Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 És jó az oldaltartása főzés közben? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 vigyázok rá.....reggelizni a szakadt gsi ülésben szoktam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 vigyázok rá.....reggelizni a szakadt gsi ülésben szoktam :huh: Meg tüzet rakni is, nem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 nem az a gsitomi és a társaság másik "oszlopos" tagjánka a coupenak a feladata Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 nem az a gsitomi és a társaság másik "oszlopos" tagjánka a coupenak a feladata Hát ha hagyod... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Redi, megvan mindkét gyári sín is hozzá? Milyen messze vannak egymástól a felfogatási pontok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Redi, megvan mindkét gyári sín is hozzá? Milyen messze vannak egymástól a felfogatási pontok? Persze, hogy megvan a sin. Persze, hogy fogalmam sincs milyen messze vannak a felfogatási pontok :unsure: De megmérem este. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Demo! Néhány infó a slicket illetően... Ezzel a mérettel ment a Karmann 0.9g-t kb, de hát az ugye hátsókerekes... Ave, az utóbbi 2.5 évben ezt használta... Viszont, nem ajánlották kifejezetten...legalább is ebben a méretben, mert ez puha oldalfalú gumi...és ez a méret túl peres hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Persze, hogy megvan a sin. Persze, hogy fogalmam sincs milyen messze vannak a felfogatási pontok :unsure: De megmérem este. Így néz ki? Ez a távolság kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Demo! Néhány infó a slicket illetően... Ezzel a mérettel ment a Karmann 0.9g-t kb, de hát az ugye hátsókerekes... Ave, az utóbbi 2.5 évben ezt használta... Viszont, nem ajánlották kifejezetten...legalább is ebben a méretben, mert ez puha oldalfalú gumi...és ez a méret túl peres hozzá... Olvastam a Timeslipen, de köszi! :huh: Azt nem írták még, hogy mit ajánlanak? Csak mert a bordó turbó Corsás srác erre esköszik. Mondjuk az én teljesítményemhez egy síma slick is elég lenne... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Hát nem azt mondták, hogy szar...csak hogy ez nem a legjobb méret... :unsure: Mondták még anno, hogy nem rossz a Matador sem, meg a BF Goodrich Drag Slick sem...Gézáék BF-el mentek tavaly, első versenyre megakpom tőle, egy próbára...ha bejön én azt fogok venni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Hát nem azt mondták, hogy szar...csak hogy ez nem a legjobb méret... :unsure: Mondták még anno, hogy nem rossz a Matador sem, meg a BF Goodrich Drag Slick sem...Gézáék BF-el mentek tavaly, első versenyre megakpom tőle, egy próbára...ha bejön én azt fogok venni... :huh: Árakat tudsz mondani? Úgy kb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Matador 43-46 között megy / db, olyan méretekben ami jó lehet nekünk... BF egy kicsit drágább, de pontos árat még nem leltem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 és ezekkel átlag mennyit mennek? kibirnak 1 full idényt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Kibírják... mondjuk épp hogy... :unsure: Meg egy év után az élmenők úgy is eladják...mert már nem marad olyan jó minőségű... A Slicknél meg van, hogy hány felmelegedést lehűlést bír ki kb...mert utána már változik az összetétel...és nem marad olyan jó... Meg ne felejtsük el, hogy ők nem mennek versenyenként 10-15X csak annyiszor, hogy épp bejussanak... Bye futam esetén meg nem mennek durva időket, csak végiggurulnak...és ha esélytelenek, akkor sem szoktak próbálkozni...csak mennek egy lazát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Kibírják... mondjuk épp hogy... :unsure: Meg egy év után az élmenők úgy is eladják...mert már nem marad olyan jó minőségű... A Slicknél meg van, hogy hány felmelegedést lehűlést bír ki kb...mert utána már változik az összetétel...és nem marad olyan jó... Meg ne felejtsük el, hogy ők nem mennek versenyenként 10-15X csak annyiszor, hogy épp bejussanak... Bye futam esetén meg nem mennek durva időket, csak végiggurulnak...és ha esélytelenek, akkor sem szoktak próbálkozni...csak mennek egy lazát... Mondjuk ez a felmelegítés dolog szerintem a gyorsulásokra nem annyira jellemzö, mert körversenyen sokkal melegebbek lesznek a gumik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 De itt a problémát a többszöri felmelegítés, illetve visszahűtés okozza...a puha keverékeknél...a pályagumik nem ilyen puhák...ott nem akkora gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Azt még nem egészen értem, hogy ha 1-ben indulok és kikapar, akkor csak az egyik oldalon kapar ki, de ha 2-ben, akkor már mindkét oldalon.... Ha 70-80 körül kapar, akkor két vastag csíkot húz az aszfaltra. :unsure: Redi, legalább így néz ki a sín felfogatása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Azt még nem egészen értem, hogy ha 1-ben indulok és kikapar, akkor csak az egyik oldalon kapar ki, de ha 2-ben, akkor már mindkét oldalon.... Ha 70-80 körül kapar, akkor két vastag csíkot húz az aszfaltra. :unsure: Ez azért van, mert egy darabig bírja difi...na most 1-esben akkora erő hat rá, hogy nem...kettesben már ez az erő kisebb, és mivel egy pillanatra váltásnál mexűnik a túlpörgés...így már nem hat rá akkora erő...nem tudom, hogy ez így érthető volt e... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Redi, legalább így néz ki a sín felfogatása? Este dobok képet, meg méreteket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Ez azért van, mert egy darabig bírja difi...na most 1-esben akkora erő hat rá, hogy nem...kettesben már ez az erő kisebb, és mivel egy pillanatra váltásnál mexűnik a túlpörgés...így már nem hat rá akkora erő...nem tudom, hogy ez így érthető volt e... :huh: :unsure: De ezt akkor is csinálja, ha állásból 2-ben pörgetem... :lol: És ezt akár 10-20 méteren keresztül, vagy amíg el nem éri a kocsi a kerekek sebességét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Este dobok képet, meg méreteket Oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 De ezt akkor is csinálja, ha állásból 2-ben pörgetem... :unsure: És ezt akár 10-20 méteren keresztül, vagy amíg el nem éri a kocsi a kerekek sebességét. :huh: Akkóóóó szar az egész...dobd ki...vagy add el...de még most szabdulj meg tőle, míg nincs nagyobb bajod vele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Akkóóóó szar az egész...dobd ki...vagy add el...de még most szabdulj meg tőle, míg nincs nagyobb bajod vele... :huh: A megoldás az összkerék hajtás... :unsure: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Akkóóóó szar az egész...dobd ki...vagy add el...de még most szabdulj meg tőle, míg nincs nagyobb bajod vele... :lol: Oké! Már úgyis megvan a 3,94-es váltóm. :unsure: Csak azt nem értem, hogy ha mindig azt a kereket hajtja, amelyiket könnyebb, ammor miért tekeri 2-ben mindkettöt. (Mondjuk attól függetlenül úgy is szarul indul) :huh: :lol: Anti, nem kell sperr, heggesztett difi rulez! :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts