Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Miazhogy! Ha majd én is annyit szeretnék szívni, mint Te, akkor feltétlenül követem a hited. :lol: :huh: :lol: Hát csak az a nem mindegy, hogy a fütyi melyik végét támasztod ilyenkor... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Tudom, hogy Istenként tekintesz rám...de most nem magamra gondoltam... :huh: Te ki vagy? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát csak az a nem mindegy, hogy a fütyi melyik végét támasztod ilyenkor... :unsure: Te hogy érzed, mihez volt több szerencséd mostanában? :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát csak az a nem mindegy, hogy a fütyi melyik végét támasztod ilyenkor... :unsure: Neked is sokat amortizálódott a térded az utóbbi évben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Te ki vagy? :unsure: Tudathasadás? Vagy Krisztián eltévedt? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astragsi Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Szevasztok! Huhh Anti láttam az autód még jó pár hete a Szigeten! Te az az ültetés az nagyon brutál, elfér a kerék alatta??? ki volt tekerve a kormány, hát én még ilyet nem láttam! Brutál :lol: :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát igyexik az ember... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Neked is sokat amortizálódott a térded az utóbbi évben. :lol: Huh...az enyim nem ezért fáj... :lol: :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Szevasztok! Huhh Anti láttam az autód még jó pár hete a Szigeten! Te az az ültetés az nagyon brutál, elfér a kerék alatta??? ki volt tekerve a kormány, hát én még ilyet nem láttam! Brutál :lol: :lol: :lol: Hogy felhígult a GSi-s társaság... :unsure: :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 István! ne mentegetőzz... :lol: Szaladj le a parkolóba, mert opel motor van benne, meg sportkormány...ja meg sportülés...ja meg 3 pontos öv...ja meg sportkipuff...ezektől én a helyedben minél elöbb megszabadulnék... :huh: :unsure: :lol: :lol: Le sem tagadhatot hogy azért akarsz audi felnit venni hogy a Hernádot utánozd.Azóta se tudod benyelni hogy az első Blitz-n ő lett az első a szépségversenyen :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát igyexik az ember... :unsure: Látom megint unatkozol :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Le sem tagadhatot hogy azért akarsz audi felnit venni hogy a Hernádot utánozd.Azóta se tudod benyelni hogy az első Blitz-n ő lett az első a szépségversenyen :huh: :lol: :lol: TÖKÉLETES. :lol: :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 TÖKÉLETES. :lol: :lol: :huh: Hát igyexik az ember... :unsure: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát javul az biztos...most hogy az alja nép végre kiszállt a brigádból... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát javul az biztos...most hogy az alja nép végre kiszállt a brigádból... :huh: Oda is lett az átlagsebesség... :lol: :lol: Bár most hogy áll az autód, nem olyan rossz a helyzet... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát javul az biztos...most hogy az alja nép végre kiszállt a brigádból... :unsure: Látod Tom hogy örül hogy elpasszoltad a gsi-t.Így már azt hiszi biztositva van neki az első hely a szépségversenyeken :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Huh...az enyim nem ezért fáj... :lol: :huh: :unsure: Öregszel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát igyexik az ember... :unsure: :lol: :lol: :lol: Na a Corsás meg a Calibrás összefogott a vérbeli GSI-s ellen...hát ez milyen már... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Látod Tom hogy örül hogy elpasszoltad a gsi-t.Így már azt hiszi biztositva van neki az első hely a szépségversenyeken :unsure: :huh: :lol: Sem roncsderbin, sem rozsdarétegvastagság mérő versenyen nem készültem indulni idén... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Le sem tagadhatot hogy azért akarsz audi felnit venni hogy a Hernádot utánozd.Azóta se tudod benyelni hogy az első Blitz-n ő lett az első a szépségversenyen :unsure: :huh: :lol: A példa tökéletes arra nézve, hogy hogy lehet, egy szép és gyönyörű autót 1 év alatt szétrohasztani, elhanyagolni...szétcsapni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Na a Corsás meg a Calibrás összefogott a vérbeli GSI-s ellen...hát ez milyen már... :unsure: :huh: A vérbeli gsi-s is senatorral jár :lol: :lol: Azért még mindig én használom többet a gsi-t :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Sem roncsderbin, sem rozsdarétegvastagság mérő versenyen nem készültem indulni idén... :huh: Ha gondolod holnap bemegyek Attihoz pár képet csinálni.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ja azért hívtál fel az elöbb... "Aaaaantiiiii, légysziiiii, léééégysziii, vigyél már el hétfőn az Attiláékhoz...léééégysziii..." :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ha gondolod holnap bemegyek Attihoz pár képet csinálni.... :unsure: Miért már csinálják a Caravant???? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ja azért hívtál fel az elöbb... "Aaaaantiiiii, légysziiiii, léééégysziii, vigyél már el hétfőn az Attiláékhoz...léééégysziii..." :unsure: :huh: Tudod Én nem csak a látszatra hajtok ezért ezt azt ki kell cserélni a corsán :lol: :lol: nem az astrát csinálják.Különben is mióta megvan 2x volt bent a műhelyben.A tied? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts