coupe Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Hát fűteni már nem fűtött...szal érezhető volt, hogy már nagyon bibis a cucc... hengerfejet már le is vette??? ott nem látszódott valami? :unsure: Azért mindent ne akarjál egyszerre.Örülj hogy bent áll :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Csak attól félek, hogy meg fogja csinálni, de sem a szelep nem lesz berakva, sem a szelepfedél nem lesz kicserélve...sem a kuplung...meg ilyenek...csak egyszerűen megcsinálja...hogy tudjam használni...azt kész... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Csak attól félek, hogy meg fogja csinálni, de sem a szelep nem lesz berakva, sem a szelepfedél nem lesz kicserélve...sem a kuplung...meg ilyenek...csak egyszerűen megcsinálja...hogy tudjam használni...azt kész... :unsure: Ezt vele beszéld meg.Milyen szelepfedél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Hát fűteni már nem fűtött...szal érezhető volt, hogy már nagyon bibis a cucc... hengerfejet már le is vette??? ott nem látszódott valami? :huh: Egyböl hütö és radiátor csere is lesz, vagy megpróbáljátok még kitakarítani? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 ...már 100-szor elmondtam neki mindent...ez a mostani el van repedve...nem is tudom miért :huh: :unsure: Meg, hogy szar a kuplung...meg minent... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Egyböl hütö és radiátor csere is lesz, vagy megpróbáljátok még kitakarítani? :unsure: Mosó maci mosodája...aztán majd kiderül... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 ...már 100-szor elmondtam neki mindent...ez a mostani el van repedve...nem is tudom miért :huh: :unsure: Meg, hogy szar a kuplung...meg minent... :lol: Akkor valószínű hogy meg fogja csinálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Remélem...csak ehhez el kell mennie aluheggesztőhöz...fényezőhöz...kuplunghekkelőshöz...szerinted... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 István! AEZ felni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Anti!!! Már bent áll a műhelybe a kocsid.Elég szép mennyiségű retket mostak ki belöle.Mondta az Atti hogy bele öntötte a vizet és nem akart kifolyni annyira tele volt már. Ezt én is csináltam magamnak 1.5 hete... király volt. Viszont ezúttal elegem lett hogy hiába pucolom ki, valahonnan mindig visszajön egy kicsi és trutymós a kiegyenlítő tartály... kiszedtem az összes gumi csövet és BENZIN-t neki! azóta alig jött vissza valami... egy kevés ami gondolom a hűtőből meg a motorból jön még. Még 1-2 benzines mosás és tiszta is :unsure: tudom h nem tesz jót a gumicsőnek de amennyi olajos molekulát már magukba szívtak... tökmindegy! így is úgy is ki kell majd cserélni őket... Anti! csak ajánlani tudom hogy csináld magad (benzin vagy valami hasonló oldóképességű cuccal, a víz semmit nem ér ill. alig)... Nekem is kipucolta a szerelő elvileg elég komolyan mégis már 4x-re cseréltem az egészet... Viszont most a legutóbbi benzines pucolás után olyan szinten tisztult mint összeadva az elöző 3-at(sem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Úgy volt, hogy én csinálom...de nem tudtunk időt egyeztetni...hogy nekik is meg nekem is jó legyen...így ők csinálják...de biztos vagyok benne, hogy nem vízzel... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Remélem...csak ehhez el kell mennie aluheggesztőhöz...fényezőhöz...kuplunghekkelőshöz...szerinted... :unsure: Akkor vállald be hogy ezeket elviszed és hozod.Így hamarabb is kész lesz. István! AEZ felni??? Kénytelen vagyok várni amíg a csávó hív,mert elméletileg meg kell vennem a MAM-ot.Ez amúgy se tetszik..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 viszont a srácnak az oldalán egy megane-on olyasmi felni van mint a MAM és azon tetszik :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Tudja valaki hol a tolató lámpa kapcsolója? Az izzó nem égett ki... mégsem világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Tudja valaki hol a tolató lámpa kapcsolója? A váltón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 A váltón. Ez király! :unsure: melyik részén? könnyen észre lehet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Ez király! :unsure: melyik részén? könnyen észre lehet venni? Nem nehéz eltéveszteni, mivel szem előtt van, és csak ez az egy kábel megy a váltóra. :lol: A hűtő felőli oldalon keresd. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 köszi! majd holnap a világosban lecsekkolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Még legalább két ember kellene :unsure: Én is beszálnék a dologba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Aki olcsón jó minőséget akar kapni, úgyis engem talál meg... :lol: :unsure: Őőőő, törött Astra F lökhárítót? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Bip bip! Mélykék Pityu tel számát nem tudja vlki véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Bip bip! Mélykék Pityu tel számát nem tudja vlki véletlenül? De én tudom. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 hali végre van itthon netem köszi Bill talán egyszer már klubtagság is Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 tudna segiteni valaki ,hogy melyik F16 C-s váltó a jó ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 tudna segiteni valaki ,hogy melyik F16 C-s váltó a jó ??? Ez attól függ, hogy mire kell. 1.8-as GSI Kadetthez vagy a C3,74-es, vagy a C3,94-es van gyárilag. Nekem tavasszal a 3,94-es lesz berakva, az a rövidebb a kettö közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts