aztec Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 naja! Mármint nem az Orsira gondolok hanem simán... jó ha lenne rá keret akkor már...ö...TEGNAP benn LETt volna :D marad az, szépen összerakom csiga-blokk-hütő havi bontásban :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Na kiváncsian várom az újabb túrós csodát.. :wink: Üdv:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 hát jah kiv vaok mekkora suxx lesz az milyen csúnya lesz ha 1x összeáll! veszek rá 1.4i optikát és megcsinálom yardvasnak :D akor a felnin se kell töprengeni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Csak átmázolod fehérre, és mehet rá a kék csík, meg a Polírozás felirat... :D Én most két évre lemondtem a turbófeelingről, utána meg veszek valami nyugdíjasverdát: OPC túró.... :wink: :P Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 twinport biturbo nitro :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Na persze meg ne felejtsd el a rojszrojsz hajtóműveket az anyósülésről... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 verda óccsóé!Igaz, szép piros frelnivel. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ténlyeg elég jó az ára... A km is kevés benne, a képek alapján még szép is a felnit leszámítva... (Azt adom én hozzá némi kp-ért, ami megbeszélés tárgyát képezi... :wink: ) Viszont párszor izzot már az a leömlő... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ténlyeg elég jó az ára... A km is kevés benne, a képek alapján még szép is a felnit leszámítva... (Azt adom én hozzá némi kp-ért, ami megbeszélés tárgyát képezi... :wink: ) Viszont párszor izzot már az a leömlő... :roll: Nézd meg a felniket!Azok még mindig pirosak.Biztos gyorsan ment a fényképezésre! :wink: :D :P Viszont az az elszomorító tény, hogy az enyémre még érdeklődő sem volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Vidd lejjebb az árát... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 S, akkor miből teszek a lakás árához, meg miből veszek másik gépet?Sehogyan sem jön ki a döntetlen. :D :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Akkor gyűjtögessél, egy picit és usgyi... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 mennyijé adod? nem mintha meg akarnám venni, de max fel tom dobni az intranetünkre.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 mennyijé adod? nem mintha meg akarnám venni, de max fel tom dobni az intranetünkre.... :wink: 1.35M-t szeretnék legalább kapni érte, hogy a káposzta is jóllakjon, és a kecske is megmaradjon.Tudom, hogy az alap 1.6 98.10-es gépek most olyan 1.1m-ek körül mocorognak, de ugye az enyémet már semmilyen körülmények között nem lehet alapnak nevezni. Hát, szóval........ Előre is Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 azé kűggyé má pü-be vmi hoszabb leírást....thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Az a baj, hogy a tunyingot nem fizeti meg senki...azzal a címszóval, hogy vedd le, neki nem kell... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 ezé kell eladni acéllal téli kerékkel :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2005 Persze tudom, én is de most már nem fognak messziről kiszúrni a jó csajok, meg hát nem hiányzik hogy tényleg valamelyik lakónak (jogosan) elborul az agya, aztán kárt tesz a gépben... :roll: Lesz majd még mégegy a generálról, csak még előbb meg kéne oldódnia a dolognak, mert akkor beleírnám azt is... :wink: Üdv.: Atommanó http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...ask=view&id=235 NO:) S fent van a legfirrsebbbbb cikkek között is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 jó lett a leírás. A napokban én is megcsinálom az enyém azt hiszem tényleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 duma 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 duma 8) ezt hagyjuk inkább :D me sértődés lesz belőle.... nah amúgy cucc hol van pontosan akartam kérdezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 még pár nap és kész a talicska :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 hát azé el kéne mennem, hogy este odatuggyam adni :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Jópofa ez a GSI forum :D 2 fő autó nélkül, néhányan a márka iránti szimpátiából bár másféle opeljük van, és újabb néhány ember akinek GSI-je van bár a garázsban áll mert nem működik :P Én most egy charade gti-vel szemezek. 350 rugó. klímás, állítólag pöpec. ma megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Jópofa ez a GSI forum :D 2 fő autó nélkül, néhányan a márka iránti szimpátiából bár másféle opeljük van, és újabb néhány ember akinek GSI-je van bár a garázsban áll mert nem működik :PÉs ha így is áll a helyzet, neked ehhez mi közöd van ? Sem klubtag nem vagy, Opeled sincs, nem vagy fanatikus márkaszimpatizáns, sem barát, sem ismerős. Kérlek, gondold át máskor mit írsz a hozzászólásodba ! Én most egy charade gti-vel szemezek. 350 rugó. klímás, állítólag pöpec. ma megnézem. Vedd meg ! És rakd össze minden este a kezedet, amikor találsz hozzá bármilyen lakatrészt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts