Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ki tudna segíteni? 1.8as ohc manta motor olajteknőre lenne szükségem... esetleg c20ne, vagy xe is jó, csak lemez legyen ne alu Dyninek, vagy Demónak lehet hogy van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ki kell kötni a lámpát, azt csá... :lol: :lol: Milyen tunnerek vagytok ti? :unsure: :huh: Mit kikötni...izzó ki, azt csá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Olyant ingyen is tudok neked adni! :huh: De akkor be is kell raknia... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Kiürült reaktor-fűtőkazetta? Az kicsi is és nehéz is. Szerintem közel tökéletes. :unsure: :lol: :lol: :huh: van egy kölcsön?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Mit kikötni...izzó ki, azt csá... :unsure: Ezt mondtam én is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 :huh: :unsure: van egy kölcsön?????? Momentán, ami van, arra már mind van vevő a messzi (közel) Keletről... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Kiürült reaktor-fűtőkazetta? És az még azért pluszban egy pozitív életérzéssel és kisugárzással is együtt jár ám... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 De akkor be is kell raknia... :unsure: Oké, legközelebb viszem. :huh: Biztos, hogy passzolni is fog, mert ez egy A Veciben volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Olyant ingyen is tudok neked adni! :huh: Ha alkudhatuk valamennyit, akkor beszélhetünk róla. :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 És az még azért pluszban egy pozitív életérzéssel és kisugárzással is együtt jár ám... :huh: Nem veszel el éjszaka, az biztos... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ezt mondtam én is... :huh: Akkor Te a cipődet azt ki illetve bekötni szoktad, vagy ki és betekerni...(Mert az izzót én kitekerni szoktam... :unsure:)... de szerintem tépőzárasban jársz...azzal még megbírkózol valahogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Oké, legközelebb viszem. :unsure: Biztos, hogy passzolni is fog, mert ez egy A Veciben volt. :lol: Csodás. Így kb. kétszeresére nő majd a Cali értéke... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ha alkudhatuk valamennyit, akkor beszélhetünk róla. :unsure: :huh: :lol: Persze, hogy alkudhatsz, a feléért mondjuk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Nem veszel el éjszaka, az biztos... :huh: A xenon meg mára már úgy is elavult technika lett... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Akkor Te a cipődet azt ki illetve bekötni szoktad, vagy ki és betekerni...(Mert az izzót én kitekerni szoktam... :unsure:)... de szerintem tépőzárasban jársz...azzal még megbírkózol valahogy... A szó amit keresel, az a pupcs (egyes helyeken István-ként ejtik és írják... :lol: :lol: :huh: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Persze, hogy alkudhatsz, a feléért mondjuk? :huh: Tom! Én most lecsapnék rá, mielött még olcsóbb lesz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 A xenon meg mára már úgy is elavult technika lett... :unsure: :huh: Leaglűbb villódzni nem fog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 A szó amit keresel, az a pupcs (egyes helyeken István-ként ejtik és írják... :lol: :lol: :huh: :lol: ) mi az a pupcs??? :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Neked az 1.8, vagy a 2.0 A Omegáé nem lehet jó? Valahol mintha olyant hallottam volna. Az a baj azzal, hogy azokna elől van a teknő és nekem pedig hátul kellene, hogy legyen... omegáé van, de sajnos nem fér el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Tom! Én most lecsapnék rá, mielött még olcsóbb lesz... :huh: Akkor elkelt... :lol: :lol: (talán el tudom majd passzolni a Redinek... :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Egy kis árukapcsolással neon téren minden féleképpen... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 mi az a pupcs??? :lol: :unsure: papucs. Pár betű elveszett, vagy odébb került. Ez csak az internet ördöge lehetett... De javítok, ahogy Te az aláríásokat szoktad... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Akkor elkelt... :huh: :lol: (talán el tudom majd passzolni a Redinek... :unsure: ) :lol: :lol: :D Akkor megbeszéltük, legközelebb viszem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Az a baj azzal, hogy azokna elől van a teknő és nekem pedig hátul kellene, hogy legyen... omegáé van, de sajnos nem fér el... A másik meg az, hogy a c20ne vagy xe pedig magas, de azon még könnyeb lenne alakítani, mint az omegáén. Ja, csak, hogy képbe legyetek, c20let projekt van folyamatba a kadettba, d eszopás az egész... a turbó sem fér el. :unsure:((( kell bele egy másikat nézni, meg egy egyedi leömlőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Egy kis árukapcsolással neon téren minden féleképpen... :huh: Vagy egy hondával... :unsure: Tényleg, ha azt az Ikea katalógus rendelni lehetne... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts