Lacee Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Hejhó! Mai kvíz kérdésünk: Mi van a képen? (amugy a vezető ülésem mellett van kb.) gsi valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 övfeszítő, meg a kipörgésgátló vezérlője :unsure: asszem konkrétan melyikre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Hát, ha továbbra is ilyen lesz a költségvetés mint most, ... Jah, erről jut eszembe, a mai tenderbeadásos játékos picit sokba fájt. Ma hajnalban 3.30kor feküdtem le, és 9kor kellett leadni az anyagot. Az alábbi büntiket kb. 15 perc alatt sikerült begyűjtenem: - zöldterületen parkolás - közúti forgalom veszélyeztetése - első rendszám nincs (ez 2x - mert ugye a matrica elveszett) - biztonsági öv nincs - záróvonal/szembeforgalom kb. ennyit jegyeztem meg, mert kurvára nem érdekeltek sem a közterületesek, sem a rendőrők, mellesleg még nem vettem be a reggeli KVt, így hajnalban "szelektívek" az érzékelő képességeim... ps. Tisztában vagyok vele, hogy volt egy-két szabály, amit nem tartottam be. De az nagyobb köcsögség, hogy kijön a rendőr (3 példány), leparkol a kocsimmal szemben 20 méterrel (világítás, járó motor), kihívja a közterületeseket, majd versenyeznek, hogy melyik mit tud alkotni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Mi van a képen? gsi valami Kipörgésgátló/abs vezérlője, én is úgy tudom. Balázska! Frankón beszívtad. Nem tudod elintézni okosban az ismerősökkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 nem lesz ebből semmi probléma. Picit felhúztam magam, hogy miután teljesen kultúráltam elbeszélgettem a közteresekkel, - már vágtam, mire megy ki a téma - jön három bunkó rendőr, aki picit sokat képzel magáról... Eleinte gondolkoztam, hogy szemből koppra melléállok, aztán megkérdezem, mif@szt akar. Aztán gondoltam jobb a békesség, meg projekt van, még dolgom volt, így inkább nagy gázzal leparkolom valahova a kocsit... :unsure: Itt borult ki a bili, amikor sétáltam vissza, a köcsög letekret ablakból magyarázott vmit, én meg visszakérdeztem, hogy "nem látod, hogy parkol a kocsi? #bííp#" Ilyen gyorsan rendőrt kimászni kocsiból még nem láttam... Elsorolta, miket szegtem meg, aztán megkérdezte, mi volt a közteresekkel... Én meg, hogy most épp kordonra gyűjtenek, vagy benzinre az 1.4 Supersport Skodába... Persze, nyomozáshoz ész kell, azt a tanultakra bízzák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Balázska magaddal b@szol ki ha beugatsz a kékgyökereknek. Tudjuk sz*rtsem érnek, de ne az legyen a cél hogy megmondd nekik hanem hogy minél kevésbé húzzanak le. Király volt a maeste, főleg a Váci út része... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 mint többen észrevettétek, tegnap este se értem oda.... :huh: vendégek voltak nálunk, és 11 kor mentek el, akkor meg már nem volt kedvem menni sehova... majd a jövőhéten. vagy azután, vagy mottómén... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 ba.....sz..baa de keveset aludtam! :unsure: :huh: Jó reggelt emberek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Hejhó! Mai kvíz kérdésünk: Mi van a képen? (amugy a vezető ülésem mellett van kb.) gsi valami Az ülésen a Priotechnikai övfeszítő (fekete cső sárga matrinya) a küszöb melett közvetlen az ETC vezérlője (kipörgésgátló). Jó kis este volt 2x elvertem a nagy C20XE-ket rajtból 3. elejéig. Utána már nem is nyomtam, mert minek!? :unsure: Meg fogom chippelem! :huh: Ja és végre egyszer nem az István ment mindíg elöl. Igazad van! Nem kell mindíg gányolni néha kímélni is kell az autót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 A patrony a sárga a maradék ezekszerint a TC/ABS....okés köfönöm hogy tudásomat bővítitek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Jó kis este volt 2x elvertem a nagy C20XE-ket rajtból 3. elejéig. Utána már nem is nyomtam, mert minek!? :unsure: Meg fogom chippelem! :huh: Ja és végre egyszer nem az istván ment mindíg elöl. Igazad van! Nem kell mindíg gányolni néha kímélni is kell az autót. :lol: Csak is azért sikerült "2x elverni a nagy C20XE-ket rajtból" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Csak is azért sikerült "2x elverni a nagy C20XE-ket rajtból" :lol: A nagyágyúk hátul maradtak és valami komoly ellenfélre vártak... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 A nagyágyúk hátul maradtak és valami komoly ellenfélre vártak... :lol: :lol: Hát erre most mit mondjak... :unsure: Ja és jóóóreggelt emberek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 biztos forrásból tudom hogy senki nem találkozott ilyen problémával még akinek GSI-je van ezért érdeklődöm: sokat fogyaszt az autóm a compu szerint :unsure: !!! :lol: :huh: alias 13.2 körül városban, nyomon vagyok az ügyben h vajon a compu a bibis e , telitankoltam egy hete a gépet ha elautozok 100-200km-et akko majd visszatőtök rá de addig is érdekelne hogy mik a javallatok. Hőjeleadót, hőgombákat, cseréltünk már.A gyertyáim tűrhető állapotban vannak.A kipuffom nem ereszt nem lukas mondhatni kiváló állapotban van.Comp diagnosztika nem mutatott hibát(abs jeladót meg fékvastagságot csak de ez nem hinném h idevág) Nos? Micsináljon Lacus? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Nos? Micsináljon Lacus? Köszi előre is! Essen kétségbe, mint Redi! :unsure: Amúgy sztem érdemes lenne kiméretni a lambdát is, mert az is okozhat magas fogyit.Kérdés, hogy tényleg magas-e........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Essen kétségbe, mint Redi! :unsure: Amúgy sztem érdemes lenne kiméretni a lambdát is, mert az is okozhat magas fogyit.Kérdés, hogy tényleg magas-e........ Ez az, elöbb tudni kellene, hogy csak a BC mér sokat, vagy tényleg ennyi a fogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 A nagyágyúk hátul maradtak és valami komoly ellenfélre vártak... :huh: :lol: Aham! Vagy épp a Hungária aszfaltja tönkre teszi a 4x4-et! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Essen kétségbe, mint Redi! :unsure: Tévedés, én a legkevésbé sem vagyok kétségbe esve :huh: Ahhoz már tul kevés dolog érdekel a világon, hogy kétsége essek bármitől is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 okidoki, persze, nem veszek semmit míg nem derült ki a tényleges zabálás csak sajna van egy olyan érzésem hogy jót mutat... Amúgy csacsogtunk Redivel erről említette is h Ő miket cserélt már... Üdv, Köfi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Ha valóban sok a fogyid...akkor az lehet lambda mint már mondták...vagy légtömegmérő... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Ó igen... ugye elméletileg ezek az "olcsó" dolgok közé tartoznak... Jah és még egy apróság...azt hogy milyen ablaktörlő moci kell nekem azt megtudom valahogy állapítani anélkül hogy szét szedném a hátulját a gépnek? mert állítólag több fajta létezik GSI astrához is...csak ma este kapnék bontottat és nemtudom mi alapján válasszak majd... Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Redi mi ez a dolgozó lány nagy honda jelvény ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Redi mi ez a dolgozó lány nagy honda jelvény ? :lol: Mi van itt, tényleg erösen hígul a GSI-s csapat... :huh: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 nekem is b@ssza a szemem ... de legalább nem Buzuki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Ma hazafelé nagyon-nagyon jó volt. Végre megtörtént az, amiért a Calit újítottam. :lol: Egy sokkal-sokkal jobb autó lenézett és teljesen mást várt. Amit viszont kapott azt már nem tudta behozni a bő 200 méter alatt. Nagyon jó érzés volt. :unsure: Összkereket mindenkinek. :D ;) Valahogy együtt tudok érezni vele :lol: Annyi különbséggel, hogy én nem néztem le a tied.. tudtam, hogy nagyon el fogsz menni(sziget) de hogy ennyire.. szinte 0 tapadásom volt.. te meg.... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts