Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Még nem...Taréknál vár a sorára... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Még nem...Taréknál vár a sorára... :unsure: ez az auto olyan mint az első Pentium procikról a vicc :huh: :lol: egyébként mi van már megint vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Most hirtelen nem találtam, csak azt, ahol kiszedték az éket. :unsure: Az az ék mire kell bele? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hmm, ha már megnagyobbítom a pillangószelepet, akkor már berakhatnák egy nagyobb légtömegméröt is... :unsure: Állítólag azzal is már észrevehetö a különbség. :huh: Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni... Nincs valakinek véletlenül otthon elfekvöben egy C20LET, vagy egy VR6 légtömegméröje? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Az az ék mire kell bele? :unsure: Nem tudom, de nem mindegyikben van. Állítólag a M2.8-as motorokban már nincs. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 ez az auto olyan mint az első Pentium procikról a vicc :unsure: :huh: egyébként mi van már megint vele :D Semmi különös... Potom 5 hónapja hengerfejes... :lol: Azért ment ilyen szarul... :lol: Bekerül az új lefújó, olajlecsapató, kuplung, hengerfej csere, ARP csavarokkal, új tömítések, Liqui Molly 10W-60, turbónál karter gáz kiköt... No meg amit az én drága jóbarátom tönkretett fényezésügyileg, azt rendbe hozzák... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nincs valakinek véletlenül otthon elfekvöben egy C20LET, vagy egy VR6 légtömegméröje? :unsure: Nekem már hetek óta van egy amit nem használok... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 ez a Liquid Molly jó cuccnak számít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Igen! De a nagyon tuti az a Motul...azon is töröm a fejem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 ez a Liquid Molly jó cuccnak számít? Én már régóta azt használom, csak 10w40-ben. nekem nagyon bejött, hosszú távon pedig még a csattogás is gyengébb lett.(melegen teljesen eltünt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Igen! De a nagyon tuti az a Motul...azon is töröm a fejem... :huh: A Németeknél erös LET-be mindenki a Castrol 10w60-as gyári BMW olajat ajánlja, amit az M3-akba szoktak tenni. Most nem jut eszembe a neve. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Na akkor azért újságolok is... Tomnak meg is vették a GSI-jét...pikk-pakk...kicsengették, és elvitték.. :huh: Mondtam Én hogy hamar el fogják vinni.Nem hiszem hogy vissza fogják vinni a lalinak mert ennyiért jó vétel volt szerintem..... Szerintem az 1 misi is reális lett volna...tele van rakva minden kütyüvel... :unsure: Én biztos hogy annyiért kezdtem volna el árulni.Mennyiért ment el pontosan? Redi nálam ez a mondat nem igaz (második fele) uh ha megkérsz akkor talán, csak h érezd milyen egy rozsdaboglya GSI....... Ami megy.......... Úgy hallottam azért még van mit gyakorolnod :lol: Fölegg ha egált mentek a Dinivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Én meg erre pályázok... :unsure: Itt írnak róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Redi! Végre ülsz majd egy gyors autóban... :lol: :huh: Ne b@szogassátok,nem is megy rosszul a kocsija.Ment már 15.7es időt ami szerintem annyira nem rossz :unsure: No meg amit az én drága jóbarátom tönkretett fényezésügyileg, azt rendbe hozzák... :lol: Azt már megcsinálták egy hónapja :P 5 perces meló volt és csak egy feket filc toll kellett hozzá :lol: :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Én már régóta azt használom, csak 10w40-ben. nekem nagyon bejött, hosszú távon pedig még a csattogás is gyengébb lett.(melegen teljesen eltünt). Hujjujjjj Gabi morcos lesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Én biztos hogy annyiért kezdtem volna el árulni.Mennyiért ment el pontosan? Hát most már a Lalit is bosszantja szerintem...mert kereshetett volna még 100-150e-et... 840-ért azt hiszem...vagy valahol e körül...850-ből picit alkudtak... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ne b@szogassátok,nem is megy rosszul a kocsija.Ment már 15.7es időt ami szerintem annyira nem rossz :huh: Azt már megcsinálták egy hónapja :P 5 perces meló volt és csak egy feket filc toll kellett hozzá :lol: :lol: :D ;) Mondtam már, hogy ha ezen múlik, akkor összebaszom a kocsid, tetőtől talpig...és kapsz egy doboz srága filcet...aztán usgyi... :) Bálint amúgy megnézte...nem lesz elég visszajavítani...mert fémig lejött a cucc...elintézted bazz.... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hát most már a Lalit is bosszantja szerintem...mert kereshetett volna még 100-150e-et... 840-ért azt hiszem...vagy valahol e körül...850-ből picit alkudtak... :unsure: Annyiért tényleg jó volt.Kiváncsi leszek ide talál e az új tulaj :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hujjujjjj Gabi morcos lesz :huh: Meeeeer??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Annyiért tényleg jó volt.Kiváncsi leszek ide talál e az új tulaj :unsure: :huh: Hát hátha feltűnik neki a matica...de ha ő nem majd mi megtaláljuk úgy is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Mondtam már, hogy ha ezen múlik, akkor összebaszom a kocsid, tetőtől talpig...és kapsz egy doboz srága filcet...aztán usgyi... :lol: Bálint amúgy megnézte...nem lesz elég visszajavítani...mert fémig lejött a cucc...elintézted bazz.... :huh: :unsure: rajta :lol: Az nem fém hanem gitt volt.Különben is sz@rul nézet már ki,muszáj volt tennem valamit hogy végre meg legyen csinálva.Kérsz mávos lapot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hát hátha feltűnik neki a matica...de ha ő nem majd mi megtaláljuk úgy is... :huh: Lehet jobb ha nem keresgélünk :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 rajta :lol: Az nem fém hanem gitt volt.Különben is sz@rul nézet már ki,muszáj volt tennem valamit hogy végre meg legyen csinálva.Kérsz mávos lapot? :lol: az ív nem lesz újra heggesztve...az marad ahogy volt...nincs nekem annyi időm... :huh: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Lehet jobb ha nem keresgélünk :unsure: :huh: :lol: Mágnessel esélytelenek lennénk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 az ív nem lesz újra heggesztve...az marad ahogy volt...nincs nekem annyi időm... :lol: :huh: :lol: Azt eddig se kellett volna újra hegeszteni,csak rendesen lecsíszolni.Vagy nem?Úgy is kell valami új design :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts