Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Én is ezt mondtam... :lol: :lol: :lol: De Tom! Neked elég kihúzni a biztit...és hopsz elsőkerekes lett... Lehet én csinálnék egy kapcsolót...és csak ha Action van akkor nyüstölném... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Jah, ebben is kell egy kis mókolás az elektromos rendszerben, hogy megint kigyulladjon az ótója... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Én is ezt mondtam... ;) :D :lol: De Tom! Neked elég kihúzni a biztit...és hopsz elsőkerekes lett... Lehet én csinálnék egy kapcsolót...és csak ha Action van akkor nyüstölném... :lol: :unsure: Így lesz!! Csak még kell valaki akimegcsinálja. :lol: Atiék bevállalnak ilyet? Vagy az Öcsiék? Végülis ez csak egy kapcsoló... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nem egészen...de nem kell hozzá sok motyó... Csak itt már meg is oszlanak a vélemények...elvileg okés, hogy 280 NM-ig okés...de 4 kerékre elosztva... De ott van pl az F18, ami ugye 180 NM-ig van ajánlva...(ezek azért mindenki tudja, hogy csak bitzonsági határértékek), de szerelték ezt C20xehez is...Na akkor...Meg hát nekem is bírja még... :unsure: :huh: Az F28 sokat bír, de azért 450NM fölött azok is szeretnek tönkremenni. Egyébként már több helyröl hallottam, hogy a phase 3-3,5 fölött a Calikat is vissza szokták alakítani 2WD-re, mert akkor ott már minden megadja magát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Az F28 sokat bír, de azért 450NM fölött azok is szeretnek tönkremenni. Egyébként már több helyröl hallottam, hogy a phase 3-3,5 fölött a Calicat is vissza szokták alakítani 2WD-re, mert akkor ott már minden megadja magát. :huh: Visszaalakítják azok magukat... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Visszaalakítják azok magukat... :unsure: Addig oké, de a súly akkor is megmarad! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Addig oké, de a súly akkor is megmarad! :lol: Sajnos. :unsure: 100 kilcsi legalább, szerintem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Úgy látom, hogy szimering is kell: Ez nagyon hasonlít azza, ami az F20-on is van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Sajnos. :unsure: 100 kilcsi legalább, szerintem... :huh: Alánéztél már? Én megnéztem a Pé gépe alatti technikát és 100 kiló szerintem kevés lesz. Legalább 150, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Alánéztél már? Én megnéztem a Pé gépe alatti technikát és 100 kiló szerintem kevés lesz. Legalább 150, szerintem. Alakul... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Így lesz!! Csak még kell valaki akimegcsinálja. :huh: Atiék bevállalnak ilyet? Vagy az Öcsiék? Végülis ez csak egy kapcsoló... :unsure: Inkább talán az Öcsi...az gyorsabb verzió... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 150-et mondott a Lali is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Demo! Ilyesmi infó jó lehet neked... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 150-et mondott a Lali is... :huh: ez elég soknak tűnik (majdnem 2x annyi mint én)....akkor ezek mennyivel mennek jobbat mint egy jó c20xe géjesi? Talán a Sárga üres bádogdoboza még lépést is tudna tartani vele, nem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Demo! Ilyesmi infó jó lehet neked... :unsure: Köszi! Egész jó oldal! De itt nem nagyobbítják meg magát a pillagnószelepet, hanem csak kiszedik az éket és beforrasztják a két lyukat. Amire én gondolok, az így nézne ki: Itt a többi kép is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Inkább talán az Öcsi...az gyorsabb verzió... :unsure: Telszámot dobsz msn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 ez elég soknak tűnik (majdnem 2x annyi mint én)....akkor ezek mennyivel mennek jobbat mint egy jó c20xe géjesi? Talán a Sárga üres bádogdoboza még lépést is tudna tartani vele, nem? :unsure: Egy gyári LET Cali esélytelen ellenem. De viszont egy komolyabb... :lol: Kíváncsi lennék azért a Pé Calijára a Corsa ellen, mert érzésre jobb, viszont mire az elkezd tölteni, addigra én már rég elhúzok....talán.... :huh: :lol: Ha kész a Corsa, majd kipróbáljuk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Gyári GSI 16V 0-100-ra 8 mp, gyári Cali 4X4 turbó, 6.8mp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 ez elég soknak tűnik (majdnem 2x annyi mint én)....akkor ezek mennyivel mennek jobbat mint egy jó c20xe géjesi? Talán a Sárga üres bádogdoboza még lépést is tudna tartani vele, nem? :unsure: Csütörtökön tesztelhetünk. Csak essen az eső... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Telszámot dobsz msn? ment... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Köszi! Van ott olyan is ahol bővitettek szerintem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Van ott olyan is ahol bővitettek szerintem... :huh: Most hirtelen nem találtam, csak azt, ahol kiszedték az éket. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Csütörtökön tesztelhetünk. Csak essen az eső... :unsure: :huh: csütörtökön minimum egy tesztkörre elvihetnél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Redi! Végre ülsz majd egy gyors autóban... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Redi! Végre ülsz majd egy gyors autóban... :huh: :unsure: ha jó idő lesz, te is jöhetnél a gsivel mert abban sem ültem még :lol: vagy nem tud elvergődni a lurdy-ig? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts