Albert Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Eljött az idő paintball helyett javasoltam a cégnél menjünk ki evot meg imprezát megraccsingolni. Le lettem szavazva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 http://importtuning.tar.hu/ Ezt már korábban is linkeltem valahova. Redi ezt neked tilos megnézned mert nem csak a billentyűzetet de még a padlót is összenyálazod :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 http://importtuning.tar.hu/ Ezt már korábban is linkeltem valahova. KÖSZÖNÖÖÖÖÖM az életem ezután más mederben folyik tovább :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 KÖSZÖNÖÖÖÖÖM az életem ezután más mederben folyik tovább :unsure: :huh: :lol: szörös dobókockával szép lesz az összhatás öcsém! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 szörös dobókockával szép lesz az összhatás öcsém! :unsure: Tudom, hogy csak írigy vagy amiért nekem hamarabb jutott eszembe :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Tudom, hogy csak írigy vagy amiért nekem hamarabb jutott eszembe :lol: :unsure: Majd valamelyik talin lecsórom ezeket a fantasztikusan izléses tuningcuccokat! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Majd valamelyik talin lecsórom ezeket a fantasztikusan izléses tuningcuccokat! :unsure: Ne csodálkozz, ha drótkötélen csüngnek majd a szőrös kocekák... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 KÖSZÖNÖÖÖÖÖM az életem ezután más mederben folyik tovább :unsure: :huh: :lol: Hát Ez tényleg vaddisznóóó!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Felhívtam a felnis embert.Közölte hogy nincs felni...Az egészben az bosszant a legjobban hogy ezalatt az 1 hónap alatt lemaradtam egy pár jó vételről :unsure: .Azért adtam a fickónak egy minuszt.Remélem örülni fog neki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Nekem is bejön ez a lámpa, nem vagy vele egyedül Redi! Bár ugye gyáriból is van a sima meg a sötétített...nekem ez utóbbi van de egy új faja fényezéshez már nagyin is menne ez a lámpa szerintem ... ejha...olcsóbbra számítottam...de mivel MTS már nemnagyon lesz :huh: :lol: igy valszeg ilyet veszek majd......más normálisat nemláttam, astrára a luxus style-os lámpák hányadékok egytől-egyig :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 A 9.5-re felmegy a 215...ez nem kérdés... ha a 9 re felhúzzák a 195-öt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 hoppá tényleg, és akinek ilyen lámpája van annak volt gond az illesztéseknél? nem kellett körbetömítőzni meg semmi ilyesmi??? nem szeretnék akváriumot hátulra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Redi! kérdezd még meg még egyszer...meg még soxor... Szóval, ha nem rémlene senkinek...az Azevek amik a Dyninél vannak azok anno az enyimek voltak... oldalanként 4 cm van húzva...így is kanyarban a szilentek engedtek ennyi, hogy épp hogy beleértek... Chaba felnijei is tőlem vannak... :huh: :unsure: az ültetés nélkül más tészta... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 hoppá tényleg, és akinek ilyen lámpája van annak volt gond az illesztéseknél? nem kellett körbetömítőzni meg semmi ilyesmi??? nem szeretnék akváriumot hátulra :lol: A lexus stylra jellemző a párásodás meg a szar illesztés...a többi fajtával nincs gond... :huh: Demo! Ne mond már,hogy egy gyári GSI lámpi szebb mint pl az MTS... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 hoppá tényleg, és akinek ilyen lámpája van annak volt gond az illesztéseknél? nem kellett körbetömítőzni meg semmi ilyesmi??? nem szeretnék akváriumot hátulra :unsure: Kicsit játszani kellett vele, nem ugrott úgy a helyére, mint a gyári, de nem ázott be mellette, nem kentem be semmivel,és csak hideg időben történő mosás után párásodott.De csak egy kicsit.Aztán pikk/pakk elmúlt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Redi! kérdezd még meg még egyszer...meg még soxor... mit kérdeztem b+? olvass már vissza egyszer...meg még soxor... tudom, hogy neked a 9-hez mennyi volt szélesítve és azt is tudom, hogy beleért...de neked akkor már a 60as rugók voltak benne emlékeim szerint..... én a 9.5-öt kérdeztem ugy, hogy jóval nagyobb sulyal számolok hátul (de kib@szottul unom már az állandü okoskodást mindig :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Nekünk a gyári g astra hátsó lámpában van ödönke(beépített döglött légy) nemtudom hogy került bele de az autó maga 'törésmentes' szóval így jött ki a gyárból :unsure: ez ám a tuning :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Embert kicsit megviselte a negatív kritika :unsure: :huh: :lol: link Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Bocs Redi! Nem akartam a lelkedbe taposni... Akkor 5 cm-t kell szélesíteni oldalanként... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Embert kicsit megviselte a negatív kritika :unsure: :huh: :lol: link Te nullás... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Te nullás... :unsure: :huh: Azóta már írt egy igen sértő email-t is.Azon gondolkodom leütöm az egyik termékét és meglátogatom...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 megyek veled... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 üssünk le az enyimmel is valamit...aztán baxunk rá... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Valaki aki nagy vaterás elmagyarázhatná,hogy tudnék e reagálni a "0ás takarodj a vateráról" beszólásra úgy hogy azt mindenki lássa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Valaki aki nagy vaterás elmagyarázhatná,hogy tudnék e reagálni a "0ás takarodj a vateráról" beszólásra úgy hogy azt mindenki lássa? Jelzel az Admin felé, aztán..........a többit majd megoldják.Szerintem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts