gsi.tamás Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ha nem 85 ezer ft-ért gürcölnék egy jól menő konyhatechnológián akkor vennék olajpumpát is kuplung szettet is és a hengerfejjet is felujitanám...gondolom nem vagyok egyedül ezzel... de ha nem kezdek sürgősön lopni csalni akkor ezek nagyon lassan lesznek megoldva.. :huh: :unsure: erről jut eszembe ha valakinek háztartási gép/termék kell jöjjön , látogasson meg nézünk vlmi akciósat :lol: Agymosógép? Mert úgylátom jobb lenne ha fogyatékos lennék akkor legalább Gabi lenne a király! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 erről jut eszembe ha valakinek háztartási gép/termék kell jöjjön , látogasson meg nézünk vlmi akciósat :lol: wohoooo a legjobbkor :unsure: :huh: van vmi linked? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Sebaj Lacee idővel minden meglesz nem szabad kapkodni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 hagyományosat tudok felajánlani csak :lol: azzal max a szennyest lehet mosni :lol: szombat este azé elvertem vlmi 1.6 sport 206 pöjőt szal megy az én kicsikém mint a nyíl csak hát 260e az 260e, én igy látom laikusként... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 sajna a cég honlapja átépül...a személyes a legjobb...vagy www.hodin.hu(/catalog.php) ez egy nagyker innen IS tudunk hozatni dolgokat... wohoooo a legjobbkor :unsure: :huh: van vmi linked? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Te kezdted Einstein a személyeskedést! :huh: Ezért lovagolok még rajta mert kurv@ra felb@szott az ostoba értetlen diplomás egoizmusod! Az ostobaságról éppen most állítottál ki egy erős bizonyítványt a fenti soraiddal. :lol: Köszönöm hogy elmondtad a véleményed a versenyzésemről és rólam, még ha nem is voltál ott soha egyen sem. És így azt a közel 40 alkalmat sem láthattad, amikor dobogón álltam... De ez mellékes tény, most az a fontos szempont, hogy valahonnan elő kellett húzni egy alapos mocskolódásra valót... :unsure: A személyeskedést nem én kezdtem, direkt nem mondtam ki, hogy ki volt a tanácsadó... (volt) tiszteletből. Uff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Megnézetem a tolatólámpa kapcsolóját... kiszedtem a helyéről és úgy is kipróbáltam. Újjal megnyomkodtam és úgy űködik!!! :unsure: Több miont valószínű, h a váltóban esett szét a kapcsolót aktiváló valami... amiről nem tudom h mi. Állítólag le lehet szedni a váltó tetejét és buherálni ezt a részt... nem tudom... Na ha most valaki tudja a továbbiakban mit csináljak az legyen kedves ossza meg velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Megnézetem a tolatólámpa kapcsolóját... kiszedtem a helyéről és úgy is kipróbáltam. Újjal megnyomkodtam és úgy űködik!!! :unsure: Azért előbb mérj rá a kapcsoló vezetékére... Az egyiken +12V kell jöjjön, a másikon pedig az égő van földre kötve, tehát ott valami kicsi ellenállást tudsz mérni a földhöz képest. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 nem hinném h elektronikus baj van... benyomom újjal azt a részt amit a váltóból kéne valami ki pöcöknek és tökéletesen működik. elötte rövidre zártam és is világított... szóval tuti h valami váltón belüli mechanikus gebasz. de hogy mi ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 nem hinném h elektronikus baj van... benyomom újjal azt a részt amit a váltóból kéne valami ki pöcöknek és tökéletesen működik. elötte rövidre zártam és is világított... szóval tuti h valami váltón belüli mechanikus gebasz. de hogy mi ?! Attól még lehet a kapcsoló a rossz, lehet, hogy csak késöbb kapcsol, mint kellene. Ki kellene próbálni egy másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 van másik... van egy vadi új is és azzal is ugyanígy működik. HA kázzel benyomom működik. HA beteszem a helyére és Rückbe kapcsolok, semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 mikor hogy....10-30 másdpercen belül... hány másodperc amíg kialszik az olajnyomás lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Az sok... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 mikor hogy....10-30 másdpercen belül... Még as 10 is pláne a 30másodperc :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ma egy nagyon jó kapcsolatra sikerült szert tennem, volt itt a Lurdy Bumbasztik egyik dolgozója, és felajánlotta, hogy, ha kell vmi, akkor szóljak nyugodtan. ;) :D És én meg most adtam el a GSi-t... :huh: :lol: :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Még as 10 is pláne a 30másodperc :lol: Hát nem egy pikk-pakk... :huh: :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 És én meg most adtam el a GSi-t... :huh: :lol: :unsure: :lol: :lol: Azért a Calira is tudnál válogatni sztm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ekkora patáliát csapni azon hogy 10 vagy 15 nyugimáá :unsure: Van itthon 20W-50 olajunk pár éve má nemköll valakinek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Február 24-én lesz Tökölön gyorsulás... :lol: 1/8-ad mérföld... :unsure: Reszkessen a 4000 cm3 feletti kategória :lol: :lol: :huh: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 viccet félre téve alig ült le vmit ami nagyon elkeserít vhogy lejebb kéne még tornászni de ötletem sincs hogyan :huh: :lol: :lol: Kiürült reaktor-fűtőkazetta? Az kicsi is és nehéz is. Szerintem közel tökéletes. :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ki tudna segíteni? 1.8as ohc manta motor olajteknőre lenne szükségem... esetleg c20ne, vagy xe is jó, csak lemez legyen ne alu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Az sok... :unsure: :huh: Ki kell kötni a lámpát, azt csá... :lol: :D Milyen tunnerek vagytok ti? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Azért a Calira is tudnál válogatni sztm :unsure: Most hogy mondod, kell még a lóerő, remélem van fémhatású gumiszőnyeg, hisz abban van a vitamin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ki tudna segíteni? 1.8as ohc manta motor olajteknőre lenne szükségem... esetleg c20ne, vagy xe is jó, csak lemez legyen ne alu Neked az 1.8, vagy a 2.0 A Omegáé nem lehet jó? Valahol mintha olyant hallottam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Most hogy mondod, kell még a lóerő, remélem van fémhatású gumiszőnyeg, hisz abban van a vitamin... Olyant ingyen is tudok neked adni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts