Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 A megoldás az összkerék hajtás... :unsure: :huh: :lol: :lol: Az túl nehéz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 A kanyar meg felejtős... :unsure: :huh: a négykerék csak súly... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Az túl nehéz! :huh: Húúú de egy rugóra jár az agyunk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 a négykerék csak súly... :unsure: Ha lesz Subaru, akkor gondolom azzal kezded, hogy a AWD-t kiszeded belőle... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Az túl nehéz! :lol: Erő kell és akkor nincsen gond... :lol: :D ;) :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Tényleg tom! A GSI-ről nincs hír??? :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 A kanyar meg felejtős... :unsure: :huh: A 400m egyenes, a végén meg fordulásnál nyomsz egy padlógázt és húzol egy kéziféket. :lol: Minden megoldható! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Tényleg tom! A GSI-ről nincs hír??? :lol: :lol: Eddig nincs. Holnap felhívom a biztosítás papír miatt, addigra lejár a 3 nap... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Azt még nem egészen értem, hogy ha 1-ben indulok és kikapar, akkor csak az egyik oldalon kapar ki, de ha 2-ben, akkor már mindkét oldalon.... Kis differenciál fordulatszámnál még le bír differálni, nagynál már győz az ásványi váltóolaj kisebb viszkozítása a bolygókerékben, és maga a bolygókerékben levő fogaskerekek tehetetlensége. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Na valami ilyesmit írtam én is...na... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Kis differenciál fordulatszámnál még le bír differálni, nagynál már győz az ásványi váltóolaj kisebb viszkozítása a bolygókerékben, és maga a bolygókerékben levő fogaskerekek tehetetlensége. :lol: Szóval csak valami nagyon sürü olaj kell bele? :unsure: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Szóval csak valami nagyon sürü olaj kell bele? :unsure: :huh: :lol: :lol: Kipróbálhatod a vazelint is. ;) Persze a váltóra gondoltam :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Na már megint kezded??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Na már megint kezded??? :unsure: Folytatom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Állóhelyzetben ugye kapcsolhatom az összkereket? Vagy le kéne állítani a gépet??:unsure: Ugye csak annyi a lényeg, hogy ne akkor kapcsoljam, amikor egyébként is menne az összkerék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Hopp...na ez jó kérdés...ezt kihagytam a projekt felvetésekor... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Hopp...na ez jó kérdés...ezt kihagytam a projekt felvetésekor... :lol: :huh: Demo már válszolt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 A lekapcsolánsál biztos semmi para sincs, a kapcsolástól félek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Ne fossá...200.000-ért pikk pakk kiderül... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Anti!!! Már bent áll a műhelybe a kocsid.Elég szép mennyiségű retket mostak ki belöle.Mondta az Atti hogy bele öntötte a vizet és nem akart kifolyni annyira tele volt már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Nem igazán értem miért kell hogy kapcsolható legyen az összkerék :unsure: Az nem a napi használattól megy szét hanem a 6000ről való elindulástól.Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Nem igazán értem miért kell hogy kapcsolható legyen az összkerék :unsure: Az nem a napi használattól megy szét hanem a 6000ről való elindulástól.Vagy nem? De főleg attól. De elég érzékeny minden egyéb körülményre is (pl. guminyomás, átmérő, nagyon szar út, stb.), felesleges hogy mindig menjen. Sokan kiveszik a biztosítékot ha normál módban használják a gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Anti!!! Már bent áll a műhelybe a kocsid.Elég szép mennyiségű retket mostak ki belöle.Mondta az Atti hogy bele öntötte a vizet és nem akart kifolyni annyira tele volt már. Hát fűteni már nem fűtött...szal érezhető volt, hogy már nagyon bibis a cucc... hengerfejet már le is vette??? ott nem látszódott valami? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Anti!!! Már bent áll a műhelybe a kocsid. Akkor már csak 1-2 hónap. :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts