Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 nyomást tartja neked állandóan? nincs az hogy visszaesik? óra benne van? mennyi a nyomi 0.8? Nekem a múltkor férfinemiszerván ment, nem dobott ki hibakódot, meg is volt a 0.8, néha 0.9, aztán most megint sz@rakszik és nem tölt csak 0.4et. Érdekes. Hibának pedig csak az első sebességi fokozat kapcsolót hozza, hogy magas a feszültség. Keverékre hozta még hogy szegény anno, de azt már törölte. A checkkontroll is elaludt már a múltkor, most megint ég, de nincs más hiba csak az 1es seb. fok. kapcs. :unsure: áááááá ezek a túrók :lol: :lol: 0.5, overboost (0.7)0.8... Eddig 2x néztem az órát, akkor kb. ez volt. Neház egybként a vezetésre, meg az órára is figyelni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Aszittem neki még megvan a GSije csak el akarja adni hogy vegyen Audit vagy Subarut 99% hogy marad a GSI... Én tavaly év közben, átadtam, Tomnak a vezetőségi szerepet...bár nem vállalta el, ha jól emélxem...csak a honlapot hekkelését... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 0.5, overboost (0.7)0.8... Eddig 2x néztem az órát, akkor kb. ez volt. Neház egybként a vezetésre, meg az órára is figyelni... :unsure: Majd megszokod, és majd simán nézed vezetés közben, hogy milyet rug az órán az overboost... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 0.5, overboost (0.7)0.8... Eddig 2x néztem az órát, akkor kb. ez volt. Neház egybként a vezetésre, meg az órára is figyelni... :unsure: és körbeér a fejeden a vigyor? :huh: (egyébként állítólag pont ezért szeretik jobban az analóg mutatós órát mint a digitálisat, mert annál már a szemed sarkából is látod a mutató pozicióját, a digitnél meg rá kell nézni.....vagy valami ilyesmit irtak 15 éve az autós lutra albumban :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 99% hogy marad a GSI... Én tavaly év közben, átadtam, Tomnak a vezetőségi szerepet...bár nem vállalta el, ha jól emélxem...csak a honlapot hekkelését... :huh: :unsure: Hát sok lehetőségem nem volt. De szeritnem a GSi Club Hungary akkor is mindenkinek ATOMMANÓT és a kitekert kerekű turbós GSi-t juttatja majd az eszébe. Szóval nincs miről beszéni... Ővé a PR, nem akarom elvenni tőle... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Majd megszokod, és majd simán nézed vezetés közben, hogy milyet rug az órán az overboost... :huh: :lol: :lol: Remélem nem lesz olyan, mint neked a házilagos turbó tekerés... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 .... a kitekert kerrekű turbós GSi-t juttatja majd az eszébe Akkor már van egy tippem, ki lesz a Corsa Club Hungary vezetője... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 :huh: :lol: Remélem nem lesz olyan, mint neked a házilagos turbó tekerés... :unsure: :lol: Jó, hát néha belefut az ember ilyenekbe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Jó, hát néha belefut az ember ilyenekbe... :huh: Lali hagyott a Caliban egy 10-es kulcsot.... :unsure: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Lali hagyott a Caliban egy 10-es kulcsot.... :unsure: :lol: :lol: :lol: Nana... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Nana... :unsure: Véletlenek márpedig nincsnek... :huh: :lol: (1 bar fölé úgy sem mehetek...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 A totális büntetőautó. Koncentráljunk a kombi hátsó ajtón megjelölt lökettérfogatra :unsure:. Meg a normál ######tra lökhárítókra:D. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Ott csúnya padlófék hatás következik... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 A totális büntetőautó. Koncentráljunk a kombi hátsó ajtón megjelölt lökettérfogatra :huh:. Meg a normál ######tra lökhárítókra:D. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Yess imádom az ilyet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 István...add el a tömegautód... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 És van pofája odairni hogy megkimélt :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Sok lesz mán itten a túlnyomásos emberke... :unsure: Tom! Grat az új verdához! :huh: Géjesivel mi lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 És van pofája odairni hogy megkimélt :huh: :lol: :lol: Nem találom rajta a megkímélt feliratot... :unsure: ... igaz, semmilyen feliratot sem találok, csak a pipálható jellemzőket... Azt kedvelem még, amikor hirdetnek pölö egy C Omegát, van szép hátulja, meg van eleje is, csak az eleje tized olyan hosszúra van összesűrítve, mint ahogy a gyárban elképzelték. De azért van pofája odaírni, hogy megkímélt, de főleg azt, hogy légzsák nem nyílt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Nem találom rajta a megkímélt feliratot... :unsure: ... igaz, semmilyen feliratot sem találok, csak a pipálható jellemzőket... ott van az állapotnál nem a leírásban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Tom! Grat az új paripához.. egyébként tényleg lassan több lesz a túrbós paripa, mint a sima szivó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 szerdán vagy csütön én is megyek sztem...de nem kabrioval..elég ha én tudom mit kéne cserélni :unsure: holnap csörgessetek már meg! mindenkit visszahívok, 12-től bent vagyok, csak le kéne adnom pár fix időpontot meg autót és rendszámot a franciáknak du 4-ig, szeretnének felkészülni szóval pls Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Tom! Hozd az új traktort, legalább meglesem. Grat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Tom! Grat az új verdához! :lol: Géjesivel mi lesz? Hát már nincs meg, csere volt... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát már nincs meg, csere volt... :huh: :unsure: Akkor Isten hozott a Calibra funok között.Remélhetőleg így már elkerülnek a kellemetlen rendőri macerálások......... max. ha utolérnek, akkor lehetnek kelemetlen kérdéseik, hogy miér nem álltál meg, meg hogy nemér legyorsulni rendőrautót... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 jaja én is csak gartulálni tok, Lurdyban látjuk ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts