opel16v Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Nekünk a gyári g astra hátsó lámpában van ödönke(beépített döglött légy) nemtudom hogy került bele de az autó maga 'törésmentes' szóval így jött ki a gyárból :unsure: ez ám a tuning :lol: Égőnyíláson is bemehet. :huh: Coupe! Nem semmi ez a vaterás pöcs. Meg kéne nézni, van-e valami bejelentési lehetőség a vaterás csapathoz inkorrekt személyre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Demo! Ne mond már,hogy egy gyári GSI lámpi szebb mint pl az MTS... :huh: :unsure: Színtől is függ. A tiéden nagyon jól mutat, de mondjuk fehér autón nem biztos hogy jobb lenne mint egy gyári gsié. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Írt egy szép emailt,amire válaszoltamneki.Leírtam mi a véleményem az egészről.Ha válaszól és akkor is köcsögösködik akkor lehet írok az adminoknak.Amúgy megtaláltam iwiw-n egy 40 kilós kisgyerek,de németországban és.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 A 9.5-re felmegy a 215...ez nem kérdés... ha a 9 re felhúzzák a 195-öt... :unsure: ...hát a "gumiskrisztián" :huh: képtelen volt felfújni rajta a 225-öst... próbálta de nem ment. Lehet, h ő a béna, de néztem és tényleg meg kell vele kűzdeni annak aki egyáltalán képes rá feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 http://www.euroring.hu/euroring.php?lang=h...p=2&nap2=17 Erről tud valaki valamit? Ingyen be lehet menni? Közben megtaláltam a hírek közt. :unsure: "A nagy sikerre való tekintettel a hétvégén is várjuk az autózni, motorozni, gokartozni vágyókat az Euro-Ringen. Szombaton mindenki számára nyitott a pálya, vasárnap pedig az autósok és motorosok élvezhetik a száguldást." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Őőőő asszem oan helyen van ahova nem fér be csak mikor illesztik össze a búrát...de majd lefényképelem aztán meglássátok vala :huh: Égőnyíláson is bemehet. :unsure: Coupe! Nem semmi ez a vaterás pöcs. Meg kéne nézni, van-e valami bejelentési lehetőség a vaterás csapathoz inkorrekt személyre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 http://www.euroring.hu/euroring.php?lang=h...p=2&nap2=17 Ajánlom mindenkinek ezt a pályát. :lol: Én már köröztem rajta, és nagyon élvezetes, technikás. :huh: A gumik és a fékek viszont sokat amortizálódnak, erre mindenki legyen tekintettel! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ez hol is van helyileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ajánlom mindenkinek ezt a pályát. :lol: Én már köröztem rajta, és nagyon élvezetes, technikás. :huh: A gumik és a fékek viszont sokat amortizálódnak, erre mindenki legyen tekintettel! :unsure: Gumijaim amúgy sem akarnak kopni, pedig már két nyarat lehúztak. :lol: Valakit nem érdekel rajtam kívül? Én minden bizonnyal lenézek. Normál körülmények közt ugyebár 6000-ért van az 1 órás időszak. Ez meg azért csak ingyen lenne. Csak ne essen semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ez hol is van helyileg? Örkény. Tőletek sem lehet túl messze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Örkény. Tőletek sem lehet túl messze. Kecskemét--M5 Bp.felé ---Örkénynél meg lemenni a pályáról.Állítólag közel van hozzá........ Fel lehet menni Lajosmizse felé, de ott szinte minden belteren szoktak mérni........De úgysenincsen messze...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 És ez csak most van, vagy lesz még márciusban is? Csak mert lassan összeáll a kép a Corsával és látom, hogy egyre több meló lesz vele. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 És ez csak most van, vagy lesz még márciusban is? Csak mert lassan összeáll a kép a Corsával és látom, hogy egyre több meló lesz vele. :unsure: Egész évben van. De nyílt nap nincs máskorra jelölve a naptárban. Autó: Teljes nap: 20 000.- Ft Délelőtt: 10 000.- Ft Délután: 12 000.- Ft 1 óra: 6 000.- Ft Esti: 8 000.- Ft Teljes nap: 9-18 h-ig Délelőtt: 9-12:30 h-ig Délután: 13:30-18 h-ig 1 óra: 17-18 h-ig Este: 17:30-19:30 h-ig (05.15-től 09.15-ig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Színtől is függ. A tiéden nagyon jól mutat, de mondjuk fehér autón nem biztos hogy jobb lenne mint egy gyári gsié. Volt abbol az MTS-ből fehér is, de csak ha le nem lopom a Dinyéről akkor már nem valószínű, hogy tudok szerezni....állítólag már nemgyártják :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Volt abbol az MTS-ből fehér is, de csak ha le nem lopom a Dinyéről akkor már nem valószínű, hogy tudok szerezni....állítólag már nemgyártják :huh: Igen Redi nekem olyan van. :unsure: Ha veszel valami ilyesmit nyugi elég jól meg van csinálva és nem lesz belőle akvárium.A vizet sem engedi be a lámpa és a kasztni között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Anit! Opel16V! Demó! Ezt nézzétek végig!!! Colin Mcrash nem hazudtolja meg magát!!!Ez egy állat!!! Megborítja,de rögtön tolja neki!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Hát nem szívbajos...de a közönségnek is tetszik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Tschalyock???? Holnap lesz Dart's? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Tomnál mi a gond? :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Tomnál??? Hogyhogy mi??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Tomnál??? Hogyhogy mi??? :unsure: állítólag füstöl a túró. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Huhhh...nekem nem mondta... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Huhhh...nekem nem mondta... :unsure: Én is csak Lalitól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Csak váltásnál? Mert arra hajlamosak...vagy egyfolytában??? Pedig beszéltem ma vele többször is, és nem említette... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Csak váltásnál? Mert arra hajlamosak...vagy egyfolytában??? Pedig beszéltem ma vele többször is, és nem említette... :unsure: Nem tudom, elöbb hívta a Lalit, hogy gáz van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts