Vktr Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ma egy nagyon jó kapcsolatra sikerült szert tennem, volt itt a Lurdy Bumbasztik egyik dolgozója, és felajánlotta, hogy, ha kell vmi, akkor szóljak nyugodtan. :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Gondolom már lapozgatod is a katalógusukat, és álmodozol... :unsure: Subaru és EVO vezetési lehetőség teszt. :huh: http://www.toljadneki.hu/modules.php?name=...le&sid=3183 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Subaru és EVO vezetési lehetőség teszt. :lol: http://www.toljadneki.hu/modules.php?name=...le&sid=3183 ha nem csak write-only módban használnád a fórumot olajnepper, akkor már láttad volna 1 hete, hogy kérdeztem mikor megyünk :huh: a srácok mindenhol nyomják magukat, gondolom kell az ingyenreklám :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ma egy nagyon jó kapcsolatra sikerült szert tennem, volt itt a Lurdy Bumbasztik egyik dolgozója, és felajánlotta, hogy, ha kell vmi, akkor szóljak nyugodtan. :lol: :huh: Na ilyen kapcsolattal már én is régóta rendelkezem...de valahogy nem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ma egy nagyon jó kapcsolatra sikerült szert tennem, volt itt a Lurdy Bumbasztik egyik dolgozója, és felajánlotta, hogy, ha kell vmi, akkor szóljak nyugodtan. :lol: :lol: wooohaaa mennyivel tudsz olcsóbban kék ablakspricnit? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 hahahaha én tudomkivolt :lol: :huh: Dízel GSi tulaj? :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Dízel GSi tulaj? :huh: :lol: neménvoltam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 http://www.vezess.hu/content/cm/Galeria/Te...MG_8368_big.jpg Kint voltál Afganisztánban? :huh: Erről jut eszembe, szégyellje el most magát az, aki Lacee kartársnak 15W40-es olajat ajánlott a GSi-be! :unsure: Lacee! Írok pü-t :lol: Miért is? Ha jól tudom csendesebb lett a motor és hidegen sem csattog. Ez hülyeség. Ebbe a motorba nem ásványi, hanem szintetikus bázisú (ilyen a rész-szintetikus is) olaj való. Erre lettek tervezve az illesztései, és főleg a hidrotőkék meg a hajtókar csapágyak isszák meg a levét, ha a "vastag" ásványi olaj kerül bele, de az olajpumpa is jobban van terhelve ezzel. Még kopottabb állapotban sem szabad ezt tenni bele (persze eladás előtt van aki ezt teszi bele, mert pl a kopogó hidrotőkék egy időre elhallgatnak tőle). Csak ez a megoldás hosszabb távon halálra ítéli ezt a motort. Ez kb olyan, mintha egy buliban egy szobi szörpöt hoznának nekem sör helyett. :lol: Én sem élnék sokáig azzal. :lol: Az egész hülyeség. 15W40 1 kilométerre sem jó bele, nem hogy 7500-ra. :D Főleg hogy én kb 4éven keresztül ezzel az olajjal jártam 7-800-ként cseréltem benne és azóta sincs semmi baja! Hát gabi te akkora doktor vagy, hogy nem is tudom miért nem az Opel motor részlegénél dolgozol mint fejlesztő! Ja és a tőkék sem kopognak. Miért nem mondod azt, hogy zavarom az olaj bizniszedet! Tudod én sem szoktam hülyeségeket beszélni és amit mondok annak van alapja. Tehát ha még nálam lenne a GSI akkor sem tennék bele híg pisát ha pisztolyal fenyegetnének. Az illesztések meg akkor voltak olyanok mint amit írtál amikor kijött a gyárból és nem egy 130ezer km-et (vagy még több az övé 260,000km-es)futott autóé! ;) Szóval hadjuk ezt az über######a olaj dolgot mert lóf@szt sem ér egy kopott motornál. Akkor lenne értelme ha a 0km-től az lett volna beleöntve. Ne értsd félre nincs veled bajom csak az értetlen embereket nem értem akik nem értik meg, hogy amit mondok amögött van bizonyíték! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Nekem anno 10w40-et ajnálottak.Na nekem meg az nem jöt be! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Nekem anno 10w40-et ajnálottak.Na nekem meg az nem jöt be! :huh: A tiédbe? :unsure: Na attól se kellene több tanács. Abba a motorba a 15W40 is böven jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferigsi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Hali a 10w60 az jó? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Jaja.. városban nekem is 11 lityi körül van... többnyire rövid távokkal Hát nem tudom nekem a pénteki este után 9.3at mutatott a BC.Pedig azért mentünk elég jókat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 A tiédbe? :huh: Na attól se kellene több tanács. Abba a motorba a 15W40 is böven jó. Ne tudd meg milyen hangja volt -10°C-ban,hidegindítás után.Szinte fájt beindítani! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Hát nem tudom nekem a pénteki este után 9.3at mutatott a BC.Pedig azért mentünk elég jókat. :unsure: Nekem meg 13.1-et... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 7,5! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Redi! Látom neked is megkopott már az emlékezeted. :unsure: Válaszoltam a felvetésre. :lol: Tomi! Az hogy te hülyeséget csináltál, még nem bizonyíték arra, hogy az úgy jó... :lol: A Johnnynak a szívódízeljébe, meg a mantások cih motorjaiba nagyon is jó dolog a 15W40, abba nyugodtan ajánlgasd ezentúl is. Egy C20XE mocinak viszont nem tesz túl jót, ha "vastagabb" és kisebb teljesítményszintű olaj kerül bele, mint az előírt. Akár kopottabb, akár új. Laccenak remek tanácsok adtál arra vonatkozólag, hogyan nyírja ki az új hidrotőkéit. És senkit nem kötelezek semmilyen márkára vagy típusra, de azért ha nem veszed sértésnek, szóltam neki hogy rossz tanácsot kapott. :lol: Peace. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Hát nem tudom nekem a pénteki este után 9.3at mutatott a BC.Pedig azért mentünk elég jókat. :unsure: Nekem se nagyon szokott feljebb menni 9.5nél :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Akár kopottabb, akár új. Laccenak remek tanácsok adtál arra vonatkozólag, hogyan nyírja ki az új hidrotőkéit. Azért mejd ne a Tomit hibáztasd ha a bontott tőkék tönkre mennek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Azért mejd ne a Tomit hibáztasd ha a bontott tőkék tönkre mennek. :unsure: Nem fogom. :lol: De ha egyetértesz Tomival, várom a példamutatást, öntsünk a tiedbe is 15W40-et. :lol: Tudok akár metából is hozni ilyet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Nem fogom. :lol: De ha egyetértesz Tomival, várom a példamutatást, öntsünk a tiedbe is 15W40-et. :lol: Tudok akár metából is hozni ilyet. :huh: én maradok a 10W60nál,de az egész most olyan hogy ha rosszak lesznek a tőkék akkor a Tomi tehet róla :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 én maradok a 10W60nál,de az egész most olyan hogy ha rosszak lesznek a tőkék akkor a Tomi tehet róla :unsure: Hát nem éppen hasznos tanácsot sikerült generálnia... Mindez úgy derült ki, hogy Lacee panaszkodott, valszeg rossz az olajpumpája, mert indítás után csak nagysokára alszik el az olajnyomás jelző lámpája, pedig maxon van a szint... Na ennek megvan az oka. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 úgy látom mégiscsak maradok a floriolnál :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 7,5! :unsure: 5,6 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Coupe! Hova lett a jó kis aláírásod??? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Coupe! Hova lett a jó kis aláírásod??? :unsure: :huh: Kitöröltem :lol: :lol: :lol: Mit jellent hogy lassan ég ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts