Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 A sok sz@r helyett amit bele öntenél inkább vegyél egy másik hengerfejet vagy új hidrótökéket Az már sokba kerül... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Redi, méress egy olajnyomást is, lehet, hogy csak az olajpumpád nincs már a helyzet magaslatán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Jah, meg lehet hogy csak a hidrotőke olajjáratok vannak tele dzsuvával. Egyszer úgyis belátja hogy mechanikailag kell hozzányúlni, ha eredményt is akar... mert ennyiből akár vazelint is próbálhat bele, az biztos jobban kitámasztja a hidrotőkéket, mint a motorolaj, meg aztán jó a viszkozítása is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 A sok sz@r helyett amit bele öntenél inkább vegyél egy másik hengerfejet vagy új hidrótökéket azt pl honnan tudod, hogy sz@r a hengerfejem is? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 azt pl honnan tudod, hogy sz@r a hengerfejem is? :unsure: És te honnan hogy nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 És te honnan hogy nem? :huh: kérdésre kérdéssel nem válaszolunk :unsure: előbb te bizonyítsd, hogy rossz aztán megvédem én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 ... meg aztán jó a viszkozítása is... :lol: Meg sem kérdezem honnan tudod...de remélem nem esik egybe a nemrég mesélt előzetesben töltött éjszakával... :lol: :huh: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 kérdésre kérdéssel nem válaszolunk :huh: előbb te bizonyítsd, hogy rossz aztán megvédem én :lol: Szerintem a Te érdeked, hogy jó legyen... Szóval jó az... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 azt pl honnan tudod, hogy sz@r a hengerfejem is? :unsure: Nem tudom,de pl az Anti ha jól emlékszem 50ezer ft-ért vett hengerfejet amiben jók a hidrótökék is.A csere meg 1 nap alatt megvan.Utána ráérsz a másikban kicserélni amit ki kell. Ez olyan Antis megoldás hogy ne álljon sokat az autója :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 kérdésre kérdéssel nem válaszolunk :lol: előbb te bizonyítsd, hogy rossz aztán megvédem én :lol: Miva'? Kiakadt a multitask? :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Meg sem kérdezem honnan tudod...de remélem nem esik egybe a nemrég mesélt előzetesben töltött éjszakával... :lol: :huh: :unsure: :lol: Az infó szájról-szájra terjed... :lol: :D Amúgy meg a vazelint előbb ismertem hőszigetelő anyagként, mint a "türelmetlenség" segédeszközeként. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nem tudom,de pl az Anti ha jól emlékszem 50ezer ft-ért vett hengerfejet amiben jók a hidrótökék is.A csere meg 1 nap alatt megvan.Utána ráérsz a másikban kicserélni amit ki kell. használt ht-t tuti nem fogok venni :unsure: Ez olyan Antis megoldás hogy ne álljon sokat az autója :huh: :lol: azt hiszem ez az érv nálam nem mérvadó....bár egyre gyakrabban van orkánmentes napsütéses nap, egyre többet mennék az autóval....már hétfőn is döntött tetőablakkal mászkáltam, tök tavasz fless :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 használt ht-t tuti nem fogok venni :lol: Akkor vegyél újat :unsure: :huh: :lol: Szerinted mi baja van a használtnak?Elviszed megnézeted ha jó akkor kifizeted.Ha kiderül hogy rossz a hf is akkor mit fogsz csinálni?eladod a gsi-t és veszel új hf-t?mert kb annyi az ára ha lehet egyáltalán újat kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 ht = hidrotőke hf = hengerfej :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 ht = hidrotőke hf = hengerfej :unsure: ki mondta hogy vegyél használtat? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 De már párszor elregéltük, hogy lehet, hogy hiába cserélsz HT-ét...ha olyan szar a HF-ed... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 használt ht-t tuti nem fogok venni :lol: Te szerintem társulj Bélával... Hátha találtok valahol lértékelve "GSI ülést, hidrotőkével"...akciós csomagban... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Megy az ész osztás rendesen! Ezzel én is így vagyok a Senivel...de nálam lehet, hogy a 235-ös gumik okozzák... :huh: Most már GSITomi is tudna mesélni, hogy hogy lehet forogni a nagy fehér tepsivel... :lol: :unsure: Ja ja, jól forog az a böszme vas! ;) Mééér is kéne? :) Konkurencia a Metabond bizniszednek! :lol: Norbi add el a Gsi-t és nézünk neked egy kevésbé jó állapotút, hogy ott a jó alkatrészekbe lehessen bele kötni! :lol: Most komolyan gyüjts sok sok pízt majd autó szétszed majd megjavít és utána ha valaki fikázza azt a felujításkor beszerzett sokkolóval kiütöd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Te szerintem társulj Bélával... Hátha találtok valahol lértékelve "GSI ülést, hidrotőkével"...akciós csomagban... :huh: :lol: Minek így is jól megértik egymást! :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Kadett CQP turbó!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Anti! Azt akartam kérdezni múltkor, hogy ha kinézel agy felnit a neten és itthon nincs forgalmazója hogyan intézed, hogy itthon legyen és ne nyúlják le a pízt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Kadett CQP turbó!!! :unsure: Ford motorral! Ez is ledobja a cooler csövet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Épp akartam mondani, hogy milyen szép hangja van amikor lelövi a Cooler csövet...nekem is ilyen volt amikor a mocissal versenyeztünk...majdnem leesett a csávó a kétkerekűről... :huh: Hát attól függ...vagy ebayon kajtatok, vagy keresek kinnt ismerőst, vagy marad a bevállalós elutalom, és majdcsak jön valami... De nem jellemző a cégekre, hogy ilyennel bohóckodjanak...nekik az éri meg, ha legközelebb is vásárolsz náluk... :unsure: Eddig a 20 X vásárlásomból 1X szívtam be...az elsővel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Kadett CQP turbó!!! :unsure: Nála miért 2d, 1t a Kadett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Akkor nincs bejáratott inport cég vagy akármi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts