coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Mert nagyon régóta ez a szívem vágya...nagyon jobban úgy sem fogom tudni megmagyarázni... És hiába megy jól a GSI...mindig lesznek jobbak... :huh: Vegyél egy jó s2-est :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 azon gondolkoztam minap h milyen kocsi is az mi gyári és kitűnik a tömegből...mert subaruból, BMWből,Audiból már annyi van h szinte fel sem tűnik.... Ascona cabrió :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Vegyél egy jó s2-est :unsure: Ezt az ötletet én is csak támogatni tudom! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Esetleg még ez is:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ascona cabrió :huh: :lol: :lol: :lol: tegnap megvolt az első gyorsulás is .... új seat-tal beáll mellém a gyerek a lámpához és túráztat meg gurulgat előre...gondoltam miért ne :D utána mérgesnek tűnt..nem is rossz ez a C20Ne :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Esetleg még ez is:D ebből ugye nincs balkormányos ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Esetleg még ez is:D Addigis gyakorold bal kézzel a váltást... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Addigis gyakorold bal kézzel a váltást... :huh: Azt hiszem ez lenne a legkisebb próblémám :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Vegyél egy jó s2-est :unsure: Mutassál már nekem jó S2-est... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Mutassál már nekem jó S2-est... :unsure: Tessék.Ez még az über subarut is oda rakta.Gyári porsche tuning Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Kicsit drágábbak mint gondoltam,de ennek biztos oka van,és ezek szerint ezek jobban tartják az árukat mint a subaru Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Kicsit drágábbak mint gondoltam,de ennek biztos oka van,és ezek szerint ezek jobban tartják az árukat mint a subaru Ez nem tetszik. De az RS2 nagyon szép... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ez nem tetszik. De az RS2 nagyon szép... :unsure: Nekem se de valamit muszáj volt beraknom :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 A kéket reggel mutattam a Lalinak... A piros...vagy mi...hát talán hagyjuk... Ezek így oké...meg oda is veri a Subit...ez biztos, de szépnek nem mondható..legalább is a hátulja... azt meg hagyjuk, hogy milyen olcsó mondjuk hozzá egy fékcserebere...tudom, hogy a Subaruhoz sem olcsó... meg hát ez is 11 éves...akkor már meghagyhatom a GSI-t...az még ezt is elpicsázza... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 akkor már meghagyhatom a GSI-t...az még ezt is elpicsázza... :unsure: Szerintm nem vered ezt oda a gsi-vel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 ..az még ezt is elpicsázza... :unsure: Azért az RS2-t szerintem nem picsáznád el. Olyasmit kellene venni, ha elölre szeretnél lépni. Bár gyári autóban jóformán semmi nincs, ami jobban menne.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ha hoz valaki, 19-es kulcsot, hogy lekapjuk a hátsókereket...este eldurranthajuk a 185-ösöket... :huh: Viszek feltéve ha nem baj ha én is megyek. :unsure: Gondolom 9kor a kúton?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Nézd, meg, hogy pl egy S8 is 300 Le...jó, hogy nehéz, de sehol sincs...és így gyári állapotban ezek sem brutálok...nem mondom, hogy szarul megy...de egy ilyen 95-ös szerinted mit kapott az élettől...ellenben Renzsó Subarujával... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Szerintm nem vered ezt oda a gsi-vel :unsure: Higyjétek, el, hogy gyári állapotban jól, megy, de nem az az überbrutál, amiket látni videókon itt ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Viszek feltéve ha nem baj ha én is megyek. :unsure: Gondolom 9kor a kúton?? De fixen hozol? Mert akkor beugrok a kerekekért...apámékhoz... olyan kell aminek kicsi a külső átmérője...mert nem fér bele a lukba... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Amúgy az RS 2 gyárilag 5.2 alatt van 100-on...majdnem mint az M3-as... és ezek közel egál szagúak a GSI-vel... :unsure: , de leht, hogy elvernek...és akkor mi van...akkor sem fogok 3.5-ért egy 11 éves leharcolt vasat venni..olyan már van egy... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 De fixen hozol? Mert akkor beugrok a kerekekért...apámékhoz... olyan kell aminek kicsi a külső átmérője...mert nem fér bele a lukba... :unsure: Keresztkulcsom van most itt,remélem az jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Dehogy gond...ne kérdezz már hülyeségeket...nag a placc...max majd átálsz a másik sarokba... Kereket nem viszek..adok a 235-ösöknek meging...de durrantás nem lesz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Én már várlak Anti Tökölön . Igaz elverni nem foglak de 200-ig agyonverlek :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 A bontószökevényeddel??? Muhahahaha... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts