redline Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Már megvan minden. :unsure: :huh: jah értem....buyout-al vittél mindent :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Te is érzed, hogy ez gyenge volt, ugye? :lol: Azért ezt nem mondanám... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 jah értem....buyout-al vittél mindent :unsure: Jár a verdához, ott figyel hátul minden. Csak először még szokom és tesztelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Te is érzed, hogy ez gyenge volt, ugye? :lol: Kérdezd meg tőle Norbi hogy az ő sz@rja mögött hány autó pihen a szerelőnél :lol: :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Kérdezd meg tőle Norbi hogy az ő sz@rja mögött hány autó pihen a szerelőnél ;) :huh: :lol: :lol: :lol: :D (most még nevetek... :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Ma egy sem volt mögötte... Mert az összes többi az enyimen kívül a műhelyben volt... :unsure: De így lehet élettartamot növelni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 :lol: :lol: (most még nevetek... :unsure: ) Hát ez az.A legnagyobb turbó fikázó partnerem átált a sötét oldalra :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Ma egy sem volt mögötte... Mert az összes többi az enyimen kívül a műhelyben volt... :unsure: De így lehet élettartamot növelni... :huh: Ezért érdemes volt ennyit pénzt ráfröcskölni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Hát ez az.A legnagyobb turbó fikázó partnerem átált a sötét oldalra :unsure: :lol: Lélekben maradok Veled, no para. A vontatókötelet pl. áttettem... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Hát ez az.A legnagyobb turbó fikázó partnerem átált a sötét oldalra :unsure: :lol: pedig a sötét oldal nem erősebb, hanem könnyebb szokott lenni....de ez most lehet, hogy fordítva van :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 De így lehet élettartamot növelni... :unsure: ha belátod, hogy nekem van igazam akkor minek b@szogacc? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Lélekben maradok Veled, no para. Azért tudd, hogy melyik oldalon állsz???? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 pedig a sötét oldal nem erősebb, hanem könnyebb szokott lenni....de ez most lehet, hogy fordítva van :lol: :lol: Erősebbnek erősebb, de nem sokkal gyorsabb... Egyelőre... :lol: Aztán lesz nehezebb... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Erősebbnek erősebb, de nem sokkal gyorsabb... Egyelőre... :lol: Aztán lesz nehezebb... :unsure: :huh: ott áll ahol a gsi (R.I.P. :lol: ) állt régen? reggel megnézem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Tom...még most kösd fel a gatyád, mert amit az első Coolercső lerepülésénél kapni fox...azt nem teszed zsebre... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 ott áll ahol a gsi (RIP) állt régen? reggel megnézem :huh: ÁÁÁÁ ez vagy a Benzinkúton, vagy csak útközben megtekinthető pár napig... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Tom...még most kösd fel a gatyád, mert amit az első Coolercső lerepülésénél kapni fox...azt nem teszed zsebre... :unsure: btw, az a cső neked miért esik folyton szét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 ...azért milyen már, hogy a GSI Club Hungary vezetője Calit vett... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Lélekben maradok Veled, no para. A vontatókötelet pl. áttettem... :lol: :lol: nyomást tartja neked állandóan? nincs az hogy visszaesik? óra benne van? mennyi a nyomi 0.8? Nekem a múltkor facán ment, nem dobott ki hibakódot, meg is volt a 0.8, néha 0.9, aztán most megint sz@rakszik és nem tölt csak 0.4et. Érdekes. Hibának pedig csak az első sebességi fokozat kapcsolót hozza, hogy magas a feszültség. Keverékre hozta még hogy szegény anno, de azt már törölte. A checkkontroll is elaludt már a múltkor, most megint ég, de nincs más hiba csak az 1es seb. fok. kapcs. :unsure: áááááá ezek a túrók :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 btw, az a cső neked miért esik folyton szét? Az nem nekem esik szét...hanem mindenkinek... Nekem kb amúgy eddig 2X esett szét... :unsure: de valaki a brigádból mindig sorra kerül... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 ...azért milyen már, hogy a GSI Club Hungary vezetője Calit vett... :unsure: :huh: Nos igen, ez elég kellemetlenül veszi ki magát PR szempontból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Az nem nekem esik szét...hanem mindenkinek... Nekem kb amúgy eddig 2X esett szét... :unsure: de valaki a brigádból mindig sorra kerül... :huh: jó-jó de miért? vagy hol? mostmár tényleg érdekelne ez a turbósok mumusa :lol: majd egyszer megmutatjátok, ugyis lépten nyomon turbóba botlik az ember :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Tom...még most kösd fel a gatyád, mert amit az első Coolercső lerepülésénél kapni fox...azt nem teszed zsebre... :huh: Ettől félek én is.... :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 ...azért milyen már, hogy a GSI Club Hungary vezetője Calit vett... :unsure: :huh: Aszittem neki még megvan a GSije csak el akarja adni hogy vegyen Audit vagy Subarut Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 jó-jó de miért? vagy hol? mostmár tényleg érdekelne ez a turbósok mumusa :huh: majd egyszer megmutatjátok, ugyis lépten nyomon turbóba botlik az ember :lol: Hát mivel több helyen is van illesztve, fém és gumicső, így ahol legkönnyebben tud szabadulni az 1 bar feletti nyomás... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts