Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Én már a megüresedett kategória dobogójára vágyom... :lol: :lol: :huh: :unsure: Nem vágom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Szerintem sima feketében gyönyörű lett volna, de így is szép azért. A felnit meg még lehetne ragozni, de az sem csúnya. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 :huh: :unsure: Nem vágom... :lol: 2000ccm turbó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nem-nem. :unsure: Én már a megüresedett kategória dobogójára vágyom... :lol: :lol: Nana, ott vagyok még én is. :D (Na meg a Vogelsinger is) De most komolyan, az a Civic nem lehet olyan jó. Minden versenyen indul is mindig nagyon jól megy és még nem hallottam, hogy problémája lett volna... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 A fekete kadett át lett alakítva utcára...a Géza a Sedán helyett építi a C Kadett turbót..elég húzós setuppal... Inkább a sedan mellé.Az astrával akarja kivinni a versenyekre a c kadettot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nana, ott vagyok még én is. :lol: (Na meg a Vogelsinger is) De most komolyan, az a Civic nem lehet olyan jó. Minden versenyen indul is mindig nagyon jól megy és még nem hallottam, hogy problémája lett volna... :unsure: :huh: És hétköznap is használgatja,csak visszább van tekerve a turbó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nana, ott vagyok még én is. :lol: (Na meg a Vogelsinger is) De most komolyan, az a Civic nem lehet olyan jó. Minden versenyen indul is mindig nagyon jól megy és még nem hallottam, hogy problémája lett volna... :unsure: :lol: Szeritnem teljesen esélytelen ilyen autókkal. :huh: Ráadásul a Civic-kel jár dolgozni, ha jól tudom. Ha semmit nem fejlesztett télen, még akkor is sokkal jobb bármelyik mostani LET-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Jól szét lett kapva amúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Szeritnem teljesen esélytelen ilyen autókkal. :unsure: Ráadásul a Civic-kel jár dolgozni, ha jól tudom. Ha semmit nem fejlesztett télen, még akkor is sokkal jobb bármelyik mostani LET-nél. Igen... De fejlesztett ezt azt...na azért ne feledjük, hogy tavalyi szezont pl csak két komplett mocival tudta megcsinálni...és másfél milka volt csak a moci bele... Demo, Te nem fox jobb időt menni mint én...már bocsi... :lol: de nem is baj, mert úgy is egy kategóriával lejjebről indulsz... Sanyival együtt...most valahol 700 paci közé várják a Civicet...hát kiváncsi leszek... Tom milyen gumival is képzelted a projektet??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Szeritnem teljesen esélytelen ilyen autókkal. :unsure: Ráadásul a Civic-kel jár dolgozni, ha jól tudom. Ha semmit nem fejlesztett télen, még akkor is sokkal jobb bármelyik mostani LET-nél. Lali motorja kellene GT30-al egy A Corsába valami jó sperrel, brutál slickekkel és szerintem akár már meg is lehetne szorongatni... Közepes 11-es idök benne lennének. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Pénz kérdése az egész...ha van sok pénzed, akkor tudsz olyan brutált építeni, hogy huhh...vagy veszel egy 1200 LE-s Suprát, aztán az egész ország kinyalhatja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Igen... .....Demo, Te nem fox jobb időt menni mint én...már bocsi... :unsure: de nem is baj, mert úgy is egy kategóriával lejjebről indulsz... Ezt nem is mondtam, én a megüresedett C20XE kategóriáról beszéltem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Együtt mész a Sanyival, meg a Turbós Civic-kel...meg van ott még pár brutál darab...neked sem hiszem, hogy esélyes a dobogó...hacsak nem ront valaki...vagy romlik el az autója... Nekem erre még kisebb az esélyem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Együtt mész a Sanyival, meg a Turbós Civic-kel...meg van ott még pár brutál darab...neked sem hiszem, hogy esélyes a dobogó...hacsak nem ront valaki...vagy romlik el az autója... Nekem erre még kisebb az esélyem... :huh: Ott van még a turbós suzuki is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Együtt mész a Sanyival, meg a Turbós Civic-kel...meg van ott még pár brutál darab...neked sem hiszem, hogy esélyes a dobogó...hacsak nem ront valaki...vagy romlik el az autója... Nekem erre még kisebb az esélyem... :huh: Tudom! Én csak azt remélem, hogy nem lesz sokkal jobb a felhozatal, mint Lacházán, vagy a Tököli zárón. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Tom milyen gumival is képzelted a projektet??? :huh: 195/50 15 Yoko A520? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 De teljesen felesleges erre a versenyre bármit is készülni, még akár lelkileg is. Csak idő és pénzkidobás. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 De teljesen felesleges erre a versenyre bármit is készülni, még akár lelkileg is. Csak idő és pénzkidobás. :huh: Ezt én is pont így látom.Abból a pénből egy egész éjszakát kocsizhatunk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 195/50 15 Yoko A520? :unsure: Az 50-es nagyon kicsi lesz a Calira, mert a gyári mérete 195/60R15. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Na az még jó... Bár nem hiszem, hogy benne fog maradni a szabályzatban, mert van pár rész ami még módosításra várat...többek közt ez is... De Norbi sem tudott jobbat menni mint 13.4 s Az meg kevés lesz... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Az 50-es nagyon kicsi lesz a Calira, mert a gyári mérete 195/60R15. és akkor mi van...ezt sosem vágtam, hogy ha nem váltóméretet rakok fel...akkor összedől az ég? Max nem fog jól mutatni a km/h mérő...de versenyezni tökésetes lehet...meg amúgy is ott vannak az új 17-es felnik nem? Tényleg arra milyen gumit veszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Szép kis versen volt...Demo az nyugtasson meg, hogy a legjobbtól kaptál ki... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 és akkor mi van...ezt sosem vágtam, hogy ha nem váltóméretet rakok fel...akkor összedől az ég? Max nem fog jól mutatni a km/h mérő...de versenyezni tökésetes lehet...meg amúgy is ott vannak az új 17-es felnik nem? Tényleg arra milyen gumit veszel? Jó az, csak elég kicsi. Végül is 4x4-el még jó is lehet, de elsökerekeseknél ha sokkal kisebb a gumi és erös a motor, akkor még úgyse lehet vele elindulni, mint a nagyobb gumikkal. Amikor fölraktam az XE Calira a 195/50-es Toyokat, akkor azokat is csak pörgette, pedig a gyári mérettel nam csinálta ezt. Na meg kicsit furán is nézett ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Szép kis versen volt...Demo az nyugtasson meg, hogy a legjobbtól kaptál ki... :unsure: Tudom, majd ha állandóan tudni fogom a 14,08 körüli idöket, mint eddig egyszer, akkor még jobb is lehet. :huh: Kell valami jó slick! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Decent C felnik vannak rajta... elöl 7.5 hátul 9 col... :unsure: Szerintem amúgy nem csúnya... úgy ahogy van gyönyörű a Rudee Kadettja és nem semmi az a felújítás amit kapott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts