Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Mond, hogy mit szeretnél, és megmondom mit tok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Kadett CQP turbó!!! :unsure: Ide már nem kell sperr a kereszbe autózáshoz.Itt már meg kell gondolni hogy mekkorát rugsz oda a gáznak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nemvalószínü, hogy ellenkeznék, ha valaki el akarna vinni egy körre egy ilyennel. :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ide már nem kell sperr a kereszbe autózáshoz.Itt már meg kell gondolni hogy mekkorát rugsz oda a gáznak :unsure: Hát nem egy XE, az biztos... :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Pont ma szólt a C Kadett-os Rudi, hogy megvette ő is a LET-et... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hát nem egy XE, az biztos... :huh: :lol: :lol: Elég gáz lehet amúgy egy ilyennel autókázni...simán keresztbeáll bárhol bármikor... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Pont ma szólt a C Kadett-os Rudi, hogy megvette ő is a LET-et... :huh: abba a kocsiba nemtom h való -e :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Elég gáz lehet amúgy egy ilyennel autókázni...simán keresztbeáll bárhol bármikor... :lol: Jah, nehéz lenne együttélni a tudattal... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Pont ma szólt a C Kadett-os Rudi, hogy megvette ő is a LET-et... :unsure: Gyüjti már a váltókat és a hátsóhidakat is? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 abba a kocsiba nemtom h való -e :unsure: Azok a felnik és a festés szerintem nagyon nem passzol a kocsihoz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hát nem egy XE, az biztos... :lol: :lol: :lol: Vissza fogod Te még sírni :D Pont ma szólt a C Kadett-os Rudi, hogy megvette ő is a LET-et... :huh: Legalább lesz a Gézának ellenfele :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hát mire ezek még kész lesznek... Géza mondta is, hogy idén amíg kész nincs nem áll rajthoz...az meg azt mondta, hogy minimum 4-5 hónap még... :unsure: És állítólag Csabi sem fog versenyezni a Kadettel...de szerintem ott lesznek ők... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Vissza fogod Te még sírni :huh: Már most visszasírom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hát mire ezek még kész lesznek... Géza mondta is, hogy idén amíg kész nincs nem áll rajthoz...az meg azt mondta, hogy minimum 4-5 hónap még... :huh: És állítólag Csabi sem fog versenyezni a Kadettel...de szerintem ott lesznek ők... :lol: A végén még esélyed lesz a dobogóra? :unsure: Mondjuk a BMW-k is durvák... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Azok a felnik és a festés szerintem nagyon nem passzol a kocsihoz... :unsure: a lángnyelv sztem sem...de izlések és pofonok.... ATS Cup felni van rajta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hát igen ott vannak a BMW-k, meg biztos fog még egy két vadállat épülni...és én biztos vagyok benne, hogy a Csabi is meg a Géza is fog indulni...meg ott van a Laliiii, meg a Sonique is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hát igen a BMW-k szinte fixen tudják a 12.6-os időket... :unsure: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 És állítólag Csabi sem fog versenyezni a Kadettel...de szerintem ott lesznek ők... :unsure: Mert mivelis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Már most visszasírom... :unsure: 2 nap után? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 2 nap után? :unsure: Még aznap. :lol: Tényleg. :huh: Majd szerzek egy XE-t még. Meg egy GSi-t hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Már most megy a rinya??? ...mi lesz majd ha bekexel a turbó... :unsure: :huh: Na de ilyen ne legyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 a lángnyelv sztem sem...de izlések és pofonok.... ATS Cup felni van rajta ? Ha jól emlékszem RH Cup felnik vannak alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Mert mivelis? A fekete kadett át lett alakítva utcára...a Géza a Sedán helyett építi a C Kadett turbót..elég húzós setuppal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Már most megy a rinya??? ...mi lesz majd ha bekexel a turbó... :huh: :lol: Na de ilyen ne legyen... :lol: Nem-nem. :unsure: Én már a megüresedett kategória dobogójára vágyom... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ha jól emlékszem RH Cup felnik vannak alatta. Decent C felnik vannak rajta... elöl 7.5 hátul 9 col... :unsure: Szerintem amúgy nem csúnya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts