redline Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 nekem az ilyen kicsit kanyargós faágas dizájn nemtetszik :huh: a leömlővel meg az a baj, hogy zörög? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 a leömlővel meg az a baj, hogy zörög? :huh: Annyira zörög hogy már nem bírom elviselni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Annyira zörög hogy már nem bírom elviselni :unsure: remek én meg most akarok venni :huh: kábelkötözővel vagy pillanatragasztoval probáltad már? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 remek én meg most akarok venni :lol: kábelkötözővel vagy pillanatragasztoval probáltad már? :lol: Nem tudom mi lenne a jó megoldás.Ha mégtöbb alátétet rakok alá annál lejjebb lesz akkor lassan mindenhol le fog érni.Ráadásul most hogy beraktam 2-t rosszabb mint volt :unsure: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 remek, már csak az hiányzik, hogy még egy rozsdafogó ott zörögjön a kocsi alatt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Nem tudom mi lenne a jó megoldás.Ha mégtöbb alátétet rakok alá annál lejjebb lesz akkor lassan mindenhol le fog érni.Ráadásul most hogy beraktam 2-t rosszabb mint volt :unsure: :lol: :huh: Hogyan csináltad? Aknából vagy úgy ahogy a rugót szoktuk cserélni? Ha nem aknából akkor meg kell próbálni onnan megoldani mert van valami megoldás az biztos és nem az, hogy leveszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 remek én meg most akarok venni :unsure: kábelkötözővel vagy pillanatragasztoval probáltad már? :huh: Az enyém nem ért oda sehovasenem, bár nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy az ekotekem kilóg-e annyira alulra, mint az XE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Az enyém nem ért oda sehovasenem, bár nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy az ekotekem kilóg-e annyira alulra, mint az XE. A C20XE sokkal mélyebbre lóg, mint az 1.6. Azzal még nem próbálkoztatok, hogy visszakalapálni a kartervédöt ott, ahol behorpadt? Vagy már gyárilag hozzáért a leömlöhöz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Így nézett ki az én kombim az RH-kal. Ez gyári Irmscher futómüvel volt, de ezt Photoshoppal könnyn meg lehet változtatni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 A felni a lényeg.Vélemény? http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...antuning109.jpg Na meg ha Sárga eldönti hogy elakarja adni vagy sem :unsure: meg hogy Én mit akarok :huh: Azt hiszem holnap le fogom szedni a kartervédőt,mert hiába rakok a csavarok alá alátétet akkor is beleér a leömlőbe és k@rvára idegesít.Meglátom milyen anélkül autózni,de végülis Antinak se lett tőle semmi baja. Szerintem nagyon szép! A kartervédőnél meg nem lehet kivágni belőle egy V alakot a leömlőnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 ezt a topikot lessétek meg!! asztakurv@! 4x4 es tigra igy készül. emelem kalapom a jóember elött... http://opel-teamcroatia.hr/forum/viewtopic.php?t=524 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 h avalaki akar venni egy hibátlan, müszaki állapotu Astra GSI-t: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 klimás, c20xe az ára 1 millió ft. egy jóbarátomé, nagyon rendbe van a gép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Télleg szép a caravanon a a felni (és nem promózom a felnimet), de most nézegettem az oldalakat és semmit érteleset nem találtam ezen kívül:bbs15" amit feldobnék helyette nah mind1 majd még egyezkedjünk vagy valami Coupé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Így nézett ki az én kombim az RH-kal. Ez gyári Irmscher futómüvel volt, de ezt Photoshoppal könnyn meg lehet változtatni. :unsure: http://kepfeltoltes.hu/070217/IMG_0229_www...ltoltes.hu_.jpg Szerintem is jól néz ki,de nem fogunk tudni megegyezni,mert a sárga drágán adja,ráadásul nekem nem jó az a gumi ami rajta van,mert nem váltó méret. A kartervédő az első perctől beleér a leömlöbe,csak most jutottam el oda hogy annyira idegesít hogy leszedem. Tomi akna nélkül csináltam,jó nagy szívás bejátszani a csavarokat meg az alátétet alá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Vélemény? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 ráadásul nekem nem jó az a gumi ami rajta van,mert nem váltó méret. 215/40? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 215/40? az Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Vélemény? :unsure: :huh: http://duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/106340_20070218102035.jpg ezzel úgy tapad az úthoz mintha sínkocsi lenne. második hasznos tulajdonság, h ki lehet vasalni rajta. ahhoz sajnos nem elég magas h kitámasztóként funkcionáljon, ha az ember szörföt vinne a tetőn. a CS-n fix xtreme lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 István! Ne bánkódj...szerintem amúgy sem szép az a felni...legalább is nem a Caravanon... :lol: Ákos! Akkor még sem Ti? :huh: :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Honnan szerváltad ezt a felnit? :lol: énisénisénis !!! :unsure: Na így néz ki a kocsim hátsó sárvédő ive ilyen kerékkel. A kerékméret 15X nemtommennyi ET 46 Remélem a nyárim azért nemfog beleérni. :lol: Ja és 3 centi az ültetés. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 ööö nem a 14 kerben csücsül ez az auto többnyire? bububu-s kereskedés elött?! igy rémlik nekem , mindig jol meg néztem magamnak ezt az autot...ha mindne igaz... h avalaki akar venni egy hibátlan, müszaki állapotu Astra GSI-t: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 klimás, c20xe az ára 1 millió ft. egy jóbarátomé, nagyon rendbe van a gép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 István! Ne bánkódj...szerintem amúgy sem szép az a felni...legalább is nem a Caravanon... :huh: nem bánkodok valami úgy is lesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 István MSN? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 ööö nem a 14 kerben csücsül ez az auto többnyire? bububu-s kereskedés elött?! igy rémlik nekem , mindig jol meg néztem magamnak ezt az autot...ha mindne igaz... de ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Ákos! Akkor még sem Ti? :huh: :lol: :unsure: áááááááááááááááá. nem tudom még...... szerintem nem, mert nem tudom. zsidó vagyok, meg akkor szegény leszek, meg szeretem ezt a kis piros izét....... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts