opel16v Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Azért nem lehet bent senki a műhelyben,mert a francia fickó azt mondta hogy a magyar ember rafkós és ellesi hogy kell megcsinálni az autót,legközelebb meg megcsinálja otthon. Wheehheheeee :unsure: :huh: :lol: Ez jó. :lol: Vicces pasi ez a franica. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 a francia fickó azt mondta hogy a magyar ember rafkós és ellesi hogy kell megcsinálni az autót,legközelebb meg megcsinálja otthon. :unsure: :huh: :lol: Hát ez mekkora...hogy ezek a csigazabálók milyen rafkósak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Azért nem lehet bent senki a műhelyben,mert a francia fickó azt mondta hogy a magyar ember rafkós és ellesi hogy kell megcsinálni az autót,legközelebb meg megcsinálja otthon. igen, ez az én esetemben nagyon valószínű :unsure: :huh: az, hogy tesznek ülés és kormányvedőt föl az annyira alap mint az, hogy közértben nem fogja meg puszta kézzel azt amit te az arcodba tömsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Wheehheheeee :lol: :lol: :lol: Ez jó. ;) Vicces pasi ez a franica. :) :D Közben meg tényleg......... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 :huh: :lol: :lol: Hát ez mekkora...hogy ezek a csigazabálók milyen rafkósak... :lol: nem rafkós ez bazz, hanem tapasztalt.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 az, hogy tesznek ülés és kormányvedőt föl az annyira alap mint az, hogy közértben nem fogja meg puszta kézzel azt amit te az arcodba tömsz :huh: Bezzeg mikor a pék a tökét vakarja miközben a tésztát gyúrja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Azért nem lehet bent senki a műhelyben,mert a francia fickó azt mondta hogy a magyar ember rafkós és ellesi hogy kell megcsinálni az autót,legközelebb meg megcsinálja otthon. Ja meg a csápos emelőt is ellesük... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 meg pisálni megy és nem mos kezet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Bezzeg mikor a pék a tökét vakarja miközben a tésztát gyúrja... :huh: Ehhh, vazze, itt vannak ám vizuális típusú emberek is, akik eléggé érzékenyek ilyen mondatra vacsora előtt... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 nem rafkós ez bazz, hanem tapasztalt.... :unsure: Persze! Elképzelem apukám, ahogy elles egy vezérléscserét.... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Bezzeg mikor a pék a tökét vakarja miközben a tésztát gyúrja... :unsure: De az hősterilizálódik... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Ez mind szép és jó...de én be nem teszem az autóm kerekét olyan műhelybe, ahova nem mehetek be én is... :unsure: tegnap mentem volna az omival de úgy csinálhatták volna csak ha ott vagyok....arról nem volt szó h nem lehet ott lenni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Ehhh, vazze, itt vannak ám vizuális típusú emberek is, akik eléggé érzékenyek ilyen mondatra vacsora előtt... :unsure: :lol: Kérdezzétek Istvánt is, azért mi láttunk már érdekesset a vendéglátó szakmában... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Persze! Elképzelem apukám, ahogy elles egy vezérléscserét.... :huh: :lol: Már hallom is ahogy a BMW márkaszervizek kivonulnak Magyarországról... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 tegnap mentem volna az omival de úgy csinálhatták volna csak ha ott vagyok....arról nem volt szó h nem lehet ott lenni... :unsure: Viszont holnap én is cseréltetek egy fékolajat... Isván az úgy mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Már hallom is ahogy a BMW márkaszervizek kivonulnak Magyarországról... :unsure: :huh: A Wallis bácsi már napok óta nem alszik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Viszont holnap én is cseréltetek egy fékolajat... Isván az úgy mennyi? A fékolaj fél liter 1990ft-ba kerül.A munkadíj úgye meg ingyen van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Azaz. Én kb fél tankba szoktam tenni, hogy kicsit töményebb legyen. Aztán "lendületesen" kijárom szinte üresig, majd egy telitank ismét kijár, és benyaszűrő csere utána. :lol: Ehh.. ha ezt tudom, nem tankoltam volna tele.. ugyis csak minden szökőévben egyszer van teletank.. érdekes látvány a mutató függőleges állásban :unsure: benyaszürö csere..jaja.. erre emlékszem.. már itt figyel mellettem :lol: Akkor lehet járkálom majd vele kicsit, aztán öntöm bele..a belébe :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Ez mind szép és jó...de én be nem teszem az autóm kerekét olyan műhelybe, ahova nem mehetek be én is... :unsure: Ezzel mélyen egyetértek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Ezt nézzétek meg ! 1 perc 48-tól!!! monkey alarm system :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 jaj.. a link: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 A Wallis bácsi már napok óta nem alszik... :unsure: a papádnak nem totojája van? le vagyok maradva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 a link: Az utána jövő klip is tecc :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 ... Gyári AC relé (62 38 514) 1500,- (Vectra B, Omega B 20Nej, 20SE, X20XEV, X20SE, X25XE, X30XE) Korinak és Mackósajtnak pont jó :huh: :lol: . http://img1.tar.hu/gsitamas/img/28401699.jpg kihagynám, de amúgy köszi. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Már nem! Vett egy nagyon szép új 525 d-t, M packettel... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts