Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Próbáltam írni a Lalinak MSN-en, de nem válaszolt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Próbáltam írni a Lalinak MSN-en, de nem válaszolt... :unsure: Ment megnézni, hogy mi a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Kiváncsi vagyok...remélem nem nagy a gond... Fehér, vagy kék füst??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Kiváncsi vagyok...remélem nem nagy a gond... Fehér, vagy kék füst??? Nem írta a Lali, csak mondta, hogy elmegy megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ez mikor volt??? Csak hogy várjam e vissza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Na úgy néz ki, csak az alapjárati moci halt meg...bár nem tom ennek mi köze a füstöléshez... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ez mikor volt??? Csak hogy várjam e vissza... most kb. 45-50 perce. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ez mikor volt??? Csak hogy várjam e vissza... Na már temetik is a turbót... :lol: 57es hibakód. Szerintem fentakadt az alapjárati moci és áll 1500ön a mutató és locsolja rá a benyát... Holnap hívom Dinit, hogy van-e neki alapjárati mocija jó áron (isten fizesse meg... :lol: ) és aztán a csere után kiderül. :unsure: Menet közben semmi gond, hálistennek, a csak lámpánál néha. Dehát egy turbó sohasem áll... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Felhívtam a felnis embert.Közölte hogy nincs felni...Az egészben az bosszant a legjobban hogy ezalatt az 1 hónap alatt lemaradtam egy pár jó vételről :unsure: .Azért adtam a fickónak egy minuszt.Remélem örülni fog neki :lol: Írj a vaterának is. Csak pár sort. Szerintem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ennek a hátsó lámpának mi a neve és hol lehet szerezni? :huh: Jaja..ez szép!! ha jól látom ez aztec cartárs verdája :lol: Tényleg, hooogy eltünt ő is.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Írt egy szép emailt,amire válaszoltamneki.Leírtam mi a véleményem az egészről.Ha válaszól és akkor is köcsögösködik akkor lehet írok az adminoknak.Amúgy megtaláltam iwiw-n egy 40 kilós kisgyerek,de németországban és.... Küld el az egészet az adminoknak is Szeritnem mostanában nagyon komolyan veszik az ilyet. Meg azt is hogy milyen prosztó módon regált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ezt nézzétek végig!!! Colin Mcrash nem hazudtolja meg magát!!!Ez egy állat!!! Megborítja,de rögtön tolja neki!!! Nagyon céééép! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ha veszel valami ilyesmit nyugi elég jól meg van csinálva és nem lesz belőle akvárium.A vizet sem engedi be a lámpa és a kasztni között. nyugodt vagyok mint egy fahattyú :lol: de emlékszem, hogy a Tomi is akváriumozott az övével, aztec is mintha szivott volna a régivel és érdekelt volna, hogy ezzel a Clean-al is számítsak e ilyenre... egyébként nagyonmegtetszett ez a lámpa :huh: :lol: A McRae-s videóban azt nem értem, hogyan lehet ilyen nagyon csunya aranyszínűre fényezni egy autót :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Nah történés. A múltkoriban lehet emlitettem, hogy kicsit odaért valami egy hülye nyomvájúhoz egy buszmegállóban. Akkor nem láttam semmi problemát. Múlt pénteken mikor jöttünk hazafelé, úgy hallottam mintha kifújna a tűzkarikánál a kipuffom. Ma voltam Janóéknál. oooóó.. bocsi, Dinamit Kipuffnál :huh: erre kiderült hogy a leömlőm repedt meg ahol a 2-1be megy.. :unsure: Valszeg azt ütöttem oda. :lol: Na de jól meghegesztették nekem.. szerencsére nem volt nagy repedés.. másik. Gabi, ez az amit mondtál igaz? Pro-Tec: Teli tankba mehet az egész ugyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Reggelre megjavult. Gondolom lehűlt és vissza tudta húzni magát. Este meglátjuk, hogy előjön-e a hiba újra, aztán annak alapján lesz valami. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Valaki aki nagy vaterás elmagyarázhatná,hogy tudnék e reagálni a "0ás takarodj a vateráról" beszólásra úgy hogy azt mindenki lássa? Én a multkor írtam a vaterásoknak és pár perc alatt válaszoltak. Pedig este volt már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 másik. Gabi, ez az amit mondtál igaz? Pro-Tec: http://img2.tar.hu/laci4gsi/size2/28389911.jpg Teli tankba mehet az egész ugyi? Azaz. Én kb fél tankba szoktam tenni, hogy kicsit töményebb legyen. Aztán "lendületesen" kijárom szinte üresig, majd egy telitank ismét kijár, és benyaszűrő csere utána. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 http://www.euroring.hu/euroring.php?lang=h...p=2&nap2=17 Erről tud valaki valamit? Anno motorozni jártunk oda... A régi szééép idők :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Mentem Bazshoz féket méretni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Mentem Bazshoz féket méretni :huh: Én is holnap este nézek majd be hozzájuk. Komplett fékcsere lesz az omin. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Na én még most szaladok összedobjuk a GSI-t és utána megyek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 nyugodt vagyok mint egy fahattyú :lol: de emlékszem, hogy a Tomi is akváriumozott az övével, aztec is mintha szivott volna a régivel és érdekelt volna, hogy ezzel a Clean-al is számítsak e ilyenre... egyébként nagyonmegtetszett ez a lámpa :unsure: :huh: Nekem sosem volt aquvárium a hátsólámpámban! :lol: Egyébként meg ha nagyom akarsz ilyen piros fehér lámpát várj egy kicsit (kb 2 - 3 hónap) és lehet lesz valami. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Nekem sosem volt aquvárium a hátsólámpámban! :unsure: Egyébként meg ha nagyom akarsz ilyen piros fehér lámpát várj egy kicsit (kb 2 - 3 hónap) és lehet lesz valami. :huh: Csak érdekesség képpen az Importtuning oldalán 25e. jelenleg+PK. én 20e.-ért adnám......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 na ilyet se látni sűrűn.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 A felni nekem tetszik. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts