max. fordulat közelében. Néhány videó: www.sohc14.uw.hu Sajnos olyanok amilyenek. De videóról közel sem hozza azt az élményt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 ezt a topikot lessétek meg!! asztakurv@! 4x4 es tigra igy készül. emelem kalapom a jóember elött... http://opel-teamcroatia.hr/forum/viewtopic.php?t=524 Nem semmi, az biztos. :unsure: Érdekes látni, hogy néhány dolgot egészen máshogy oldottak meg, mint a szlovének a 4x4 Corsánál, mit nemrég belinkeltem. Nagyon komoly munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Nem semmi, az biztos. :unsure: Érdekes látni, hogy néhány dolgot egészen máshogy oldottak meg, mint a szlovének a 4x4 Corsánál, mit nemrég belinkeltem. Nagyon komoly munka. Itt csak azt szeretném tudni,hogy a futóművek pontos együttfutását,hogy lőtték össze?Mert amikor azt rakod összefelé folyamatosan mérni kell,mert a legapróbb hegesztés is elhúzza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 nagyon szép és jó autó. a Redi biztosan öngyilkos lenne, mert ez annyiba kerül, mint amennyiért az övét vette, ez klimás, és asszem egy picit jobb mint az övé.... :huh: ne örülj, ilyen könnyen nem szabadulsz tőlem :lol: viszont kíváncsi vagyok 2005 májusában mennyiért próbálta volna eladni...biztos nem ennyiért...és kíváncsi vagyok mennyi ideig fogja árulni... (és végül mennyiért megy el :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Honnan szerváltad ezt a felnit? :lol: énisénisénis !!! :unsure: Nem az enyémek a felnik. Egy kollégám vett 1,2-es B Corsát és ezt kapta hozzá nyári keréknek. Nekem ez a nyári felnim. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Coupé pü. ment :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Coupé pü. ment :unsure: Válaszoltam 2 is írtam.130 a max és akkor kerestél is rajta.Na?????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Télleg szép a caravanon a a felni (és nem promózom a felnimet), de most nézegettem az oldalakat és semmit érteleset nem találtam ezen kívül:bbs15" amit feldobnék helyette nah mind1 majd még egyezkedjünk vagy valami Coupé! Ez a BBS RS1-es szerintem a legszebb felnik egyike. Tuti vennék ha lenne 1"-ban. Annó a GTE-re akartam ilyet de nem nagyon volt még akkoriban. Akinek meg volt nem szabadult volna meg tölle semmi pénzért. :unsure: Szerintem jól nézne ki a Caravanon a Sárga 17-e. Fel kéne dobni rá csütörtökön próbaképp. Viszek emelőt szívesen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Tomi akna nélkül csináltam,jó nagy szívás bejátszani a csavarokat meg az alátétet alá... Elmenjünk a lakatos sráchoz? Szerintem simán megengedi, hogy rááljunk az aknára. Egyenlőre csak, hogy megnézzük mit lehetne tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Elmenjünk a lakatos sráchoz? Szerintem simán megengedi, hogy rááljunk az aknára. Egyenlőre csak, hogy megnézzük mit lehetne tenni. Már leszedtem 3 helyen ért bele.Most egyenlőre így marad. Nekem Demo képe meggyözö szép rajta a felni.Már csak Sárgán múlik hogy oda adja 130ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 óóó :lol: és nem akar megválni tőlük a kolegád?:lol: :unsure: Nem az enyémek a felnik. Egy kollégám vett 1,2-es B Corsát és ezt kapta hozzá nyári keréknek. Nekem ez a nyári felnim. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 ezt a topikot lessétek meg!! asztakurv@! 4x4 es tigra igy készül....Uhh.. ez durva. nah ez ám az épített autó :lol: h avalaki akar venni egy hibátlan, müszaki állapotu Astra GSI-t: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024.....Hmm... ez tényleg szépnek tünik így képeken... bár az a hátsó dupla szárny nem annyira jön be.. de mondjuk nem is annyira rossz :huh: Amikor Redi vette még kicsit magasabbak voltak a gsi árak.Szerintem ennek elég jó az ára :unsure:Háát jah.. nekem is mindig eszembejut, amikor ilyeneket látok, hogy én mennyiért vettem az enyémet.. még ha a hitelt nem is adom hozzá. De aztán pont ezzel vigasztalom én is magam.. az már tobb mint 3éve volt.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 A kartervédőnél meg nem lehet kivágni belőle egy V alakot a leömlőnél? Jaja.. ha más megoldás nincs, én is ilyenre gondolnék.. vagy kikönnyíteni az anyagot.. nem tom milyen vastag.. Én is erősen gondolkodom valami védelmen.. már tele van a hócipöm, hogy egy-egy méretesebb nyomvájúnál pl. buszmegáló, ha nem tom kikerülni, összeszörított fagakkal kell átmennem. Pedig nincs is ültetve a kocsi. Bár a Raptortól vett régi Gsi rugókkal szerintem lentebb van mint a gyáriakkal.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Én ezen nem gondolkodnék ha 16os lenne Egy teli polír és hibátlan.Olcsó is :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Én ezen nem gondolkodnék ha 16os lenne Egy teli polír és hibátlan.Olcsó is :unsure: :huh: egyik legszebb felni...telipolír és kész :lol: jó neked a 15is max kicsit ültetni kell még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Én ezen nem gondolkodnék ha 16os lenne Egy teli polír és hibátlan.Olcsó is :unsure: :huh: Hát ízlés kérdése,de a sárga féle felni(ami anno Demóé volt) f&szántosabb lenne polír után!Szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Ez a BBS RS1-es szerintem a legszebb felnik egyike. Tuti vennék ha lenne 1"-ban. Annó a GTE-re akartam ilyet de nem nagyon volt még akkoriban. Akinek meg volt nem szabadult volna meg tölle semmi pénzért. :lol: Szerintem jól nézne ki a Caravanon a Sárga 17-e. Fel kéne dobni rá csütörtökön próbaképp. Viszek emelőt szívesen! :lol: jah az télleg zsír csak az asszem 8x15-ben van vagy mi és azt kb 200 kiló körül szokták dobálni guma nélkül uh maradna a 7x15 ami bár kicsi de úgy olyan állapotban nagyot mutatna sztem csak az is drága :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 egyik legszebb felni...telipolír és kész :unsure: jó neked a 15is max kicsit ültetni kell még :huh: Lehet mondasz valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 óóó :lol: és nem akar megválni tőlük a kolegád?:huh: :unsure: Holnap megkérdem tőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Lehet mondasz valamit. Döntsd el, mert ha neked nem kell, lehet hogy én is rámozdulok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts