opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ne nevesd ki szegényt! Mindannyian ezt hittük egy időben :unsure: Csak aztán a magadfajta agytrösztök felvilágosítottak minket :lol: Jah, szegény mai fiatalság, kénytelenek a magnum oldalon nevelkedni, mert azt dobja először a kereső... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Bejelentkeztem Bazshoz csüt délre a bontószökevénnyel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Én is elvinném a GSI-t...kiváncsi lennék, hogy mit produkál a 288-as tárcsa... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 http://www.vatera.hu/kantor_zsuzsa_az_opal...i_18654608.html :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Én is elvinném a GSI-t...kiváncsi lennék, hogy mit produkál a 288-as tárcsa... :unsure: Én nemrég voltam fékpadon.... Annál a pedálerönél, aminél a Corsát kellett volna mérni, ez már blokkolt... :huh: 256-os Brembo tárcsák, Ferrodo betétek, Kadett GSI 16V fékrásegítö és 22-es ABS nélküli föfékhenger. :lol: Kíványcsi leszek, hogy mekkora lesz a változás, ha rákerül hátul is a Kadett GSI 16V tárcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Én is elvinném a GSI-t...kiváncsi lennék, hogy mit produkál a 288-as tárcsa... :unsure: Há hozzad oda egyre. Szegény szerelőtanoncok mingyá ízelítőt kapnak hogy a felemelt autó alá bemászva bizony olaj csöppenhet a szemükbe :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Vinném, de meló van...egész héten este fél 8-ig...és nem tom mikor elhozni sem a GSI-t... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Én is elvinném a GSI-t...kiváncsi lennék, hogy mit produkál a 288-as tárcsa... :huh: Szerintem fel se tudnánk állni a fékpadra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Csajozós felni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát ez valami borzalom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Nekem ez nem tetszik :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát ez valami borzalom... :unsure: Örülök hogy nem csak én látom így :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Örülök hogy nem csak én látom így :lol: Mingyárt kapunk is érte, ne izgulj... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Mingyárt kapunk is érte, ne izgulj... :unsure: :lol: Átírja az aláírásunkat :huh: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Csajozós felni... http://i9.ebayimg.com/07/i/000/89/a6/3f5c_1_b.JPG van pár kép a cég más felnijeiről autókon, de egyiken sem ezzel a borzalommal...ők is érezték, hogy ezt nem kellene :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Nekem sem jön be nyugi...úgyhogy az aláírásotok még maradhat... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ez viszont hmmmmm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 18 collban... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Nekem sem jön be nyugi...úgyhogy az aláírásotok még maradhat... :unsure: Köszönjük. Audi felni audira..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Átírja az aláírásunkat :unsure: :huh: :lol: :lol: Bármit, csak azt ne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Köszönjük. Audi felni audira..... Akkor Te most opel felnit fox felrakni, vagy Te is mint Tom a legnagyobb Audi replika felniket gyártó cég műremekét...alias MAM... :lol: Hoppá...hoppá... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Csajozós felni... http://i9.ebayimg.com/07/i/000/89/a6/3f5c_1_b.JPG Szerintem ez egy világháborús tanknak a kereke, csak véletlen került a kínálatba. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Különben is...Tom Te talán meg se szólalj...először veszel egy olyan felnit, hogy na...a névét azt inkább hagyjuk...aztán még Calibrát is...pf....ezt hívják úgy hogy sorozatos csalódás... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Akkor Te most opel felnit fox felrakni, vagy Te is mint Tom a legnagyobb Audi replika felniket gyártó cég műremekét...alias MAM... :lol: Hoppá...hoppá... :unsure: :huh: Életemben nem volt még mam felnim, nemtom miért kell idekeverni. Én csak a gyáriban bízok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hogy István és Tom megnyugodjon... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts