FBalazs Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Akkor is, ez kell ide: Remélem, azért Coupe és BMW.Tomi majd megvédenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Na lecsapott a Legoninja... :huh: :lol: Csak be ne áruljon minket a Honda fórumon... :unsure: Asszem én is keresek gyorsan új barátokat a Calibrafórumon. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Húúúha...megnagyobodott a kép.... kár volt... :unsure: :huh: Eladó GSI! Tom esetleg? Jó cserealap lehet, egy Turbós Calira..:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Csak be ne áruljon minket a Honda fórumon... :unsure: Asszem én is keresek gyorsan új barátokat a Calibrafórumon. :huh: :lol: :lol: már kérdezni is akartam, hogy kiválasztottad e melyik kalibrás társasághoz fogsz tartozni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Remélem, azért Coupe és BMW.Tomi majd megvédenek... Egyetlen becsülendő dolog, hogy van rajtuk turbó... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát ezzel a 3 pixellel nem sok embert fogsz megbántani... :unsure: módosítva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 módosítva Nem lehetne visszakicsinyíteni... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 880-as irányárral sztem gyorsan el fogja valaki vinni :unsure: (de legalább a matricát leszedted volna róla : ) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Jó helyen van az...tod Redi...Pr... :huh: Hátha viszontlátjuk még a Züm-züm GSI-t... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Egyetlen becsülendő dolog, hogy van rajtuk turbó... :unsure: A Corsa-n nincs! :huh: De még semmi nincs veszve. I have a dream! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 A Corsa-n nincs! :lol: ...még... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Majdnem elfelejtettem, 1 éves lett az autóm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Majdnem elfelejtettem, 1 éves lett az autóm :huh: és ezért te fogsz berugni ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Majdnem elfelejtettem, 1 éves lett az autóm :lol: Hát mi meg is ünnepeltük a névnapoddal együtt szombaton... Nagyon jó kis retrópartiban voltunk...Citadella... :lol: reggel úgy raktak ki záráskor... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Eladó GSI! Tom esetleg? Jó cserealap lehet, egy Turbós Calira..:-) Egy telefont megér... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 már kérdezni is akartam, hogy kiválasztottad e melyik kalibrás társasághoz fogsz tartozni? :huh: Csak a krémhez. Megyünk majd megyütt kőműves találkozókra... :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hírdesd meg a Calit 885-ért...és ha elmegy...vedd meg ezt gyorsan 880-ért...és még alkudj belőle egy picict...na ez a business... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hírdesd meg a Calit 885-ért...és ha elmegy...vedd meg ezt gyorsan 880-ért...és még alkudj belőle egy picict...na ez a business... :lol: És mégcsak át sem kell iratni... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 ... kőműves találkozókra... Szerintem már is beloptad magad a szívükbe... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Majdnem elfelejtettem, 1 éves lett az autóm :lol: Nálam is két hét múlva lett volna 1 éves a GSi... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Szerintem már is beloptad magad a szívükbe... :huh: Igyekszik az ember... :lol: GSi überalles... :lol: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Még csak??? :unsure: Azt hittem már régebb óta nálad van...de most hogy így belegondoltam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Igyekszik az ember... :lol: GSi überalles... :lol: :huh: :D Látod ezért jó kompromisszum a turbós GSI... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Csak a krémhez. Megyünk majd megyütt kőműves találkozókra... :unsure: :huh: :lol: aaaww volt egy f@sza leharcolt fémlétrám de kidobtam lomtalanításkor...pedig ha tudom, hogy mire készül még tárolgattam volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát mi meg is ünnepeltük a névnapoddal együtt szombaton... Nagyon jó kis retrópartiban voltunk...Citadella... :lol: reggel úgy raktak ki záráskor... :lol: :unsure: Jah, hiába mondogattam a dj-nek hogy "buliiii vaaaaan", nem akarta reggel fél5-nél tovább tenni a dógát! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts