gsi.tamás Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 A lökhárító jobb sarkában látszik a GSI16V felirat domborulata ez enged következtetni arra, hogy 16V-s vagy más a lökhárító lett rátéve mert törött volt vagy de te is tudod mire gondolok C20XE-hez nagyon olcsó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Ha C20XE akkor sztem 1. hengerfejes a gép (olaj ,víz problem) 2. futott vagy 280000Km-t :P De tuti,hogy vmi gáz van a mocival azé ennyire ocsó Vagy megszorult a fazon és gyorsba akarja eladni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 őszintén szólva beremegett a kezem....még ha az egész motorja ugy kaki ahogy van akkor is maradna egy csomo pénzem :D ...de valszeg c20ne ez is....de egyre kevésbé látok értelmet abban, hogy várjak egy 16v-re....időm ugyse lesz keresni lof@sz.... de nekem akkor is nagyon teccik így ahogyan van olyan szerelem első látásra hangulata van.... az ár az ami elbizonytalanít jelen esetben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 c20ne és a tulaj srác szimpatikusnak tünt igy telefonon keresztül annyit mondott, hogy a jobb hátso iv rohad, meg a lökösrol van 1-2 helyen lepattova a festék Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 annyit mondott, hogy a jobb hátso iv rohad, meg a lökösrol van 1-2 helyen lepattova a festék ez akár az enyémről is elmondható.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 őszintén szólva beremegett a kezem....még ha az egész motorja ugy kaki ahogy van akkor is maradna egy csomo pénzem :D ...de valszeg c20ne ez is....de egyre kevésbé látok értelmet abban, hogy várjak egy 16v-re....időm ugyse lesz keresni lof@sz.... Viszont érdekes, hogy nincs a feszereltségben az ABS.Nem volt széria?Vagy miamanó! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Jobb hátsó ív+tankbeömlő nekem is gáz :D Tényleg tudtok mondani jó és ócsó latyakost meg fényezőt ahová elvihetném egy kis reparálásra a kocsim? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Vissza néztem Atom kollega videoját a füstről és picit olyan érzésem volt mintha vízgőz is lenne a füstben. Ejjjjjjj............. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Vissza néztem Atom kollega videoját a füstről és picit olyan érzésem volt mintha vízgőz is lenne a füstben. Ejjjjjjj............. :D pedig nincs az hiányozna még csak :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2005 őszintén szólva beremegett a kezem....még ha az egész motorja ugy kaki ahogy van akkor is maradna egy csomo pénzem :D ...de valszeg c20ne ez is....de egyre kevésbé látok értelmet abban, hogy várjak egy 16v-re....időm ugyse lesz keresni lof@sz.... Jó lesz ez! C20NE moci halomban van 20-40ezer között:)) Később rakhatsz bele C20XE-t vagy csak hengerfejet cserélsz a szép szelepfödő miatt:)) Amijé oda vagy bazz:)) Ja és nem piros:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Jobban megnéztem.Ennek tényleg ott van a GSÍ16V felirat.Szerintem itt szorulásos dolog lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy GSI16V felirat van rajta. Valszeg csak GSI. (Főleg, miután a tulaj is közölte, hogy 8 szelepes...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy GSI16V felirat van rajta. Valszeg csak GSI. (Főleg, miután a tulaj is közölte, hogy 8 szelepes...) :D :P :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2005 Jobb hátsó ív+tankbeömlő nekem is gáz :D Tényleg tudtok mondani jó és ócsó latyakost meg fényezőt ahová elvihetném egy kis reparálásra a kocsim? :wink: Inkább jóhoz vidd ne occsóhoz.... Én ajánlani nem tudok, mert nekem ismeretségből csinálták és hát mit mondjak a tankbetöltő résznél egyedi folt kellett.... olyan rohadt volt a drága:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Sztem C20NE nem gond. Ha 650-ért elhozható az autó akkor lehet rakni rá egy tuningot sztem 100-150Ft-ért ami még mindíg kedvező árfekvés :D Itt olvastam a C20NE tuningról : http://www.omega-club.hu/muhely03.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Hemi köszi. Megfogadom tanácsod. Kb. milyen árban lehet ez a kis operáció? (tankbeömlő és ív) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 http://www.omegaclub.hu/c20netuning.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 a C20NE és a C20XE blokk az ua csak a hengerfej más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 :D :P :oops: C20NE, és Gödöllőn van helyileg.Műszaki 2év, zöldkártya 1 évig van rajta. A tulaj fiatal, elsőre szinpatikus volt. Norbi, a többi már csak rajtad múlik! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 C20NE, és Gödöllőn van helyileg.Műszaki 2év, zöldkártya 1 évig van rajta. A tulaj fiatal, elsőre szinpatikus volt. Norbi, a többi már csak rajtad múlik! :wink: Kicsi a világ! Én meg Gödöllőn dolgozom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 c20ne és a tulaj srác szimpatikusnak tünt igy telefonon keresztül annyit mondott, hogy a jobb hátso iv rohad, meg a lökösrol van 1-2 helyen lepattova a festék Esetleg azt is megdumcsiztátok, hogy mikor tekinted meg a gépet ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Jó lesz ez! C20NE moci halomban van 20-40ezer között:)) Később rakhatsz bele C20XE-t vagy csak hengerfejet cserélsz a szép szelepfödő miatt:)) Amijé oda vagy bazz:)) Ja és nem piros:)) Jahhhhhhhhhhh-jahhhhhhhhhhh :D Magát a C20NE-t is lehet piszkálni kicsit, mint ahogy Peti is írta :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Nem ismerem a C20NE-t de amit látok róla cikkeket,leírásokat eléggé strapabíró egy moci lehet. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Sőőőőt a TBC-nél annó egy Astra GSI úgy verte a népet asszem Laci4-is emléxik rá :D :P :D :D Nem akartam hinni a szememnek mikor láttam,hogy a GSI-ben C20NE-van :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Sőőőőt a TBC-nél annó egy Astra GSI úgy verte a népet asszem Laci4-is emléxik rá :D :P :D :D Nem akartam hinni a szememnek mikor láttam,hogy a GSI-ben C20NE-van :shock: nem 1 fehér volt :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts