Rattesid Dénes Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Gondolom még nem próbáltad rá hogy mennyit kell hátul szélesíteni :unsure: Még nem majd hétvégén megproszálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 ááh azzal ugyanaz a helyzet mint velem: mind1 már neki :huh: Azért ennyire csak nem komoly a helyzet???Vagy ennyire megviselt a dolog?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 A Hoppmester hova lett? :huh: vagyok, csak elugrottam focizni, meg elkísértem utána a Tomot...Calipapírokat írni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Gondolom még nem próbáltad rá hogy mennyit kell hátul szélesíteni :unsure: Hát ha az enyim alá aláfért, akkor annyit... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Na akkor azért újságolok is... Tomnak meg is vették a GSI-jét...pikk-pakk...kicsengették, és elvitték.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Wazeee ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Tomnak meg is vették a GSI-jét...pikk-pakk...kicsengették, és elvitték.. :huh: Nyilván. Az a csoda Tiéddel még nem történt meg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ráér még... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Az a csoda Tiéddel még nem történt meg :unsure: Már miért lenne csoda? A 2 autó nem ugyanaz a kategória.......és van köztük több mint 1 millió huf különbség ami nemkevés..és erre mondta anno a Dark, hogy a lakótelep ridersnek nincs pénze :lol: A fekete turbósat is árulták egy darabig.... :huh: (nehogy megint azzal nyertek, hogy 9.235346323541251522892 milliót ér, mert ez egy hülyeség) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 OFF: Nemrég téma volt az iwiw. Megéri megnézni képei közt, hogy ez a pali mit művel szőke parókában szabadidejében: http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp...;userID=9402984 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ráér még... :unsure: Hejjjjes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 OFF: Nemrég téma volt az iwiw. Megéri megnézni képei közt, hogy ez a pali mit művel szőke parókában szabadidejében: http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp...;userID=9402984 Hát ha ez jó neki... Engem is bejelölt ma egy fullos 18 éves csaj. Há mondom szorrimár de ilyen jó csajt honnan ismerhetek? Mondta én tanitottam meg vitorlázni még 2003-ban, de majd nyáron bebizonyitja hogy milyen jó lett. Rajtam nem múlik, bizonyítsa :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 ...:unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Egyébként tényleg elvitték az GSi-t. Konkrétan az első jelentkező. :huh: Kíváncsi leszek, hogy visszahozza-e a Lalinak... De szerintem mondjuk ennyi pénzért azt kapta, amit látott. :unsure: Ja és az összkerék meg vicces vizes úton... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 VW Polo I, VR6 Biturbo, 4WD :huh: :lol: :lol: :unsure: Ez nagyon durva.........sztem ehhez már vadászpilóta jogsi kell! ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Na akkor azért újságolok is... Tomnak meg is vették a GSI-jét...pikk-pakk...kicsengették, és elvitték.. :unsure: Ennyiért, nem is csoda.Nem éppen széria a gép ugye..........pl. küllemileg........ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Na akkor azért újságolok is... Tomnak meg is vették a GSI-jét...pikk-pakk...kicsengették, és elvitték.. :unsure: Valami "ismerős" vette meg, vagy azoknak meg se fordult volna a fejükben ilyesmi? :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Valami "ismerős" vette meg, vagy azoknak meg se fordult volna a fejükben ilyesmi? :huh: :lol: :lol: GSi fanok jöttek fel érte vidékről. 1.2 ért lett volna szerintem átbaszás, ennyiért nem. De ez a Lali dolga. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 GSi fanok jöttek fel érte vidékről. 1.2 ért lett volna szerintem átbaszás, ennyiért nem. De ez a Lali dolga. :unsure: Szerintem az 1 misi is reális lett volna...tele van rakva minden kütyüvel... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Egyébként tényleg elvitték az GSi-t. Konkrétan az első jelentkező. :unsure: bazz igy kell autót eladni :huh: szerencsés vót na meg az ár is jó volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ja és az összkerék meg vicces vizes úton... :unsure: :huh: csak a kereszt ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 csak a kereszt ? :huh: Neeeem... :lol: Tényleg nem, illetve kanyarban még nem mertem rárugni. Inkább az a jó hogy majdnem ugyan olyat megy vizes utón, mint szárazon. Remélem ha megjön a ménes akkor is megtartja ezt a jó szokását. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nagyon jó dolog ez a 4 kerék hajtás...olyanokat lehet indulni vele, hogy huhhhh... már ha van elég kraft... :unsure: Itt meg egy gyengusz Supra... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 csak a kereszt ? :huh: Ez a tipusú négykerék sajnos nem is alkalmas rá... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ez a tipusú négykerék sajnos nem is alkalmas rá... :huh: Azért van benne fantázia... :unsure: Hóban majd lehet vele játszani szerintem. De szerintem nem tud elég kraftot hátraküldeni, és kihúzza az eleje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts