gsi.tamás Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 PhotoShop Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 PhotoShopengem nagyon érdekel ez a photoshop dolog, de nem értek hozzá, pedig lenne elképzelésem a kocsiaimmal kapcsolatban. Hogy működik :unsure: :huh: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 Nos, olyan mint a paint , gondolom ezt ösmered, csak ez picit drágább meg jobb :huh: Lényeg hogy tele van hasznos kis funkciókkal ... YouTube PS vagy Hammer Virtuális Tuning Műhely pl :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 Oan Beleömölőt én is akarNÁK ám :huh: :lol: :unsure: Egy 10ért az övé és adok hozzá egy GSi-t is... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 Gyári, új C20XE vezérlö 100 Euróért! Szerintem nem is sok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 Azonnal meg kell venni! Annó amikor szíváson voltam (mint utóbb kiderült 1db gyertya miatt) rám akart sózni az egyik kedves márka szervíz egy "felujítottat" 250,000,- amit itthon egy cégnél csináltak. :unsure: De szerintem bontóban sem kapsz olcsóbban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 Itt tényleg érdemes alaposan körülnézni! Néhány dolog tényleg nevetségesen olcsó. Ráadásul csak 50 km-re van onnan, ahol Anyámék laknak, tehát ha többminden összejönne, akkor elküldeném oda bevásárolni. :unsure: Gyári új Kadett LCD 200 euró alatt, gyári új C20XE hengerenkéni leömlö 150 euró, stb. ritkaságok is vannak és renegeteg Oldtimer alkatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 :unsure: De szerintem bontóban sem kapsz olcsóbban. Ez szerintem ellentmond az üzleti racionalitásnak. Biztos, hogy van olcsóbban. Kell lennie. Vegyük a például a c20xe hengerfejet. 1. Abból is több jött ki, mint futó autóból, minthogy a gyár képez raktárat. 2. Az autó anélkül nem megy. 3. És szerintem többször is qúródik el a hengerfej, mint a kompjuter. Azaz nagyobb a hiány hengerfejből, mint kompjuterből. 4. A 3. pontból adódik, hogy a kereslet valszeg nagyobb a hengerfejre, mint kompjuterre. 5. Ergó több eladó kompjuter van a piacon, mint hengerfej (azaz a hengerfej kínálata kisebb, mint a kompjuteré), ugyanakkor kevesebb kompjuterhibás autó, mint hengerfejhibás (azaz a hengerfej kereslete nagyobb, mint a kopmjuteré). Hengerfej, mint nemrég írta valaki, van már 30ezer körül. Fentebb leírt okoknál fogva ennél kell kevesebb legyen a kompjuter ára. Persze a hengerfej javítható, a kompjuter meg biztos nem, de ugyanakkor én 4 embert is ismerek személyesen, akinek hengerfej problémája volt, egyet sem, akinek kompjuter, legalábbis én nem tudok róla. Lehet erre azt válaszolni, hogy farok vagyok, ha azt hiszem, hogy az élet közgazdaságtan óra. Kis számoknál nem is az. De a c20xe motoros opelek és azok piaca már nagy számot jelent, ott a közgázórán tanult szabályok kő keményen érvényesek. Ha valahol már van öt eladó, az bőven nagy szám arra, hogy e törvények az ő általuk alkotott piacra érvényesüljön. Mindehhez hozzá jön az, hogy az egész c20xe téma fiataloké, fiatalok pedig keményen neteznek, az internet pedig a piaci egyenlően informáltság leghatékonyabb eszköze. (de ha holnap reggel kompjuterhibával fogad az autóm, akkor felgyújtom a közgáz könyvvel a közgáztanszéket) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 azért nehogy nagyon felizgatsd magad :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 Te beszélsz, onnan az őrület határáról :unsure::D Nem vagyok izgatott, csak a Zh-kon feltett kifejtős kérdésekre sosem tudok épkézláb választ adni:D. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 Nem vagyok izgatott, csak a Zh-kon feltett kifejtős kérdésekre sosem tudok épkézláb választ adni:D. legalább körbejárod a témát :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 (de ha holnap reggel kompjuterhibával fogad az autóm, akkor felgyújtom a közgáz könyvvel a közgáztanszéket) szerintem anélkül is megteheted :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 15-25 között szokott lenni bontóban egységárasan a 16v vezérlő (ecotec és c20xe is). Az már más kérdés, hogy c20xe-hez is minimum 15 féle létezik, és hogy a delikvens megtalálja a neki kompatibiliset, lehet végig kell járnia 5-6 bontót. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Azonnal meg kell venni! Annó amikor szíváson voltam (mint utóbb kiderült 1db gyertya miatt) rám akart sózni az egyik kedves márka szervíz egy "felujítottat" 250,000,- amit itthon egy cégnél csináltak. :unsure: De szerintem bontóban sem kapsz olcsóbban. Pedig ez jó vételnek tűnik, nemtudom miért hagytad ki. Különösen annak fényében, hogy 200ért komplett C20XE GSi-t lehet kapni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Látom Anti, nagyon megfogott a szombat esti beszélgetsünk... :lol: :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Látom Anti, nagyon megfogott a szombat esti beszélgetsünk... :lol: :huh: :lol: Miért, mit vett megint? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Miért, mit vett megint? :unsure: Rossz helyen keresgélsz. :huh: Inkább megtalálta, hogy hol lehet az új forumon megváltoztatni az aláírást... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Itt tényleg érdemes alaposan körülnézni! Néhány dolog tényleg nevetségesen olcsó. Ráadásul csak 50 km-re van onnan, ahol Anyámék laknak, tehát ha többminden összejönne, akkor elküldeném oda bevásárolni. :unsure: Gyári új Kadett LCD 200 euró alatt, gyári új C20XE hengerenkéni leömlö 150 euró, stb. ritkaságok is vannak és renegeteg Oldtimer alkatrész. lenne nekem itt 1-2 érdekesség.....ami kéne is idővel. Blitz is árulja vaterán a gyári D Kadett kasznielemeit,szívem szerint felvásárolnám az egészet,de et jelen pillanatban nem tehetem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Basssszus itt szinte minden van.....és gyári új :unsure: :huh: összeszámoltam 1222euro (310e ft) lenne a cucc ami kellene.. 4ajtó,homlokfal,köténylemez,hátfal,sárvédők plusz az hátsó rész amit az előbb linkeltem,persze 2db,és akkor még sehol a szállítási költség...szép álom marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Viszont nekem ez a kis szárny a subarun nagyon,de nagyon nem tetszik.Ez olyan nem subarus :huh: :unsure: jah akkor már sti szárny...meg akkor már sti...azt legalább csak "kicsit" veri el a GSI :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Látom Anti, nagyon megfogott a szombat esti beszélgetsünk... :lol: :lol: :lol: Mééé nem jóóó? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Mééé nem jóóó? :unsure: :huh: Dehogynem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Sikerült megoldani amúgy??? Tényleg Lali kijött már a kórházból? Business mikor lesz??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Sikerült megoldani amúgy??? Tényleg Lali kijött már a kórházból? Business mikor lesz??? :huh: Persze, megoldottuk. :lol: Kijött igen. Remélhetőleg holnap. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts